emelcim gozun aydın canım ne güzel olmuş kızın maşallah çok tatlı gorunuyorsunuz
bizim o gunlere ne cok varr dimii
ogluna da maşallah tontiş çok tatlı maşallah sizee
oyy yerim onu ben yaaaa
emelcim kızınada oğlunada maşallah.. allah bizede yaşatsın bu mutluluğu çok güzel görünüyosun kızınla.. oğluşda maşşallah tombik tombik olmuş.. yerim onun yanaklarını..
Selam kızlar yeni bir topiğimiz olmuş ne güsel:))) Vakit bulup girebilirsek tabiii. Benim oğluş yarın 1 ayını tamamlayacak. Gaz problemimiz çok arttı. Gece gündüz hiç durmuyor bizimkisi. Nurse harveys diye bir şurup verdi doktor, ondan önce de zinco kullanmıştım pek fayda etmedi bizde. Uyurken bile rahat değil sürekli mıkırdanıyor. Kilo alımı normaldi. Doktor başka problemde göremedi. Bebeğiniz infantil kolik dedi. Bir kişnin bebeğimi zapt etmesi mümkün değil. Annem var şimdilik ama ikimizde gözler şiş şiş dolaşıyoruz. Sürekli sallamamız gerekiyor yani 1 dakika bile sabit durmuyor. Bu kolik nasıl birşeymiş? İnsan çok üzülüyor.
Bu arada bizimde pişiğimiz vardı. Önce trosyd bepanten falan kullandım fayda etmedi. Başka bir doktora götürdüm.O altına bir süre bez bağlamayın dedi ve oksitosin diye bir krem verdi. Şu anda yüde seksen düzeldi acaba bezden mi oldu ben de prima almıştım.
Canim arkadaslarimmm herkese sevgi dolu merhaba....10 gundur aranizda degildim, beni meerak etmissiniz gulayla konustum....internetimiz yoktu evde...dun hallettik... cok ozledim sizleri...konusacak anlatacak cokk sey var....14 eylul saat 08 10 da benim mucizem melegim Arasim dunyaya geldi...her sey sorunsuz mukemmeldi....dogum hikayemi bir ara yazacagim...fazla vaktim yok gecmisi okuyamiyorum...benim gibi meleklerini kucagina almis anneleri kutluyorum....inanilmaz bir duyguu...allah onlari bize bagislasin....bu arada bugub gobegimiz dustu....cokk sey var anlatacak....herkes iyimi?? umarim sorunsuz gecmistir bu gorusemedigimiz 10 gun....kizlarr kuzumm cokk tatliiii....babamiz gitti ben yanlizim yine....yakinda bizde gidecez....melegimiz 2500 gr olarak dogdu simdi ise masalahhh masalahhh 2900 oldu....hicte korktugum gibi degilmis sizler hakliymissiniz....ececim...gulcancim...gulaycim... baharcim....hepinizi cokk opuyorum sizi merakta biraktim ama gulay beni aradiginda beni merak ettiginizi duydugumda cok ama cok mutlu oldum....kizlarr herkesiii cok optum en kisa zamanda resimler geliyor....bu arada oglum cokk akilli...yaa bu annelik muhtesem bir seyy yaa....
emel ne büyük heyecan kızın ve sizin için .üniversitelerinide mgörürsünüz inşallah.oğlunada masallah güzelim.
eser bizim 5.gün 15.5 ti ve 8.günde 17 ile hastaneye yattı.seni korkutmak için söylemiyorum beni yanlış anlama .ama sarılık hissediyorsan yarın bir hastaneye götür canım.umarım yükselmewmiştir.iyi emiyorsa düşmüstür ama benim kız iyi emmediği için arttı.
sivaslı canım acaba eylül kucagamı alıştı.o yüzdenmi uyumak istemiyor acaba.sanırım seninde sütün azdı.ne durumdasın mama veriyormusun.
kızlar benimde estetik dikiş ve dikişin uc kısmında kan pıhtısı kaldı.ama akıntı falan yok sadece kırmızı kırmızı duruyor.umarım önemli bir durum değildir.
Selam kıslarrrrrrrrrrrr :))))
Evet tülayım izmirdeyim. En sonunda nete girebildim. Nasılsın cnm? Oğluşun nasıl?