ohh süper bana çok yakınsın gelsene kısss:) iyiyiz arada gaz sancılarımız haricinde sadece evde sıkıldım biraz o kadar ee nezman dönüşş?? prenses nasılll????
evet kıs hemen geliyorum :)))))))) Valla benim kızdada var gaz sancısı. Olmazsa olmaz yani. Uykusuzluk üstüne tuz biber oluyor. Ne zaman döncem bende bilmiyorum valla :))) 1 haftaya kadar dönerim ama. Kocayıda yalnız bırakmayım demi ama :)
buarada piskolojim bozuldudun gece eski pantolanlarımı deniyeyim dedim bacagımdan gecmedi ((((
gamzecim maaşallah canım 41 kere bebeğine aman biyerde söyleme çok çabuk nazar değiyo benimde hastanede 2 gün tosunum çok usluydu gevezelik ettim 5. gün sustur susturabilirsenn ....
buarada piskolojim bozuldudun gece eski pantolanlarımı deniyeyim dedim bacagımdan gecmedi ((((
bende dün aynı işi yaptım ama inan beli bol geldi çünkü hamile kaldığımdan 5 kg daha zayıfım şuan.. kotu giyene kadar bunalımdaydım ama şimdi .çiçekler böcekler gibi uçuşuyorum 8 çocuk istiyorum formuma eniyi gelen şey dr yada diyet değil hamilelikmiş :)))