inşallah dediğiniz gibi iyi olur bakalım ilk günümüzden haberleri yazarım size
bayramdan sonra başlıyacağız. Bu arada kreş yardımı nedir nasıl olur bilemedim
biraz bilgi verebilirmisiniz?
inşallah iyi geçer alışır yavrucak hemen zora sokmaz sizi....haberlerde duymuştum çalışan annelere kreş yardımı 300 tl falan direk kreşe ödenecekmiş...0-5 yaş arası çocuklar için ...bi arkadaşımda demişti sağlık bakanlığına başvurup benim cocugum sağlıklı fakat bakacak kimse yok çalışmak zorundayım deyip b dilekçe veriyormuşsun....gelip araştırıyorlarmış kabul edilirse rapor veriyorlarmış hangi kreşe gidersern indirim yapıyorlarmış yine yarı yarıya mı bilemem...ben de araştırmadayım eğer böyle bişey mümkünse bende hemn veri cem bakalım bişeyler öğrenirsem sizede bildiririm...
günaydın aslıanne benım adım aylın ıstanbul 500 evlerde gazıosmanpasada oturuyorum ...senınde aslı olmalı tanıstıgıma memnun oldum....banada yarım gun 365 tl dedıler asagı yukarı fıyatlar oyle demekkı ....tesekkur ederım ...
Selam fıstıklar nasılsınız çok özledim sizi kızımın doğum günü yaklaşıyor çok heyecanlıyım tabiii ki benimde 4 gün var aramızda :)))
Kreş çok iyi yalnız + ları kadar - de var sena 3 buçuk aylık başladı
+ ları iletişimi konuşması sosyal olması paylaşımı çok güzel
- leri anneden intikam almak ve çamaşır günde en az 4 takım kıyafet yani ücrete kıyafetleride ekleyin ama mutlaka gitmesinde fayda var
ben şimdi cumartesi günleri 1,5 saat dans kursuna götüreceğim
dans kursumu süpermiş ama nasıl duruyor daha 3 yaşındalar
oyun oynamak ister o şunu yap bunu yap dinlemezki
birde kendi bildiklerini okumuyormu bunlar valla benimki ne söylesem
tersini yapar. Ama dans kulağa çok hoş geliyor bir okula başlasın
bakalım durumuna göre hafta sonu etkinlikleride düşünücez desenize...