2009 Eylül Anneleri

aynen dediğin gibi bir yanım istiyor bir yanım istemiyor ama biz
korunuyodukta gerçi bişey yok daha ama ne biliyim allahım
diyorum bari buayı atlatalım isteğimiz doğrultusunda birdahaki
ay olsun barii

desene ikimizin çakışabilir o zaman ooo daha çok konuşuruz biz seninle o zaman
neyse her ikimiz için de hayırlısı olsun diyelim.

kizlar olan cabuk buyuyor siz simdiden gozlerinizi korkuttuysaniz zaman gecincede sizler istemeyeceksiniz rahatta alisdiginiz bicin bence tam zamani bak benim minis kizim 1nisan sakasi olarak oldu simdi 8aylik kocaman bir dana oldu
aslicimkizina cok gecmis olsun insallah gelir ikinciiiii
aylinimcanim benim yeterki rahmine dusssun minik bocek nasilda kendini hazir hissettim sahipleniyorsun
SUMEYYE nerelerde kizlar

çok teşekkür ederim. Öyle tabii hayırlısı olsun bakalım olursa da yapıcak bişey yok demii
sen ikinciyi bile büyütmüşsün baksana ohhh maaşallah size

günaydınnnnnnnnnnnnnnn:)) herkese kucak dolusu selam olsunnnnnnnnnnn .artık dönüş yaptım oda arkadaşım geldi işleri yıktım onaaaaaaaaa

Merhabalar
Ben de 2009 eylül, 2011 kasım annesiyim ve 2013 mart annesi olacağım inş. Hamileyim yani. 8,5 haftalık. Siz 2. düşüne durun ben bu işi kapatacağım seneye inş. :) Kızım 8 aylık şimdi aralarında 16 ay olacak bir de oğlum daha 3,5 yaşında olacak. İlk başlarda çok üzüldüm halen ağladığım zamanlar oluyor ama yapacak bişeyim yok. Rabbim ona da ömür verdiyse yaşayacak. 2 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum. Maaşım 1700 ve 3 çocuğun bakıcı parası en az 1200 . 2 yıl çocuklarıma bakarım .Oğlum ilkokula başlayacak 2015 te zaten. o okula ben işe artık. Kaderde ne varsa onu yaşıyoruz halime şükrediyorum 2 evladım var ikisi de sağlıklı . isteyen o kadar insan varken bana verdiyse bu bebeği hayırlısı böyleymiş demem lazım. Bikaç yıl çok zor günler beni bekliyor ama sonra rahatlayacağım inş. Ben 1 kardeşim var. hep 3 çocuğum olmasını isterdim ama 3. bu kadar erken bekelmiyordum. 4 yıl sonra beklerken ben bebeğim acele etti :) Bizden haberler bu kadar :)

günaydınnnn maşallahh Allah evlatlarınada sanada uzun ömürler versin sakın üzülme ağlama.eğer Allah bunu sana verdiyse muhakkkak kolaylığınıda verecektir

desene ikimizin çakışabilir o zaman ooo daha çok konuşuruz biz seninle o zaman
neyse her ikimiz için de hayırlısı olsun diyelim.

öyle tabi hakkımızda hayırlısı....bu arada daha önce ben seni pek görmemiştim buralarda kanım ısındı ammaa hemen tanıyormuş gibi....test yaptın mı durumlar ne???meraklardayımm...

kardelen23...bende böyle istiyorum 3 çocuk bak çok şanslısın bence hepsinin arası 2 sene süper ya senin için ilk başlarda zor olur ama ilerde çok rahat edersin....mucizelerinle birömür boyu mutlu yaşarsın inşallah darısı tüm isteyenlerin başına.....

ne yapayım canım aynı bildiğiniz gibi. işler güçler üstüne oruçç ve sıcak

ALLAH kabul etsin yar ve yardımcın olsun inşallah....çook zor daha önceki senelerde de tuttuk ama bu sene ki kadar hiç zorlanmamıştım hiç...çalış eve git iftar hazırla misafir gelince susuzluk bi yandan çocuk bi yandan eşin her yandan....ama her şeye rağmen çoook güzel şükürler olsun ki müslümanım ve inancım kuvvetli ve seve seve orucu mu tutuyorumm ....

heralde en az bir yıldız hiç girmemiştim; şimdi siteye bakınca, hele de 2009 eylül anneleri başlığının hala aktif olduğunu görünce çok duydulandım, 3 sene öncesine döndüm. ne güzel günlerdi :)
şimdi bakıyorum, ikinciler hatta üçüncüler konuşuluyor, hepiniz adına çok sevindim. ben de arayı açmadan 2. olsun çok istiyordum ama biraz iş durumlarından olamadı. şimdi bundan sonra olsa da çok yaş farkı olacak hayırlısı bakalım.
çok sevgiler, selamlar

ivettt herkese merhaba

aylincim ben arada giriyordum öyle pek aktif değildim ondan hatırlayamamışsındır
bende sevdim seni valla bütün işte olunca böyle birileriyle sohbet etmek güzel oluyor
umarım birgün tanışırızda haberler iyi pazar günü malum olay gerçekleşti rahatladım
ama eşim dediki pekte öyle telaşlı değilmişim yani olsaymışta olurmuş neyse
şimdi bunları yazıyorum ya ben biliyorum kendimi birkaç ay sonrada denemelre başlarım
ay yine hastalandım derim kesinnnnn sizde bana hatırlatırsınız

kardelen23 valla seni tebrik ediyorum ve sana hayran olduğumu söylemek istiyorum
maşallah da diyelim sana süper anne diyelim bundan sonra

ehh benden de haberler boyle...

inşallah aslıcımm....saniye ile görüşmeyi düşünüyoruz bir gün sende gelirsin süper üçlü oluruz birileri kıskanmasınnn amaa.....
bebek olayı olmadı diyorsun yani olsun bekleriz ...

slm herkese günaydın

evet bebek olayı olmadı ama dün akşam eşimin kızıma anlattğı
masalda kızım ve babamız bebek istiyolarmış onu öğrenmiş oldum
çaktırmadan bana duyuruyolar güyaa

hayırlısı bakalım eee sizlerde ne var ne yok

kıskandımmmmmmmmmmm. buluışmayınnnnnnn neyse hayırlı kandillerrrrrrrrrr.benim eltim hamile şimdi onu kıskanmış doğurmuş demesinler bana o yüzden 1-2 sene erteliyorum(buda bahanem oldu)

duru da diyor bazen anne kardeş istiyorum diyee.....babasımı diyor bilemedim ...
sümeyye hanımm...seni okadar çağırdık gel gel gelmedin şimdide çatlaaa.....resim de çekiliriz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…