2009 Eylül Anneleri

günaydın buluşamayan hatunlar..nassınız bakalım.... biz idare ediyoz çok şükür....
saniye geçmiş olsun canım neyi var kuzunun...

boğaz enfeksiyonu olmuş sena.....duruda rahatsız biraz...dun burnu aktı bugunde hafıf oksuruk....ılac vermedım henuz kotulesırse doktora goturcem ...dun cay yaptım ıhlamur ıle ada cayını karıstırdım aksama yıne verıcem ınsallah duzelır...

Son düzenleme:
Badeninde öksürüğü geçmke bilmiyor bir türlü.. dr götürmedim başka bir sıkıntısı yok çünkü.... arada bir kandırısam ıhlamur içiriyorum oda her zamman içmiyor sıpa...

geçmiş olsun hüsniye sizede herkes hasta ya havalar kötü babam da ciğerlerini üşütmüş çok kötü öksürüyor...iyileşir inşallah....:KK50:

:KK1:nasilsiniz
bulusamayan bayanlar ya siz en iyisi cocugun dogum gunune gidin dogdugundan beri gidemediniz bari dagum gununde yaninda olunnnn:KK1:
ya kizlar 4 yas tickeride yaparmisiniz lutfen ozellikle sumeyyem sennnnnnnnnnnn
oksuren bebislerin anneleri aksam eve giderken eczaneden vicks alin bebislerinizi banyo yaptirin sonrada ayaklarinin altina vicks surun kalin birde corap giydirin sicak birseyde icirin ysatirin sabah oksurugu azalmis yada tamamen gecmis olur kizlar
hepinizede gecmis olsunnnn

hanımlar :) $CIMG3696.jpg madem hazırlandım kardeş buluşması yapıyım dedim saniye aylin iptal değil erteleme olarak kabul ediyorum en kısa zamanda bekliyorum

moralman çöküğüm ama yıkılmadım ayaktayım diyorum evlilikle ilgili ciddi bir krizdeyim pek belli etmemeye çalışsamda birlikte bir hayatı paylaşmamız zorlaşıyo paraya bakış açımız onun hayatı algılama şekli beni soğuttu dışarı çıkmak istemiyorum geçen haftasonundan beri 10 gündür dışarı çıkmadım ve çıkmak istemiyorum çocuklar herşeyi sorun haline getirmesi bitmek bilmeyen mutsuzluk ve depresifliği yıldırdı artık tek takılıyorum kendi aileme arkadaşlarıma yöneldim onu düzeltmeye onunla paylaşmak için çabalamaya son verdim anlayana kadarda tavrımı değiştirmicem evli olmamaız 2 çocuğumuzun olması ikimizin ortak hayatı olduğunu anlayana kadar vazgeçmicem tüm hayatının olumsuzluklarını beni ezerek suçlayarak yaşamasından sıkıldım artık

nazancım bu bir süreç umarım bir an önce atlatırsınız. bizdede aynen eşime aaa bak ne kadar güzel desem önce fiyatın söyler.sinir olurum paragöz olma bu kadar birazcık keyf almaya bak derim hayattan. ama erkekler maddiyata önem veriyorlar.ama üzme tatlı canını onlarıda öyle kabul edecen.hem önümüz bayram öpüşür barışırrsınız..

ben ben demesi yordu beni biz olamıyo kendimi öteki gibi görüyorum ailemin ona olan saygısu swevdisi benim evimiz yuvamız çocuklarım için uğraşlarım hepsi boş tek derdi onun çalışma şartlarının kötü olması ve para çocukların oyuncakları bile benim yüzümden alınıyomuş ben istiyomuşum

