- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #7.281
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor.
Hoşgeldin canım nasılsın ne var neyok?
Evet canım negüzel günlerdi topik sessizleşti resmenVay beee...Ne günlerdi...
Evlendikten sonra hiç uğramamıştım bu başlığa..Uzun zaman sonra bir merhaba demek istedim.
Hoşgeldin canım.Bendede bebek yok bazı hormon düzensiliklerim var pko vs tedaviye geçicez yaz sonu kısmetse çocuk için.Allah aratmasın kimseye.Kpss de başarılar canım hayırlısı olsun hakkında.Kaynanaların çoğu öyle sen önce sağlığına bak açık bulursa bulsun kendi açığına baksınmerhaba kızlar benı hatırlayanınız var mı bılmıyorum..konu sahıbı melikenın hamıleliği zamanında baya fanatıktım buraya
tanımayanlar için bende 2009 gelınıyım
şu aralar kpssye hazırlanıyorum ins umutlarım boşa gitmez..
daha önce bi dusugum oldu ,sınav nedeniyle bebişi erteledik bi suregrci eşim istiyordu ikisini bir yututuver nolcak dıyordu ama allahtan doktor ameliyatım nedenıyle 6ay koruncaksınız deyınce bende eşim tarafımdan sureklı bı baskıdan kurtulmus oldum ,Allah kısmet ederse eylul gibi filan dusuncez sanırım bebıs olayını
sanırım herkesin çoktan bebıslerı diş çıkarmıstır yada yeni bebiş bekleyenlerde olabılır..ben birazcık gerıden takıplıcem sizi anlaşılananlayacagınız uzere bebısı çok ıstıyorum ama bı turlu bazı engellerden dolayı gerceklestıremıyoruz tam hersey rayına oturuyo derken illa bi puruz cıkıyor yaa neyse hayırlısı buymus demekki..kader..kısmet..
yarın evde temızlık yapmam gerekıyor dip-kose olmasada elımden geldiğince yapmalıyım mecburen (doktor agır bişi kaldırmıcaksın -usumuceksın-yorulmucaksın dedi ama işin ucundan kaynanam gelıcek illaki bi acık arar sımdı şu halımi gormezden gelerek)
ilk gunku yogunluk kalmamıs anlasılan burası bosalmıs yaa
herkese iyi geceler dilerim..
Vay beee...Ne günlerdi...
Evlendikten sonra hiç uğramamıştım bu başlığa..Uzun zaman sonra bir merhaba demek istedim.
merhaba kızlar benı hatırlayanınız var mı bılmıyorum..konu sahıbı melikenın hamıleliği zamanında baya fanatıktım buraya
tanımayanlar için bende 2009 gelınıyım
şu aralar kpssye hazırlanıyorum ins umutlarım boşa gitmez..
daha önce bi dusugum oldu ,sınav nedeniyle bebişi erteledik bi suregrci eşim istiyordu ikisini bir yututuver nolcak dıyordu ama allahtan doktor ameliyatım nedenıyle 6ay koruncaksınız deyınce bende eşim tarafımdan sureklı bı baskıdan kurtulmus oldum ,Allah kısmet ederse eylul gibi filan dusuncez sanırım bebıs olayını
sanırım herkesin çoktan bebıslerı diş çıkarmıstır yada yeni bebiş bekleyenlerde olabılır..ben birazcık gerıden takıplıcem sizi anlaşılananlayacagınız uzere bebısı çok ıstıyorum ama bı turlu bazı engellerden dolayı gerceklestıremıyoruz tam hersey rayına oturuyo derken illa bi puruz cıkıyor yaa neyse hayırlısı buymus demekki..kader..kısmet..
yarın evde temızlık yapmam gerekıyor dip-kose olmasada elımden geldiğince yapmalıyım mecburen (doktor agır bişi kaldırmıcaksın -usumuceksın-yorulmucaksın dedi ama işin ucundan kaynanam gelıcek illaki bi acık arar sımdı şu halımi gormezden gelerek)
ilk gunku yogunluk kalmamıs anlasılan burası bosalmıs yaa
herkese iyi geceler dilerim..
iyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsun .ben aynı bildiğiniz gibiyim dün gece bir diş ağrım tuttu felaket durumdayım.
Hoşgeldin canım.Bendede bebek yok bazı hormon düzensiliklerim var pko vs tedaviye geçicez yaz sonu kısmetse çocuk için.Allah aratmasın kimseye.Kpss de başarılar canım hayırlısı olsun hakkında.Kaynanaların çoğu öyle sen önce sağlığına bak açık bulursa bulsun kendi açığına baksınEvet canım topik eskisi gibi değil inşallah arkadaşlar gelir yine eskisi gibi oluruz.Allah sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin sanada
bende iyiyim cnm ne olsun doktora gidip geliyorum geçmiş olsun sanada cnm diş ağrısı çok kötü oluyo
hayırdır canım niye doktora gidip geliyorsun bebek hazırlıklaırı için mi yoksa eğer öyleyse en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız inşallah
bikere hamile kaldım umarım yine kendiliğinden hamile kalabilirim cnm
hayırdır canım niye doktora gidip geliyorsun bebek hazırlıklaırı için mi yoksa eğer öyleyse en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız inşallah
İnşallah hayırlı ve güzel haberler alırsında kısa sürede bebeğine kavuşursun bendede pko ve tiroit yüksekliği çıktı bakalım tedaviye geçicem yazın nasip olursa inşallah Allah aratmasın hepimize
ben şubatta adet olmamıştım göğsümdende süt gelmeye başlayınca sevindim hamileyim diye evde test yaptım negatif sonra yanlıştır diye sağlıkocağına gittim oda negatif çıktı doktorda prolaktinin yüksek olabilir eğer yüksekse bebek olmasını engeller dedi
bende araştırmaya gittim ama souç normal çıktı pataloji sonucum var onu almaya gitcem 15 gün sonra bide bebek için adetin 3. günü gitcem bakalım normal yollarla hamile kalabilirmiyim die cnm hayırlısı bakalım ne öıkıcak
Kızlar yukarda mesajlarmı karışmış banamı öyle geliyor
ben şu mesajı yazmıştım canım.Senin yazdığın mesaj ben yazmışım gibi olmuşBenim yazdığım şuydu kopyalıyorum
İnşallah hayırlı ve güzel haberler alırsında kısa sürede bebeğine kavuşursun bendede pko ve tiroit yüksekliği çıktı bakalım tedaviye geçicem yazın nasip olursa inşallah Allah aratmasın hepimize.Diye yazmıştım
baharcım karışmış gibi gelmedi bana ama alıntılarda oluyor yazı karışıklığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?