valla benimki pek sorun çıkarmıyo maşallah işallah böyle sürer....
sık sık emiyo bol bol uyuyo.... henüz gaz vs sorunu yaşamadım ama ilerde nolur bilinmez :))))
erkek bebeklerde gaz daha sorun oluyo anladığım kadarıyla.... Allah kolaylık versin tüm annelere içerdeyken ayrı dışardayken ayrı sorumluluk valla....
Canim arkadaslarimmm herkese sevgi dolu merhaba....10 gundur aranizda degildim, beni meerak etmissiniz gulayla konustum....internetimiz yoktu evde...dun hallettik... cok ozledim sizleri...konusacak anlatacak cokk sey var....14 eylul saat 08 10 da benim mucizem melegim Arasim dunyaya geldi...her sey sorunsuz mukemmeldi....dogum hikayemi bir ara yazacagim...fazla vaktim yok gecmisi okuyamiyorum...benim gibi meleklerini kucagina almis anneleri kutluyorum....inanilmaz bir duyguu...allah onlari bize bagislasin....bu arada bugub gobegimiz dustu....cokk sey var anlatacak....herkes iyimi?? umarim sorunsuz gecmistir bu gorusemedigimiz 10 gun....kizlarr kuzumm cokk tatliiii....babamiz gitti ben yanlizim yine....yakinda bizde gidecez....melegimiz 2500 gr olarak dogdu simdi ise masalahhh masalahhh 2900 oldu....hicte korktugum gibi degilmis sizler hakliymissiniz....ececim...gulcancim...gulaycim... baharcim....hepinizi cokk opuyorum sizi merakta biraktim ama gulay beni aradiginda beni merak ettiginizi duydugumda cok ama cok mutlu oldum....kizlarr herkesiii cok optum en kisa zamanda resimler geliyor....bu arada oglum cokk akilli...yaa bu annelik muhtesem bir seyy yaa....
fatoşcum nasıl geçsin pantolonların canım dur daha yeni doğum yaptımm vücudum şiş hala.. hemen bozma moralini..
kızlar şu siteyi okuyunn.
Bebeklerde Gaz Sancısı | fiyonk.net elişi günlüğü
yaa çikolata ve soğanda gaz sancısı yapıyormuş...ayy ben çok yiyordum çikolata doğrumu acaba yaa..
ємєℓ;9273186 .!.:canım oncelikle gozun aydın diyorum Allah analı babalı buyutsun insallah . . . .normal dogum yaptın sanırım degil mi ? insallah sorunsuz bir 3 ay gecer çunku burda hepimizin gaz ve kolik sorunu var . . . kendine iyi bak canım opuyorum
slm kıslar bende gündüz netim yoktu giremedim ,
emelcim kızını tüm okul hayatında başarılar diliyorum oğluşuna da maaşallah
ayşecim bizde 5.günde eşimle yanlızken yıkadık dedim alışalım ki yanlızız zaten eşim panik oldu biraz ama becerdik yıkamayı
dün akşam z.yağı verdim biraz daha iyiydi sanki ama bencede zararı olmaz herhalde
bu sabah bizde sağlık ocağına gittik ağlattılar yavrumu kan aldılar toğuğundan ama güzel haber 3,900 olmuş maaşallah oğlum inş. böle gider gerçi kıyafetle tartıldı ama nerden baksan 400 gr almış 10 günde sütüm yarıyo maaşallah demekkk
kızlar ya gerçekten bunlar içerdeyken ayrı bir dert dışardayken ayrı...benimkininde maşallahı var doymak bilmiyor..2,5 satte bir açıkıyoruz ve süt yetmiyor..gerçi sadece emzirdiğim zamanlardada doktorumuz kilo alımı iyi demişti ama benimki sütten sonra hep aranıyordu...bayramdan beri mama takviyesine başladım mecburen...ama işin gerçeği ne zaman ki mama vermeye başladım sarılık rengimiz gitmeye başladı...sütümü biberona sağdığım zaman 120 cc çıkıyor ama oğlum bu sütle doymuyor...sizde de var mı bu durum?
kızlar benim kızın popişi pişik oldu
sebamedin pişik kremini kullandım fayda etmiyor
eltim trosyd verdi, şimdi sürdüm ama bilmem fayda edermi?
sizde varmı pişik sorunu?
bezimi pişik yaptı yoksa kakasımı anlıyamadım
şimdi her emzirmede değişiyorum altını bakalım geçer inşallah
kızlar ya gerçekten bunlar içerdeyken ayrı bir dert dışardayken ayrı...benimkininde maşallahı var doymak bilmiyor..2,5 satte bir açıkıyoruz ve süt yetmiyor..gerçi sadece emzirdiğim zamanlardada doktorumuz kilo alımı iyi demişti ama benimki sütten sonra hep aranıyordu...bayramdan beri mama takviyesine başladım mecburen...ama işin gerçeği ne zaman ki mama vermeye başladım sarılık rengimiz gitmeye başladı...sütümü biberona sağdığım zaman 120 cc çıkıyor ama oğlum bu sütle doymuyor...sizde de var mı bu durum?
slm kızlar uykusuz bir gece geçirdik paşam yatmadı çok gazımız vardı hiç bişey etki etmedi yavrum yaa çok ağladı biara koridorda bebeğimi sallaya sallaya dolaştırdımm anca uyudu... şimdi odada ufoyu yaktımm sıcaktan mayıştı uyuyor.. kızlar benim bebeğiiimn çok sık burnu tıkanıyor sizinde öylemi... tonimer diye burun damlası aldık ama onunda çok çabuk tesiri geçiyor.. sizler nasılsınız.. bebişler nasıll..
sivaslı canım bebeğin doyuyorsa ne yapcan pompayı valla bende almadım yavrumu emziriyorumm aranırsa tekrar emziriyorumm doyuyor sanırım..gerek yok yaa..
kızlar sezeryan sonrası göbegi bayagı byük kalan varmı.benimkisi şuan 5 aylık hamiş gibi
ewet canım benimki öle ve sarktı çok kötü ne yapcam bilmiyorum şimdi kışda geliyo nasıl vercem bu kiloları hiç bilmiyorum moralim çok bozuk 25 kilo almıştım sadece 8i gitti