2009 Eylül Anneleri

selam sumeyye nerelerdesın yaa.....kreş bence daha iyi çünkü onlar şimdi oyun çocukları bence sıkılmazlar yeterki adapte olsunlar eğlensinler ...kreş ortamınada ihtiyacı var çocoukların bende vermek istedim annem ben 1 sene daha bakıyım sonra dedi ama hala kafamı kurcalar durur mesela...peki hanımlar çalışan annelere kreş yardımın dan faydalandınız mı??

inşallah dediğiniz gibi iyi olur bakalım ilk günümüzden haberleri yazarım size
bayramdan sonra başlıyacağız. Bu arada kreş yardımı nedir nasıl olur bilemedim

biraz bilgi verebilirmisiniz?

inşallah dediğiniz gibi iyi olur bakalım ilk günümüzden haberleri yazarım size
bayramdan sonra başlıyacağız. Bu arada kreş yardımı nedir nasıl olur bilemedim

biraz bilgi verebilirmisiniz?

inşallah iyi geçer alışır yavrucak hemen zora sokmaz sizi....haberlerde duymuştum çalışan annelere kreş yardımı 300 tl falan direk kreşe ödenecekmiş...0-5 yaş arası çocuklar için ...bi arkadaşımda demişti sağlık bakanlığına başvurup benim cocugum sağlıklı fakat bakacak kimse yok çalışmak zorundayım deyip b dilekçe veriyormuşsun....gelip araştırıyorlarmış kabul edilirse rapor veriyorlarmış hangi kreşe gidersern indirim yapıyorlarmış yine yarı yarıya mı bilemem...ben de araştırmadayım eğer böyle bişey mümkünse bende hemn veri cem bakalım bişeyler öğrenirsem sizede bildiririm...

bende haberlerde duymuştum ama henüz tasarı aşamasında sanıyordum öyleyse süper olur
valla 300 lira 300 liradır bende bir araştırayım o zaman çok sağol

günaydın hanımlar....aslıanne ve sümeyye bı mahsuru yoksa kac tl verdınız ogrenebılırmıyım tam gun kres ıcın .......bende burda arastırıyorum yarım gun ıcın 365 tl gelın yardımcı oluruz dedıler....:44:

günaydın kızlar bu sabah elül hanımın telefon kavgasından sonra zor çıktık evden
telefonu bırakın siz gidin diyor cadı bu nesil fena elektronikçi olacak sanırım.

duru57 ne kadar veriyorum kreşe ben istanbul bahçelievlerdeyim tam gün 650 ye anlaştık
burdaki kreşler ortalama bu kadar sen nerdesin

günaydın aslıanne benım adım aylın ıstanbul 500 evlerde gazıosmanpasada oturuyorum ...senınde aslı olmalı tanıstıgıma memnun oldum....banada yarım gun 365 tl dedıler asagı yukarı fıyatlar oyle demekkı ....tesekkur ederım ...

merhaba aylin bende çok memnun oldum. evet sanırım öyel fiyatlar
ama bana yarım gün için daha fazla rakamlar söylemişlerdi sen yine
iyi bulmuşsun belki onuda indirirlerdi pazarlıkta tabi umarım
kuzucuklarımız için herşeyin en iyisi olur ve en önemlisi mutlu olurlar.

Selam fıstıklar nasılsınız çok özledim sizi kızımın doğum günü yaklaşıyor çok heyecanlıyım tabiii ki benimde 4 gün var aramızda :)))

Kreş çok iyi yalnız + ları kadar - de var sena 3 buçuk aylık başladı

+ ları iletişimi konuşması sosyal olması paylaşımı çok güzel
- leri anneden intikam almak ve çamaşır günde en az 4 takım kıyafet yani ücrete kıyafetleride ekleyin ama mutlaka gitmesinde fayda var

ben şimdi cumartesi günleri 1,5 saat dans kursuna götüreceğim

dans kursumu süpermiş ama nasıl duruyor daha 3 yaşındalar
oyun oynamak ister o şunu yap bunu yap dinlemezki
birde kendi bildiklerini okumuyormu bunlar valla benimki ne söylesem
tersini yapar. Ama dans kulağa çok hoş geliyor bir okula başlasın
bakalım durumuna göre hafta sonu etkinlikleride düşünücez desenize...