moralman çöküğüm ama yıkılmadım ayaktayım diyorum evlilikle ilgili ciddi bir krizdeyim pek belli etmemeye çalışsamda birlikte bir hayatı paylaşmamız zorlaşıyo paraya bakış açımız onun hayatı algılama şekli beni soğuttu dışarı çıkmak istemiyorum geçen haftasonundan beri 10 gündür dışarı çıkmadım ve çıkmak istemiyorum çocuklar herşeyi sorun haline getirmesi bitmek bilmeyen mutsuzluk ve depresifliği yıldırdı artık tek takılıyorum kendi aileme arkadaşlarıma yöneldim onu düzeltmeye onunla paylaşmak için çabalamaya son verdim anlayana kadarda tavrımı değiştirmicem evli olmamaız 2 çocuğumuzun olması ikimizin ortak hayatı olduğunu anlayana kadar vazgeçmicem tüm hayatının olumsuzluklarını beni ezerek suçlayarak yaşamasından sıkıldım artık

ayyy canım benim yaa yanlız değilsin nazancım hiç canını sıkma ...gerçekten evlilik çok zormuş ...dün gece bende çok ağladım...ev yüzünden tartıştık eşimle....evlendiğimden bu yana diyorum ki ben çalışıyorum sende çalışıyorsun...gel birikim yapalım arabayı yükselteceğimize ev alalım ödeyelim dedim millet sıfırdan başlıyor biz olan parayıda döndürüp duruyoruz...bana kalsaydı şimdiye ev sahibi olmuştuk dedim...ağzına geleni saydı...:KK43:yok işleri iyi gitmiyormuş daa...beyfendinin g...zora gelmiyor cebinde para azalınca psikolojisi bozuluyor...sıkıntıya gelemiyor anladım ...bende bundan sonra sana ev dersem ALLAH belamı versin dedim...bana da karışma para harcadığım zaman beni evle tehdit emee dedim...istediğin gibi harca karışmıcam diyor ama böylede olmaz...oda sonra har vurur harman savurur...bu ev ekonomisine bi el atıcam...:KK47:kombine bilet aldı beyfendi ev alırsa olur mu..:KK20:

off nazancım kusuruma bakma bende kendımı atıverdım ortaya içim rahatlasın diye ama olsun gör yani çeşit çeşit bu mahluklar...:KK19:

tavrını koy tabi onlar surattan anlıyorlar ....off off gerçekten çok zor...ALLAH yardımcın olsun canım üzme kendini ....

Son düzenleme:
rica ederim aylin paranın erkeğin hakimiyetinde olması durumunu hazmedemiyorum bende kazansamda kazanmasamda ne varsa kullanım hakkı onun tek söz sahibi olan o benim ailemden kalacak olursa canına okurum senin dedim alırım evimi çocujlarımı çeker gidersim oturursun evinle paranla hiç umrunda değil o para senin değil bizim diyo ben nasıl harcıcamıza karar veririm sen işine bak diyo bana

ayıp etmiş senin balkabağı....maddiyat girdimi işin içine herşey çirkinleşiyor işte...ben çalışıyorum da noluyor bak dediğin gibi yine borusu ötüyor...:KK4:
sağlık olsun...evlatların için pas geçeceksin bazı şeylere...şiddet oldumu orda dur ...:26:

Son düzenleme:
çalışıp çalışmama meselesi değil ki bu adamalrın yaratılışı öyle bizde de benim maaş kartım ondadır.bizde ev almaya karar vermiştik ev piyasasını görünce çocuk yapmaya karar verdik. biz dedik ev alırsak 10 yıl kredi öderiz en iyisi çocuğu yaparım ücretsiz izinde alırım 3 yıl sonrada ev alırız inşllh.yani seneye temmuz ağustosa planları hızlandıracağım..

günaydın kızlar...duru hasta ateşi yok ama bugünde geçmezse doktora götürcem...hafif balgam ve hafif öksürük var alerji ilacını kullanıyorum halbuki acaba cocugun vucudu bagımlılık yaptıda ıse yaramıyor mu ?bayram znimde 10 gün oldu bu arada...benim kızlar yanlış anlamayın sakın sefim sağolsun......:KK8::KK12::13::21::87::118::124:

X