2009 Eylül Anneleri

tamam aslıcım...bulamazsan söyle ben gidebilirsem alırım kızına ceket kalmışmıdır bilmiyorum kapış kapış gidiyordu....

selam fıstıklar iyim siz nasılsınız

kızçem iyi bu aralar kedicik oldu başıma miyav miyav yerlere yatıyor

sağol aylincim yaa çok teşekkür ederim
bu akşam gidip bakıcaz umarım vardır
üstünde çekiymiş fotolarınıda istiyorum ona göre
ceket yaa nasıl şeker olucak kimbilir

günaydın kızlar....ayıp ettin saniyecimm beğendiysen söyle sanada alırım...bu akşam bi gitme aklımızı var bakalım eşimin başka planı olmazsa....kızlara benden alırım...
duru ya demiştim o akşam gel kızım giydiriyim resim çekicem diye anne çok yorgunum dedi...ne yaptıysa....bayramda giyer şimdi heveslenir.....ozaman çekip eklerim yine....

slm kızlarr

dün akşam gittik c ve a ya güzel şeyler var ama ceketi göremedim
olsun ama bende başka ciciler aldım bir tane fırfırlı bir etek aldım ama
giydiremedim ahh ahh bakalım artık
zaten ben resim yükleyemiyorum :44:
ayakkabıyı bende halledemedim bayram üstü oluncada
ne numara kalıyor ne model
bu arada bende kendime 2 tane babet aldım
birde kocam hasta bayram üstü kötü oldu

geçmiş olsun aslıcım...bayram üstü kötü olmuş hakkaten ....ALLAH tez zamanda şifasını versin inşallah...
güle güle giysin eylülcümm cicilerini...bende cicilendim bayramda resim çekilcem atarım kendimide...

çok sağol canım yaa geçer iki güne inşallah evet görelim resimleri
bende eklicem bir gün inşallah nasıl olacak bilemiyorum ama olacak

ayyy delircem çok yoğunummmmm...ne bu ya yoldan geçerken ay dur şu faturayıda yatıralım da öyle yola çıkalım dermiş gibi millet doluştu...

iyidir be nazanım ne olsun ...gezdik bayramda duruda rahatsızdı biraz...doktora götürdüm az önce..alerjisi başladı yaz bitti ya geç bile kaldı...

slm kızlarrr

nasılsınız

aylincim çok geçmiş olsun nasıl şimdi duru hanım

bende bugün eylülü kreşe götürdüm 2 saat bekledim
küçük hanımı :) 1 saat iyiydi sonra sürekli yanıma gelmeye
başladı oyuncakları yanıma taşımaya başladı gitmekte istemedi
benide göndermedi bizde eve geri geldik öğretmeni hergün biraz biraz
böyle alışır dedi bakalım yarın birez daha erken gidicez bizimki kendi başına
oynamak istiyor arkadaşlarıyla oynamıyor bir oyuncak biliyor benim diyor
bakalım alışır dediler görücez :44:

birde eve geldik yoruldum dedi sıpa

sizde ne ver ne yok bayram nasıl geçti
kreşe başlayan var mı?

slm olsun herkese geçmiş bayramınızda mübarek olsun Allah gelecek bayramalrada eşinizle çocuğunuzla yaşamayı nasip etsin. biz aynen memlekete gitmedim kırşehirde gelinlik yaptım kreşe biz başlamadık ekimde başlayacağız bakalım umarım iyi olur sonuç

iyidir aslıcımm sagol duru daha ıyı sanırım oglende gordum en son uyutmus halası...kres ısını ertelemedım de oyle yavastan alıyorum nedense aslında çok istiyorum gıtmesini.....hayırlısı olsun ne diyeyim.bu konuyu babasıyla bi görüşmem lazımm...
bu arada bebek çalışmaları tam gaz gidiyor ....inşallah güzel haberler veririm size....

yok biz ev alma işine hız verdik çocuk işi kaldı zaten niyetimde yoktu benn çokk sonra ikiz doğuracam inşllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…