2009 Eylül Anneleri

ARKADAŞLAR KALAN BANTLARI ÇIKARAMADIM YAA LıFLEDıMM KOLONYALI PAMUKLA SıLDıK YOKK CANIM ACIYOR YAA...
bugün bebeğim tam 3 saat karın ağrısından mızmızlandı kollarım uyuştu artık zarzor uyuttumm.. yaa biri banada ticker yapabilirmii.. beceremedimm....

herkese iyi bayramlar kızlar.bebişlerimizle ilk bayramımız sağlıkla gecsin .

kızlar bizim kız mama takviyesinden sonra tuvaletini yapamıyor.yani kabızlık var.sizde bu tarz bir sorunla karsılastınızmı ne yapmak gerekiyor.birde sağdığımda sadece 20-30 ml süt cıkıyor.cok az ve ben sütüm artsın diye bin takla atıyorum.cok moralim bozuk.kafayı yemek üzereyim.hiç bir mucize yokmu sütü arttıran.

kızlar hepinize iyi bayramlar
Rabbim eşlerimiz ve yavrularımızla birlikte nice nice mutlu bayramlar geçirmeyi nasip etsin hepimize
salihacım canım benim yaa bende sütü bu kadar çıkan ve bu kadar az olan sadece ben varım sanıyordum :KK43:(((
bende senin gibiyim 20-30 ml. zar zor çıkıyor ki 5-6 saat hiç emzirmeden çıkan süt miktarı bu çok moralim bozuluyor sağınca ağlıyorum sinirden
birde kayınvalidem kayınpederim ve eltiler her aradıklarında sütün varmı emiyormu sütün yetiyormu diye sormuyorlar mı deli oluyorum avazım çıktıgı kadar bağırasım geliyor
etrafımdaki herkez gelir bekle şunu ye bunu ye desede bu gün doğumun 17. günü
inşallah düşündüğüm gibi olmaz ama bu saatten sonra sütümüz artarmı bilmiyorum umudumu kaybetmekte istemiyorum Allah a dua ediyorum sürekli sütüm olsun diye
mamayla zorlanıyoruz kaka sorunu gaz sorunu hazırlarken bekleme sürecindeki ağlamalar ve sabırsızlık falam
keşke bir mucize olsaydı ne güzel olurdu tatlım yaa
biz yinede dua edelim Rabbim büyüktür

kızlar sütünüzün artması için bolbol su için ... mucizeye gerek yok tabi morelinizide iyi tutuuun.. kızlar burun aspiretörü kullanıyorsanız hemen terk edin çok tehlikeliymiş burun damarlarına zararı varmış burun kanamalarına yol açıyormuşş benim bebeğimin burnu tıkalı araştırırken okudumm dikkat etmek lazımm biz okyanus suyu aldık fayda etmedi sütümden sağdın verdim yine fayda etmedi zeytin yağı damlattım azcık bakalım açılacakmı..yavrum resmen hırlıyordu yaa..

kızlar bizim kız mama takviyesinden sonra tuvaletini yapamıyor.yani kabızlık var.sizde bu tarz bir sorunla karsılastınızmı ne yapmak gerekiyor.birde sağdığımda sadece 20-30 ml süt cıkıyor.cok az ve ben sütüm artsın diye bin takla atıyorum.cok moralim bozuk.kafayı yemek üzereyim.hiç bir mucize yokmu sütü arttıran.

canım mama kabızlık yapar zaten . . .biz bir kaç kez verdik dikkat ettim tuvaletini bi iki gun yapamadı . . .ama anne sutu oyle degil kabızlık yapmaz . . . . . .

