2009 Eylül Anneleri

aylincim çok geçmişolsun benimkinin 10 gün oldu
geçmedi daha öksürüğü bugün götürdümdoktora antibiyotiğe başlıcaz
off off hiç vermek istemiyorum ama o kadar kötü öksürüyoki içi dışına çıktı çocuğun :2:

sanada geçmiş olsun canım ...inşallah çabuk iyileşir kuzucuklar....yok tatlım bişey yok...olursa haber etcem size..:KK49:

sümeyyem demek eşin vardiyaya geçiyor.. valla bende tek başıma korkarım geceleri evlenmeden önce yalnız yaşıyordum o zaman birşey yoktu hamilelikten beri korkak oldum iyice..
bende artık normal bir öğrt gibi yarım gün çalışmaya başlıyorum çok şükür...öğleci olacam ama sabah bade hanım bensiz evden çıkmaz mecburen onunla kreşe kadar eşlik ederim sonrada gelir işimi gücümü yaparım...
öksürük bütün çocuklarda çok yaygın bu aralar.. badenin azalmaya başladı artık sanırım geçecek...

sümeyyem demek eşin vardiyaya geçiyor.. valla bende tek başıma korkarım geceleri evlenmeden önce yalnız yaşıyordum o zaman birşey yoktu hamilelikten beri korkak oldum iyice..
bende artık normal bir öğrt gibi yarım gün çalışmaya başlıyorum çok şükür...öğleci olacam ama sabah bade hanım bensiz evden çıkmaz mecburen onunla kreşe kadar eşlik ederim sonrada gelir işimi gücümü yaparım...
öksürük bütün çocuklarda çok yaygın bu aralar.. badenin azalmaya başladı artık sanırım geçecek...

hadi gözün aydın canım iyi olmuş senin için yarım gün yarım gündür.....
hamilelilte nolduda korktun kızz bişeyler mi göründü:18:ben hiç tek kalmadım sanrıım ondan ....:KK17:

selammmlar. işyerinde iki arkadaşın düğünü var bayram sonrasında ne lacağımızı şaşırdım aslında aklımdan çeyrek geçiyor ama dünyanın parası

selammmlar. işyerinde iki arkadaşın düğünü var bayram sonrasında ne lacağımızı şaşırdım aslında aklımdan çeyrek geçiyor ama dünyanın parası

hg canım...bence biraz fazla değil mi kalktı artık çeyrek modası...:26:gram altın var ya da iş yerinde para topluyorlar öyle birşey yapabilirsin ama yinede sen bilirisn samimiyetin varsa tak ne bilim...:44:

aksilik çok samimiyiz ayrıca hemşerim .. gram altın ne bileyim çok mu uyduruk..150 TL gözden çıkardım o bile yetmiyor çeyreğe

dün akşam geldi benim kırmızılar....dün geceden beri ince ince karnım ağrıyor...ilaç içtim ama fayda etmedi...resmen psikolojikmiş benim adetim ...öğlen test yaptım olsa bişey çıkardı dedim ve kabullendim...sonra adet oldum ..:KK53:

günaydın kızlar.....bugün son benim taaa 30 ekim salı günü iş başı yapcam ALLAH ın izniyle....:KK8:

kızlar deprem oldu........YÜCE RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN....CUMANIZ MÜBAREK OLSUN....:KK50:

kızlar ben yavas yavas kacarım hepiniz kendinize ve çocuklarınıza (isterseniz...:KK1:eşinize) iyi bakın ....hayırlı bayramlar....
30 ekim salı günü kısmetse görüşürüz.....:KK16::KK16:

günaydın kızlar nasılsınız nasıl geçti tatiliniz eşim ameliyat oldu acil ne bayram ne tatil ama allaha şükür tatile denk geldi yoksa ne yapardım bilemem

kuzuklarınız nasıl

günaydın kızlar.....hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun....saniyecim eşine ne oldu çoook geçmiş olsun....:26:
bizimde bayram tam bi fiyasko idi....

X