- 7 Ocak 2009
- 2.900
- 1.586
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese iyi bayramlar kızlar.bebişlerimizle ilk bayramımız sağlıkla gecsin .
kızlar bizim kız mama takviyesinden sonra tuvaletini yapamıyor.yani kabızlık var.sizde bu tarz bir sorunla karsılastınızmı ne yapmak gerekiyor.birde sağdığımda sadece 20-30 ml süt cıkıyor.cok az ve ben sütüm artsın diye bin takla atıyorum.cok moralim bozuk.kafayı yemek üzereyim.hiç bir mucize yokmu sütü arttıran.
kızlar bizim kız mama takviyesinden sonra tuvaletini yapamıyor.yani kabızlık var.sizde bu tarz bir sorunla karsılastınızmı ne yapmak gerekiyor.birde sağdığımda sadece 20-30 ml süt cıkıyor.cok az ve ben sütüm artsın diye bin takla atıyorum.cok moralim bozuk.kafayı yemek üzereyim.hiç bir mucize yokmu sütü arttıran.
merhaba kızlar
bebeklerınızın nasıl uyku duzenlerı
ne zaman soyle derın bır uyku cekebılırız kı bızler
40 ı cıkıncaduzelır dıolar 4 gozle 40ımızın cıkmasını beklıyorum valla
kızlar sütünüzün artması için bolbol su için ... mucizeye gerek yok tabi morelinizide iyi tutuuun.. kızlar burun aspiretörü kullanıyorsanız hemen terk edin çok tehlikeliymiş burun damarlarına zararı varmış burun kanamalarına yol açıyormuşş benim bebeğimin burnu tıkalı araştırırken okudumm dikkat etmek lazımm biz okyanus suyu aldık fayda etmedi sütümden sağdın verdim yine fayda etmedi zeytin yağı damlattım azcık bakalım açılacakmı..yavrum resmen hırlıyordu yaa..
ARKADAŞLAR KALAN BANTLARI ÇIKARAMADIM YAA LİFLEDİMM KOLONYALI PAMUKLA SİLDİK YOKK CANIM ACIYOR YAA...
bugün bebeğim tam 3 saat karın ağrısından mızmızlandı kollarım uyuştu artık zarzor uyuttumm.. yaa biri banada ticker yapabilirmii.. beceremedimm....
ARKADAŞLAR KALAN BANTLARI ÇIKARAMADIM YAA LİFLEDİMM KOLONYALI PAMUKLA SİLDİK YOKK CANIM ACIYOR YAA...
bugün bebeğim tam 3 saat karın ağrısından mızmızlandı kollarım uyuştu artık zarzor uyuttumm.. yaa biri banada ticker yapabilirmii.. beceremedimm....
ємєℓ;9213132 .!.:
emelcim maaşallah sübhannallah tığ gibi olmuşsun yaa... ee yakında bizde oluruz artık çünki uykusuzluk fena yoruyor... canım ben gazı için zinko damla ve babuline diye bitkisel bir şurup kullanıyorumm.. iyi geliyor şimdilikama çok içirmek gerekiyor etkileri çabuk geçiyor..sıcak su torbasını denedik iyi geldi ama sadece geceleri yapıyorumm rezene çayı veriyorumm daha iyi gibi yaa..sen ne yapıyorsun sancısı için..
slm kızlar nasılsınız bakalım? biz gögüs uclarım haricinde cokk iyiyiz... canım cok yanıyor oglumu ürkütmemek içinde kımıldamıyorum bile... ya bide bu benim ogluş cok uyuyor zorla uyandırıp emziriyorum...emsalcim buarada süt arttırıcı olarak TAHİN HELVASI tavsiye ederim.. cok faydasını görüyorum.. inanılmaz süt yapıyor bi dene derim....
Canım aynı sorun bizde de vardı çok şükür bu sabah yaptı büyük tuvaletini yazık kaç gündür neler çekti miniğim dr.muzu aradık zeytinyağı içirin 1 çay kaşığı dedi ve o gecenin sabahında yapabildi çok şükür tavsiye ederim yani. Fitil öenrmiyorlarmış çünkü bağışıklık yapıyormuş.
Emelcim maşallah bayağı kilo vermişsin bende 54 ile hamile kaldım 63 ile doğuma girdim ve şu an 56 kiloyum nerdeyse göbekte kalmadı diyebilirim. Birde benim doktorum artık mekiğe başlayabilrsin dedi ohaaa dedim daha 25 günlüğüz çok erken geldi kırkım çıkmadan mekik falan çekmeyi de düşünmüyorum.
merhaba guzel anneler naslsiniz
benim oglusum 2 gundur gaz sancisi cekiyor kivrim kivrim kivraniyor cok uzuluyorum doktoru aradik hic damla fealn vermedi, bana sut yapan caylari hemen kes onlar cok gaz yapar dedi, ben bebis usutuyor diye gaz oldugunu dusunuyorum malum havalar biraz sogudu evde kaloriferler yanmiyor daha, ne giydirecegimi sasrdim. iz nasil giydiriyorsunuz, emzirirken ustunu ortuyormusunuz gece yatarken ne ile ortuyorsunuz???
benim doktorum bana korse verdi surekli takiyorum cok faydasini gordum karnim cok azaldi simdiden, size de tavsiye ederim korseyi hem beli karni sicakta tutuyor emzirirken acikta olmuyor gaz olusuunu da engelliyor.
boole iste oglusumun gazi olmasa geceleri daha rahat uyuyabilse keske, onun haricinde iyiyiz su an. hepinizi optum cok