sutun yetiyordur bence canım doktora gorunseydiniz bu konuda . . . .ben tahin helvası yiyorum sut yapsın diye......anne sutunun buyuk bir cogunlugunu su olustururmus o yuzden suyu çok içmek gerekiyor . . . . .rezene ve ısırgan cayı ıcıyorum ayrıca sonucta sıvı oldugu için oda sut yapar...........ayrıca tecrubeli bir anneden duydum bozada sut yapıyormus aklında olsun malum kıs mevsimine giriyoruz bulunur artık

merhaba kızlar
bebeklerınızın nasıl uyku duzenlerı
ne zaman soyle derın bır uyku cekebılırız kı bızler
40 ı cıkıncaduzelır dıolar 4 gozle 40ımızın cıkmasını beklıyorum valla

aynen valla canım bizde oyle 40 ımız çıksın diye dort gozle bekliyoz . . . .o zaman biraz rahat ederiz diye.....ama kimle konustuysam 1 yasına kadar sıkıntı çekersiniz diyor . . . . . .bizim gaz sorunuda olunca sıkıntımız ikiye katlanıyo ..

kızlar sütünüzün artması için bolbol su için ... mucizeye gerek yok tabi morelinizide iyi tutuuun.. kızlar burun aspiretörü kullanıyorsanız hemen terk edin çok tehlikeliymiş burun damarlarına zararı varmış burun kanamalarına yol açıyormuşş benim bebeğimin burnu tıkalı araştırırken okudumm dikkat etmek lazımm biz okyanus suyu aldık fayda etmedi sütümden sağdın verdim yine fayda etmedi zeytin yağı damlattım azcık bakalım açılacakmı..yavrum resmen hırlıyordu yaa..

ahhh be güzelim içtiğim suyun haddi hesabı yok hamileyken bile bu kadar sık idrara çıkmamıştım iç suyu git tuvalete iç suyu git tuvalete :)))
yoksa yok galiba bilmiyorum suda içiyorum en az 4 lt ye yakın meyve suyu süt hoşaf ( kayısı üzüm ) ama dediğim gibi 20-30 cc anca yazık yavrum hep aç
moral desen Allah a çok şükür kızımın yüzüne bakınca dünyayı unutuyorum yanmış yıkılmış umrumda değil her anım şükretmekle geçiyor meleğim için
bu arada burun aspiratörü bende aldım eşimi zor ikna ederek o zararlı oldugu kanısındaydı
zor zar aldık ama hiç kullanmadık söylediğin iyi oldu canım teşekkürler

ARKADAŞLAR KALAN BANTLARI ÇIKARAMADIM YAA LİFLEDİMM KOLONYALI PAMUKLA SİLDİK YOKK CANIM ACIYOR YAA...
bugün bebeğim tam 3 saat karın ağrısından mızmızlandı kollarım uyuştu artık zarzor uyuttumm.. yaa biri banada ticker yapabilirmii.. beceremedimm....

canım benim biliyosun aynı sorun bizde de var . . . .karınını zeytinyagı ile ovmak iyi geldi bize . . . . .ayrıca ayaklanının altına sıcak su torbası koyduk geceleri çok rahatlattı sıcak iyi geliyo tavsiye ederim canım . . .damla kullanıyor musunuz canım gaz için

kızlar dogum sonrası halim

buda yandan gobekli halim :)

40 ımız cıkınca aksamları yurumeyi dusunuyorum bir saat yoksa kalır o gobek

oglusum ve ben :)))

emelcim maaşallah sübhannallah tığ gibi olmuşsun yaa... ee yakında bizde oluruz artık çünki uykusuzluk fena yoruyor... canım ben gazı için zinko damla ve babuline diye bitkisel bir şurup kullanıyorumm.. iyi geliyor şimdilikama çok içirmek gerekiyor etkileri çabuk geçiyor..sıcak su torbasını denedik iyi geldi ama sadece geceleri yapıyorumm rezene çayı veriyorumm daha iyi gibi yaa..sen ne yapıyorsun sancısı için..

slm kızlar nasılsınız bakalım? biz gögüs uclarım haricinde cokk iyiyiz... canım cok yanıyor oglumu ürkütmemek içinde kımıldamıyorum bile... :KK43: ya bide bu benim ogluş cok uyuyor zorla uyandırıp emziriyorum...emsalcim buarada süt arttırıcı olarak TAHıN HELVASI tavsiye ederim.. cok faydasını görüyorum.. inanılmaz süt yapıyor bi dene derim....

