2009 Eylül Anneleri

noldu sümeyye hanımmm....duruyorsun yazmıyorsun kalmı geldi kızzz.......
duyunca cumartesi lafını...heheeeeee

merhaba eylül anneleri ben çalışan bir anneyim ve oğlumada annem bakıyor ve doğal olarak annem yeterli eğitimi veremiyor. Benim bulunduğum yerdeki kreşlere göndermek istemiyorum daha iyisinede maddi gücüm yetmiyor. Kreşe para vereceğime oğlumu ekstra bi kursa vs. yerlere göndermek istiyorum ama 3 yaşındaki bir çocuğu nereye gönderebilirim bu yaşlarda ne öğrenebilir hiçbir fikrim yok. mesela ingilizce eğitimi kaç yaşından başlar?hangi aktivitelere katılabilir veya nereye gönderebilirim?

canan_mehmetim benim oğlumada kayınvallidem baktı ama yeterli değildi çünkü oğlum çok hareketli evde sıkılıyordu kreşe başladık.şuan çok mutlu oğlum. 3 yaşında kızı olan arkadaşlarımdan baleye gönderenler var ama erkek çocuğunu cimnastiğe falan oalbilir. ingilizce bilmiyorum benim oğlum zaten tam olarak konuşamadığı için ingilizceyi hiç araştırmadım.

aylin haydi bakalım olmazsa çocuğun damatlığına gidersiniz artık

siyahinci benim oğlumda çok hareketli ve maşallah çokta güzel konuşuyor diksiyonu çok iyi gerçekten çokta zeki bir çocuk bu yüzden evde harcanmasını istemiyorum kreşede para harcamak istemiyorum ekstra bi aktiviteye göndermek istiyorum neyse ben biraz daha araştırayım yabancı dil diyorum çünkü bu yaşlardaki çocukların algıları yüksek olduğundan başka bir dilide daha rahat öğreneceğini düşünenlerdenim.

canan_mehmetim hg arkadaşım ...iyi düşünmüşsün bencede araştır...bende kızım çok esnek ya bale ya da jimnastığe göndermek isterim müziğede yatkın bilemedim...araştırmadayım....
tabi babasına böyle bi isteğim var dediğimde ne der bilemedim o yüzden bu konuda emirvaki yapacam...babamız kız evlada sahip olduğu için her şeye karşııııııı.....

Hoşbulduk Duru. imkanlarımız olduğu sürece bence çocukları göndermek lazım ama dediğim gibi bu yaşlarda ne yapabilir nereye gidebilir hiç bilmiyorum bilen arkadaşlardan destek bekliyorum. Oğlum olduğu için jimnastik nedense istemiyorum kızım olsaydı düşünürdüm ama erkek olduğundan jimnastik istemiyorum. yabancı dil, yüzme, müzik vb.şeyler veya spor dalları istiyorum

selam güzel hatunlar... ben geldim..
iki akşamdır Bade hanımla yemek konusunda kavga diyoz ama bu sefer iyice sinirlendim dün akşam hç bakmadım yüzüme.. bir iki gün ona küs gezicem belki bir faydası olur.. iyilikle nazladık tuzladık olmadı birde bunu deneyeyim bakalım...yani anlayacağınız çok gerginim bu aralar...
aslıcım gçmiş olsun kuzuna o öksürükten bade hanımda da var bayağıdırda devam ediyor ama azalmaya başladı .. içirse bal-limon ıhlamur yapıyorum başkada birşey vermiyorum.. birde bol bol su dr tavsiyesidir.. en iyi öksürük ilacı sudur demişti dr bol bol içir...
bizde bayramda evdeyiz bir yere gitmiyoz bakalım nasıl geçecek hiçbir planımız yok....

canan_mehmetim arkadaşım öncelikle hoş geldin.. bizde bu sene kreşe başlayanlardanız vede çok memnunum.. ayrıca jimnastik ve ingilizcede başlayacak kreşte önümüzdeki günlerde faydasını görürsem yazarım.. kreşte genelde bu kurslar oluyor ama kreş dışında üç yaş grubuna bu kursları veren yerler var mı açıkcası bilmiyorum..

kızlar çok üzgünüm böyle hastayken gelmemiz çok zor çokta öksürüyor
sizinkileride hasta etmek istemem... oyun bozanlık yapmak istemezdim
anlayışınıza sığınıyorum... :18:

merhaba tekrara ben egemeni kreş kurs ve anaokulu gibi bişeye gönderemiyorum bu senen imkansız hem maddi hem manevi o sorumluluğu kaldıracak bünyem kalmadı artık ama biraz daha çocuklu ortamlara sokmaya çalışıyorum hsonu yemek yedik bniryerde çocuk kulubu vardı çok güzel kaynaştı geçen ikeaya gittik orada da çocuk klubünde sorunsuz ama uzun saatlar ve anaokulunda ne yapar bilmiyorum çok hevesli okula gitmek istiyorum diyip duruyo ama sabretsin seneye inşallah yemek konusu kupkuru benim oğlan ama alıştık artık 3 bazen 4 öğün yiyo sadece yemek yiyo ama aburcubur olarak patlamış mısır ve arada bir çikolata ne yese 15 dk içinde tuvalette çok hızlı metabolizması hasta olmadığı sürece kuru diye çağırmaya devam edicem herhalde oda bana nazan teyze diyo :)

aslıcım hafta sonuna 2 gün var kızın için dua edicem hızlıca iyileşirse....senide aramızda görmek isterim gelirsen biz burdayız haber edersin....tekrar geçmiş olsun....

hüsniyem bade ile durunun yeme problemide çok benziyor bak ...bi ortak noktaları daha var...ömür geçiyor işte yemeğidi kıldı tüydü derken....

canan_mehmetim sen nerde oturuyorsun bayrampaşa da yeni açılan bi spor kompleksi var düşünürsen tavsiye ederim...

egemenanadil resimdeki senin çocuksa eğer dediğin kadarda zayıf değil bence benimkide çok zayıf bende artık problem yapmıyorum çünkü allaha çok şükürki sağlığı yerinde çok hastalanmıyor dolaptanda soğuk su içiyor çok şükür bişey olmuyor. benim oğlumunda yediği yemek çeşidi 10 parmağımı anca doldurur ama sağlıklıya şükürler olsun zayıflığını sorun etmiyorum. Obez olacağına zayıf ve sağlıklı olmasını tercih ederim bu yüzden artık şikayet etmiyorum

durucum bayrampaşa bana çooookkkk uzak ben anadolu yakasında sancaktepede oturuyorum

oraları tam bilemiyorum canım yaa...devamlı takılırsan bizim topik neşeli senide tanımak isterim...

bende eskisi gibi değilim...bi yerde okudum üzerine düşmeyin açlıktan ölmez açıktığı zaman muhakkak isteyecektir diyor...duruda aynısını yapıyor veriyorum bazen yiyor bazen yemiyor....yemediği zamanda sen bilirsin annecim diyorum teklif var ısrar yok....acıktığı zaman istiyor...

kız saniye sesin çoook güzel ve çook çıtır geliyor anammm......yirimm seni....
sümeyye duy sesimi yarın buluşuyoruzz....sümeyyenin seside öyle:)))şimdi yiğidi öldür hakkını yeme demişler...

yirim sizi ben ....çıtır çıtırr....

şekerim artık resimlere bakarken kıskançlıktan nasıl tepki verirsin bilmem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…