2009 Eylül Anneleri

ohh süper bana çok yakınsın gelsene kısss:) iyiyiz arada gaz sancılarımız haricinde sadece evde sıkıldım biraz o kadar ee nezman dönüşş?? prenses nasılll????

evet kıs hemen geliyorum :)))))))) Valla benim kızdada var gaz sancısı. Olmazsa olmaz yani. Uykusuzluk üstüne tuz biber oluyor. Ne zaman döncem bende bilmiyorum valla :))) 1 haftaya kadar dönerim ama. Kocayıda yalnız bırakmayım demi ama :)

ay evet yaaa bi zartlatçak veletler olmuyo anam ıkınıyo sıkınıyooo zorlaaaa...sorma 2 saatte bir kalkıyo gece önceside gaz sancısı 4-5 saat mızıklıyo kucağımda ...başım ancak alıştı 10 günde çok başım ağrıyodu şimdi şimdi alıştım cnm siz yine 24 gün devirdiniz maaşallahhhhh....darısı başımıza

tülay ye gülüm ye et olsun kan can olsun tosuncuğa :))) kız benim oğlan zart zurt attırdığı halde ıkınıyor ben de anlamadım :)) sıçmadığı işemediği ne üst baş kaldı ne koltuk kaldı walla :))

Kızlar benım kız gecelerı hıÇ uymuyo sÜreklı gÖgsÜmde emıp uyumak ıstıyo.beŞıgıne koyamıyorum bas bas bagırıp aglıyo.sabaha dek uyutmuyo benı...kendıde kucagımda uyuyo sadece...sabah yorgunluktan uyuyaklaıyo.napcam ben.aynı durumda olan varmı.gÜndÜz bı sorun yok ama gecelerı Çok fena..

kızlarr yeni topic hayırlı uğurlu olsun pırtlatan buraya koştu demekk :))))
neyse bende yetiştim :))
ee nerelerdesiniz yavv valla özledim sizi sohbetinizi yaa.....
işallah gece bitmeden birileri buraya gelebilirde konuşuruz azcıkk....

ben burdayım kız gamze...kız uyuyo şimdi ama gece uyutmuycak gene beni..seninki ne alemde.

canim seninki en azindan gunduzleri uyuyormus bari
bizde o da yok :)
cin ali gunduz gece hep ayakta tabi bizde
ben bayiliyorum bu oglan nasil dayaniyor annamadim uykusuzluga
su uyku duzenimiz bi otursa ama 40 i cikmadan olmaz diyorlar

kızlar slm emineden başka kimse yok ebruda çıkmadıysa inşallh nabersiniz.. bu oğlanlardan çektiğimiz nedir yaa.. tosuncuklar çok tatlı ama birde şu sancılar geçse..
baharcım valla bizimkide kakasıını yapıyo ama yinede ıkınıyo morarıyo kızarıyo..çok kortuk yaa.. ne oluyo diye ama bu sab çok iyi geldi 2 gündür daha iyi sancılarımız...uyansın bekliyorumm altını açıcam 6 da açmıştım en sonn .. tülay maşşallah bebeğine yaa tosuncuk olmuşş yarasın bebeşine benim sütümde iyi geliyor sanırım kilo aldı bbebeğim.. cumartesi bakalımn kaç kilo aldıı...ağlıyor gelirimm belki...

slm kızlarrr ya topigin eski günlerini özluyorum.. ama inanın zamanın nasıl gectigini anlamıyorum..cok sukur iiz biz. uzuun uzun uyuyor uzun uzun emiyoruz. o yuzden gece uyandıgında uykum kacıyor tekrar yatmakta zorlanıyorum.. ama rabbim eksikligini göstermesin.. ben bugune kadar nekadar boş yasamısım da haberim yokmus..... evimize huzur getirdi yavrum.. rabbim hepimizin yavrularını bizlere bagıslasın.......

buarada piskolojim bozuldu dun gece eski pantolanlarımı deniyeyim dedim bacagımdan gecmedi((((

valla benimki pek sorun çıkarmıyo maşallah işallah böyle sürer....
sık sık emiyo bol bol uyuyo.... henüz gaz vs sorunu yaşamadım ama ilerde nolur bilinmez :))))
erkek bebeklerde gaz daha sorun oluyo anladığım kadarıyla.... Allah kolaylık versin tüm annelere içerdeyken ayrı dışardayken ayrı sorumluluk valla....

buarada piskolojim bozuldu dun gece eski pantolanlarımı deniyeyim dedim bacagımdan gecmedi((((

bende dün aynı işi yaptım ama inan beli bol geldi çünkü hamile kaldığımdan 5 kg daha zayıfım şuan.. kotu giyene kadar bunalımdaydım ama şimdi .çiçekler böcekler gibi uçuşuyorum 8 çocuk istiyorum formuma eniyi gelen şey dr yada diyet değil hamilelikmiş :)))

gamzecim maaşallah canım 41 kere bebeğine aman biyerde söyleme çok çabuk nazar değiyo benimde hastanede 2 gün tosunum çok usluydu gevezelik ettim 5. gün sustur susturabilirsenn ....

kızlar biz hastaneden çıktığımızda 9 eylüle gittik bikaç tetkik için..
ordaki hemşirede emzirme hakkında biraz bilgi verdi...
gaz yapan yiyeceklere inanmayın kanıt isteyin kanıtlanmış ölçülmüş bişiy yok kulaktan dolma bilgilerle bebeklerinizide kendinizide bazı vitaminlerden mahrum bırakıyosunuz oda iyi değil dedi... açıkçası ne istersem yiyorum bi sorun yok.. ama herkesin fizyolojisi farklı tabi bişiy diyemem sadece paylaşmak istedim......

gamzecim maaşallah canım 41 kere bebeğine aman biyerde söyleme çok çabuk nazar değiyo benimde hastanede 2 gün tosunum çok usluydu gevezelik ettim 5. gün sustur susturabilirsenn ....

Ayşecim çokk sağol hepsine maşallah diyelim... işallah böyle kalır bizimkide 40 ından sonra değişir diyolar ama bakalım bekleyip görecez :))) seninkide düzelir işallah...

inşalaah canımuykusuzluk fena yaa. canım ben kaçar uyuyayım bebek uyuyorken...herkese iyi geceler...

ah canııımmmmm bugün bende denedim psikolojim yerlerlerdeee...kalçaya kadar anca girdin pantolanlarım Allah tan eteklerime sıkı da olsa girdim hehe ama bence üzülme daha çok yeni cnm daha durrrsüprizzzzz

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Selam kızlar yarın bizim mevlüt var dvd de izleyebileceğimiz şekilde bi slayt gösterisi yapmak istiyorum kızımın fotolarından ama nasıl yapıcam bilmiyorum. face de bizden biri yapmıştı kimdi hatırlamıyorum hatırlayan var mı yada bana bi program söyleyecek olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…