2009 Eylül Anneleri

ben yay burcuyum her daim özgürüm ama bade hanımında yükseleni yay bakalım ilerde kim kimle uğraşacak..

selam kızlar nasılsınızzzz

aramızdaaaa hamiş varmışş Darısı başıma ve isteyenlereeee

Son düzenleme:
kim hamile aylinmi :) eğer öyleyse çok sevinirim. bendede buara baskı çok fazla kayınvalidem herdaim söylüyor yapta severim diye bu arada eltim hamile onunkini sevin diyorum yok diyor seninki olsunki evimizde çocuk olsun onunkini ayda yılda bir severiz..

Bence de aylindir :) kızcağız yazıyormuş ama gelmiyormuş

Müjde mi isterimmmm

sağlıklı hayırlı bir evlat olsun herşeyden önce hayırlısıyla bereketinle gelsin yavrucuk

ama sizce kız mı erkek mi olacak benim içime kız doğdu

Kizlar en sonunda telefondan girmek geldi aklima kac gundur deli oldum yaziyorum gitmiyor yetkilerle bile gorustum bizimle alakasi yok sizin pcden kaynaklanir diyor neyse lafi fazla uzatmiyim...size ulasamayinca sag olsun saniye imdadima yetisti doktora gittim 1 aylik gebesin dedi gelismelerden haberdar ederim.cinsiyet konusuna gelince bir kizim var bir oglum olsun isterim Hersey ALLAH'TAN eli ayagi duz saglikli hayirli evlat olsun ben nasilsa aileyi kalabalik seviyorum kesin 3 cocuk belki 4 sizlerde icinizden gecen cinsiyetleri yazin optum hepinizi sizleri cok seviyorum iyi dilekleriniz icin tesekkur ederimm darisi tum isteyenlerin basina en kisa zamanda hepinizden duymak isterim ayni heyecan ayni mutluluk...

Aylinim sağlık olsunda gerisi boş. Ama çin takvimine bak derim. Kaç doğumlusun hangi ay hamile kaldın söyle bakalım

Oyle canim hakkimizda hayirlisi..benim kafam karisti cin takvimi bi yas ekle bi ekleme diyorlar bide sen bak istersen mart 4 dogumluyum 1987 sat tarihim 18 ekim 2012 ama kasimda mi hamile kaldim ekimde mi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…