selamlar.mama takviyesi ben de yapıordum.doktorumuz iki çay kaşığı su vernemizi söylemişti.yanlış yönlendirmek istemem bi danış istersen doktoruna bu yapmıştır belki kabızlık.bebiş uyuyunca sen de uyu tatlım uyumak süt yapıyor,bir de yürümek yerimseniben

buarada ben gaz için hiç damla falan kullanmıyorum.. peryavşan otu kaynatıp iki çay kasıgı veriyorum.....bayada etkili oluyor......

ARKADAŞLAR KALAN BANTLARI ÇIKARAMADIM YAA LİFLEDİMM KOLONYALI PAMUKLA SİLDİK YOKK CANIM ACIYOR YAA...

selamlar.sezeryanlı dikiş bölgesindeki bantlara dokunmamıştım.doktorun doğum yaptıktan 1.5 ay sonraki muayenesinde doktor çıkardı bantları.fisfisfis

Canım aynı sorun bizde de vardı çok şükür bu sabah yaptı büyük tuvaletini yazık kaç gündür neler çekti miniğim dr.muzu aradık zeytinyağı içirin 1 çay kaşığı dedi ve o gecenin sabahında yapabildi çok şükür tavsiye ederim yani. Fitil öenrmiyorlarmış çünkü bağışıklık yapıyormuş.

ємєℓ;9213132 .!.:
kızlar dogum sonrası halim

buda yandan gobekli halim :)

40 ımız cıkınca aksamları yurumeyi dusunuyorum bir saat yoksa kalır o gobek

oglusum ve ben :)))

Emelcim maşallah bayağı kilo vermişsin bende 54 ile hamile kaldım 63 ile doğuma girdim ve şu an 56 kiloyum nerdeyse göbekte kalmadı diyebilirim. Birde benim doktorum artık mekiğe başlayabilrsin dedi ohaaa dedim daha 25 günlüğüz çok erken geldi kırkım çıkmadan mekik falan çekmeyi de düşünmüyorum.

fatoşcum göğüs ucunu tamamen vermeye çalış benimde öyleydii ama doğru emzirince geçti tabi çatlaklar geçmesi için krem kullandımm haata benim göğüs uçlarım çok küçüktü pompaylada onları büyüttükk çok şükür şimdi daha iyi.. canım uyumasında bir sakınca yok sadece sıksık emzirmeye çalış korkutmak gibi olmasın ama biz sarılık olmayalım diye sıksık emzirdimm emziriyorum hala ve bebeğinin sarılık olmaması için gece yattığınız odanın ışığını hiç kapatmayın taa gün aydınlanana dek ben öyle yapıyorumm. birde idrarını çok kontrol et yapmışmı diye idrarını çok yapması hastalıklardan koruyor bebeği...:):):)

merhaba guzel anneler naslsiniz
benim oglusum 2 gundur gaz sancisi cekiyor kivrim kivrim kivraniyor cok uzuluyorum doktoru aradik hic damla fealn vermedi, bana sut yapan caylari hemen kes onlar cok gaz yapar dedi, ben bebis usutuyor diye gaz oldugunu dusunuyorum malum havalar biraz sogudu evde kaloriferler yanmiyor daha, ne giydirecegimi sasrdim. iz nasil giydiriyorsunuz, emzirirken ustunu ortuyormusunuz gece yatarken ne ile ortuyorsunuz???

benim doktorum bana korse verdi surekli takiyorum cok faydasini gordum karnim cok azaldi simdiden, size de tavsiye ederim korseyi hem beli karni sicakta tutuyor emzirirken acikta olmuyor gaz olusuunu da engelliyor.

