2009 Eylül Anneleri

selam güzel hatunlar..ahh ahh şu kocalar.. bir bakarsın en küçük bir şeye cimrilikleri tutar bazende saçma sapan şeylere harcama yaparlar..anlamak zor .. boşverin...
ama evliliklerde iki taraf çalışsın yada çalışmasın senin paran benim param yotur.. ortak bütçe vardır sadece..
ahh bende ev hayallari kuruyom ama bir iki seneye kadar ufukta birşey gözükmüyor amann sağlık olsun...
bu arada dün minik cadım ing dersine başladı see you annecim diyor bana sıpa.. bugünde jimnastik dersine başlıyoz...bakalım neler yapacak çok merak ediyom...

hg hüsniyecim....bak sen bal bademe...ne güzel istekli mi bari...senin kreşin etkinliklerimi bu jimnastik ingilizce falan yoksa ayrıca mı gönderiyorsun...

şimdilik istekli görünüyor aylinim .. kreşin etkinlikleri ama ekstra ücret ödüyoruz.. aslında biz baleye çok hevesliyiz ama bu yaş grubuna yokmuş ilerde artık..

ne güzel inşallah öğrenir...akıllı bıdıkk....bizim bıdık hasta vıcks denedım dun banyo yaptırdım ılık suda ayaklarının altına vıcks surdum corap gıydırdım olmadı gece cok oksurdu aynı zamanda soguk algınlığı ıcın surupta vermeye basladım....doktora gıdelım dıyorum yok anne gıotmeyelım benım atesım yok dıyor yavrum....onlar hasta olmasın ...

geçmiş olsun aylinim kuzuna ama bencede çocuğunu dinle hemen öksürüyor diye dr yetiştirme.. bizimkisi geçmeye başladı çok şükür..zaten yurt dışında 6 yaşın altındaki çocuklara öksürük şurubunu yasakladılar.. ateşi yoksa geçer nasılsa...

bende öyle düşünüyorum da annemle sabahtan beri kavga ediyoruz....sanki bizi her dakka doktora tasımıs kadına noluyor anlamadım duru deyınce akan sular duruyor...torun gercekten cok farklıymış onu görüyorum...

Son düzenleme:
günaydınnn eymende öksürüyor balgam atamıyor ama ateş falan yok.kış geldi olacak o kadar. eşim vardiyalı sisteme geçti yani bazı geceler yanımızda olmayacak bakalım eymen alışacakmı

günaydınnn eymende öksürüyor balgam atamıyor ama ateş falan yok.kış geldi olacak o kadar. eşim vardiyalı sisteme geçti yani bazı geceler yanımızda olmayacak bakalım eymen alışacakmı

sanada geçmiş olsun sümeyyemm....vardiyalı çalışmak çok kötü bişey iş arkadaşım kocasıda öyle hiç izinlerden bişey anlamıyor kızcağız çocuk olunca daha fena tek kalabilcenmi kızz kormacan mı??:18:

Maşallaha kuzucuğaaaa istekli olması çok önemli

aman sümeyyem ALLAH bi daha yaşatmasın ....
bu arada ben hale adet olmadım ...gögüslerim fena halde şişti...öğlende bi test alıyım yapıyım bakım nolcak bu halim yaa düşünmesen olmaz düşünsembi dert....hakkımızda hayırlısı...

Aylincim çok geçmişolsun benimkinin 10 gün oldu
geçmedi daha öksürüğü bugün götürdümdoktora antibiyotiğe başlıcaz
off off hiç vermek istemiyorum ama o kadar kötü öksürüyoki içi dışına çıktı çocuğun :2:

eee aylincim yaptın mı testi ne oldu meraktayızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…