2009 Eylül Anneleri

bu yıl istanbula gelememki. eylülde alanya ya gideceğiz.kurbandada memlekete.birde istanbulu kaldıramayız.15 tatilde inşllh

ben küçükçekmece de oturuyorum bu demek ki en yakın zamanda incirli yada bakırköyde buluşalım uyar mı aylin sanada :)

bu yıl istanbula gelememki. eylülde alanya ya gideceğiz.kurbandada memlekete.birde istanbulu kaldıramayız.15 tatilde inşllh

ehh napalım buna da şükür....sen gel de bi buluşma da sen gelince yaparız...tatil planların güzelmiş kıskandımmm....ne diyim darısı başıma...

bugünn 3 yaşımızı doldurduk :)

ne güzel ne güzel...ALLAH uzun ömür versin mutlu huzurlu nice yıllar diliyorum....

ben küçükçekmece de oturuyorum bu demek ki en yakın zamanda incirli yada bakırköyde buluşalım uyar mı aylin sanada :)

uyar tabi bayramdan sonra havalar bozmadan bi gün ayarlarız....nazan da kızacak bize amaa:26:....ne etsek bilemedim onuda mı çağırsak gelsin....süper bi gün olur....

günaydın kızlar

çok uykum var bizim cadı akşam 2 de yattı
gerçi sabahta benimle kalktı pocoyoo istiyomuş
evden çıkabilmek için açtık mecburen ama ayla ablası
kapatır az sonraa sizler nasılsınız

günaydın aslıcımm...duruda sahurdan sonra uyanmış ayak ucumuza yatmış hiç duymadım....bı kalktım sabah orda ALLAH korumuş ta düşmemiş....büyüdükçe ilginç hareketleri çoğalıyor....
pocoya hastası bizimki de televizyon izlemesine karşımısın....:44:

slm aylin sorma gitsin bazen öyle şeyler yapıyolarki şaşıp kalıyoruz

aslında çok fazla izlemesi taraftarı değilim ama onada hak veriyorum
bütün gün evin içinde çocuk arkadaş yok oyuncaklarda biryere kadar
tek baışna sıkılıyor haliyle pocoyo çok seviyor aynı onun hareketleri
yapıyor artık okula başlıyınca tv seyretmesi azalır diye umut ediyorum :44:
çünkü o kadar bağımlılık yapan bir alet ki tv seyrederken bizi duymuyor
seninkide öyle mi kapatınca bağırıyo mu? Okula gidecekya eve gelince
pek hali kalmaz diye düşünüyorm. :44:

selam aslı...arada giriyorum can sıkıntısından kimsecikler yok....
duru cok fazla baglı degıl ama ızledımı dızıye bıle bakıyor bazen bende ona karsıyım artık dızıler eskısı gıbı masum degıl....
bu arada bayram gelıyor cıcıler aldınız mı bebişlerinize...ben 1 takım aldım etek tısort cok tatlı...yarın unutmazsam resmını atarım...bırde ceket aldım kı sormayın harıka bısey....1 takımdaha alsam yeter havalar nasıl olcak onuda bılemıyoruz....ayakkabı ıhtıyacı var durunun spor ayakkabı alıyım dıyorum cok gıymek ıstıyor velet rahat edıyormus...

herkese günaydın

aylinnn kızınada kıyafetlrinede bayıldım
ben daha kızımın fotosunu bile yüklemeyi beceremedim
bende aldım bişeyler ama bakalım bir etekte biz alalım bence
çok yakışacaktır duru hanıma eminim

sagoll aslıcım...benımde cok hosuma gıttı...forum ıstanbulda C&A KIDS diye bir mağaza var hello kitty gecmıs sezon urunlerını satıyorlar...hemde cok cuzzı rakamlara....

yaaa süpermişş bende c & a ya gitmişti ama kışlıkları çıkarmışlardı
yazlık kalmamıştı dur o zaman bende marmara foruma bi bakimmm
orda kalmıştır belki çok güzeller ve çok iyi fiyata almışsın ayakkabılarıda
bekliyoruz ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…