boole iste oglusumun gazi olmasa geceleri daha rahat uyuyabilse keske, onun haricinde iyiyiz su an. hepinizi optum cok

emelcim maaşallah sübhannallah tığ gibi olmuşsun yaa... ee yakında bizde oluruz artık çünki uykusuzluk fena yoruyor... canım ben gazı için zinko damla ve babuline diye bitkisel bir şurup kullanıyorumm.. iyi geliyor şimdilikama çok içirmek gerekiyor etkileri çabuk geçiyor..sıcak su torbasını denedik iyi geldi ama sadece geceleri yapıyorumm rezene çayı veriyorumm daha iyi gibi yaa..sen ne yapıyorsun sancısı için..

canım ben sap simlex kullanıyorum ama zincoyu da alıp denemek istiyorum belki o daha kuvvetli gelir . . . .onun dısında geceleri sıcak su torbası koyuyorum bende cok iyi geliyor . . . . .rezene içiriyorum gunde 3 kez falan onu içtikten sonra pelte gibi oluyor rahatlatıyor

slm kızlar nasılsınız bakalım? biz gögüs uclarım haricinde cokk iyiyiz... canım cok yanıyor oglumu ürkütmemek içinde kımıldamıyorum bile... :KK43: ya bide bu benim ogluş cok uyuyor zorla uyandırıp emziriyorum...emsalcim buarada süt arttırıcı olarak TAHİN HELVASI tavsiye ederim.. cok faydasını görüyorum.. inanılmaz süt yapıyor bi dene derim....

canım ilk zamanlar olacak bu gogus uçlarının acıması.......sen sutunu emzirdikten sonra etrafına surup kuruması bekle . . . . .birde gogsunun o kahverengi kısmını iyice agzının içine alması cok onemli sadece ucunu emerse yara olur . . . . .lansınoh da iyi geliyor uçlarına....

Canım aynı sorun bizde de vardı çok şükür bu sabah yaptı büyük tuvaletini yazık kaç gündür neler çekti miniğim dr.muzu aradık zeytinyağı içirin 1 çay kaşığı dedi ve o gecenin sabahında yapabildi çok şükür tavsiye ederim yani. Fitil öenrmiyorlarmış çünkü bağışıklık yapıyormuş.

Emelcim maşallah bayağı kilo vermişsin bende 54 ile hamile kaldım 63 ile doğuma girdim ve şu an 56 kiloyum nerdeyse göbekte kalmadı diyebilirim. Birde benim doktorum artık mekiğe başlayabilrsin dedi ohaaa dedim daha 25 günlüğüz çok erken geldi kırkım çıkmadan mekik falan çekmeyi de düşünmüyorum.

canım benimde bir 5 kilo fazlam var . . .dedigim gibi kırkımız çıksın gunde 1 saat yuruyus yapmayı planlıyorum . . . ..bencede mekik için erken gibi bana gore 6 ay beklemeli ( o da cok mu ne ? ) . . . . .ikinci donem kocişle spora gitcez zaten iyice sıkılasırım :)

merhaba guzel anneler naslsiniz
benim oglusum 2 gundur gaz sancisi cekiyor kivrim kivrim kivraniyor cok uzuluyorum doktoru aradik hic damla fealn vermedi, bana sut yapan caylari hemen kes onlar cok gaz yapar dedi, ben bebis usutuyor diye gaz oldugunu dusunuyorum malum havalar biraz sogudu evde kaloriferler yanmiyor daha, ne giydirecegimi sasrdim. iz nasil giydiriyorsunuz, emzirirken ustunu ortuyormusunuz gece yatarken ne ile ortuyorsunuz???

benim doktorum bana korse verdi surekli takiyorum cok faydasini gordum karnim cok azaldi simdiden, size de tavsiye ederim korseyi hem beli karni sicakta tutuyor emzirirken acikta olmuyor gaz olusuunu da engelliyor.

boole iste oglusumun gazi olmasa geceleri daha rahat uyuyabilse keske, onun haricinde iyiyiz su an. hepinizi optum cok

canım bu giydiğin korse nasıl bişey medikalden falan mı alınıyor.Bana 3 aydan sonra takabilirsin dedi drum sen erken başlamışsın

X