canım geçen 23 nisanda çok güzel gösteri yaptılar daha önceki yıl öğretmenler hazırlıyordu bu yıl avcılarda bir dans okulunda öğretmen geliyor du çok ta güzel
dans öğretmenimiz diyor tanıştırıken işte sana yaptığını ona yapamıyor naz falan odada sadece öğretmen ve çocuklar var o güzel yapıyor bende yapıyım düşüncesinde oluyor herhalde

selammm .biz 250 ye anlaştık ama kırşehirde kreş 1 tane var oda sağlık müdürlüğü kreşi genelde hemşire ve doktor çocukları kabul ediliyor.ama bizide kabul ettiler.. ben esas spora yönlendirmek istiyorum özellikle yüzme.çünkü sporcular kendilerine dikkat ediyor.içki sigara yasak yediklerine dikkat edecek .

herkese kocaman selam güzel hatunlar.. bende anlaştım kreşle tam gün 380 tl ama eğer yarım gün çalışırsam sabahçı olur yarım gün yollarım.. bende şu aşamadan sonra kreşin daha faydalı olacağını düşünüyorum.. artık yaşları geldi arkadaş istiyor sıpalar.. yeni bir döenm daha açılıyor bakalım hayırlısıyla bunuda atlatırız..
saniye evet az kalmış kuzunun doğum gününe hemen arkandan da biz geliyoruz valla şaka gibi kocaman oldular..

kizlar kres olayini cok guzel dusunmussunuz
bende erdenayi muzige yonlendirmek istiyorum cunku muzik kulagi ve ton vuruslari cok iyi spor olarak futboll yapiyor zeten
buarada nasilsiniz
kocaman danalarimiz nasillar
ikinciyi nezamn getireceksiniz artik dusunseniz diyorum
bizler cok iyiyiz minik kusum cok hareketlendi durmuyor yerinde erdenayda onu rahat birakmiyor oynuyoruz diyeeeee

oooo bütün kızlar toplanmış....bende bu aralar kreş olayına yoğunlaştım....kime sorduysam çok faydası var diyor....vermek istiyorum ama yarım gün ama tam gün bakalım...bu arada adet olmayı bekliyorum olursam ALLAH nasip ederse 2. çocuk çalışmalarına başlayacağız....
sizleri çok özledim...o yüzden kış gelsede yazışsak diyorumm hiç kışı sevmeyen ben....

günaydın kızlar

anladığım kadarıyla herkez kreş taraftarı bakalım bir
başlasınlar neler olacak görücez. 380 tl iyiymiş tam gün için
burda nerdee öyle biryer en kötüsü bile 500 den açıyor kapıyı

ikinciler ne zaman 5848BL demişsin valla bende düşünmüyor değilim
eşimde dünden razı aslında ama şimdi eylül hanımın herşeyi oturdu yemek
tuvalet uyku. Herşeye yeniden başlamak gözümü korkutuyor. Arayıda
çok açmak istemiyorum hatta normal okul hayatına başlamadan yapıyım
diyorum ama sonra erteliyorum yine bilmiyorum valla kısmet artık
birde doktora kontrole gitmem lazım tabii artık 30 yaşındayım
nasıl olur bir sorun olurmu ahh ahh sizlerde ikinciler yaş kaçta oldu acep

geçen ay memlekete gidince yasmin hapı düzensiz kullandım bu yüzden ara kanamam oldu hemde 15 gün sürdü oyüzdenmidir acep .daha adet olmadım.yoksa altında başka sebepmi var bilmiyorum.ama eltim hamile sıra onun. ben seneye düşünürsem belki.bu sene daha erken gibi hem kayınvalidemde dinlensin yazıkk

slm kızlar

2009 kuzularınız halen öğlen uyuyolar mı?
Gezdiğim kreşlerden binrinde artık uyumasına
gerek yok dedi. Ne dersiniz? Uyumazsa acık huysuz
oluyor bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…