2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor.

Hoşgeldin canım nasılsın ne var neyok?

iyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsun .ben aynı bildiğiniz gibiyim dün gece bir diş ağrım tuttu felaket durumdayım.[/QUOTE]

bende iyiyim cnm ne olsun doktora gidip geliyorum geçmiş olsun sanada cnm diş ağrısı çok kötü oluyo

Vay beee...Ne günlerdi...
Evlendikten sonra hiç uğramamıştım bu başlığa..Uzun zaman sonra bir merhaba demek istedim.

merhaba kızlar benı hatırlayanınız var mı bılmıyorum..konu sahıbı melikenın hamıleliği zamanında baya fanatıktım buraya

tanımayanlar için bende 2009 gelınıyım

şu aralar kpssye hazırlanıyorum ins umutlarım boşa gitmez..

daha önce bi dusugum oldu ,sınav nedeniyle bebişi erteledik bi sure grci eşim istiyordu ikisini bir yututuver nolcak dıyordu ama allahtan doktor ameliyatım nedenıyle 6ay koruncaksınız deyınce bende eşim tarafımdan sureklı bı baskıdan kurtulmus oldum ,Allah kısmet ederse eylul gibi filan dusuncez sanırım bebıs olayını

sanırım herkesin çoktan bebıslerı diş çıkarmıstır yada yeni bebiş bekleyenlerde olabılır..ben birazcık gerıden takıplıcem sizi anlaşılan anlayacagınız uzere bebısı çok ıstıyorum ama bı turlu bazı engellerden dolayı gerceklestıremıyoruz tam hersey rayına oturuyo derken illa bi puruz cıkıyor yaa neyse hayırlısı buymus demekki..kader..kısmet..

yarın evde temızlık yapmam gerekıyor dip-kose olmasada elımden geldiğince yapmalıyım mecburen (doktor agır bişi kaldırmıcaksın -usumuceksın-yorulmucaksın dedi ama işin ucundan kaynanam gelıcek illaki bi acık arar sımdı şu halımi gormezden gelerek )

ilk gunku yogunluk kalmamıs anlasılan burası bosalmıs yaa

herkese iyi geceler dilerim..

Evlendikten sonra hiç uğramamıştım bu başlığa..Uzun zaman sonra bir merhaba demek istedim.
Evet canım negüzel günlerdi topik sessizleşti resmenAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini darısıda bana ve olmayanlara inşallah
Hoşgeldin canım.Bendede bebek yok bazı hormon düzensiliklerim var pko vs tedaviye geçicez yaz sonu kısmetse çocuk için.Allah aratmasın kimseye.Kpss de başarılar canım hayırlısı olsun hakkında.Kaynanaların çoğu öyle sen önce sağlığına bak açık bulursa bulsun kendi açığına baksınEvet canım topik eskisi gibi değil inşallah arkadaşlar gelir yine eskisi gibi oluruz.Allah sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin sanada

Hoşgeldin canım.Bendede bebek yok bazı hormon düzensiliklerim var pko vs tedaviye geçicez yaz sonu kısmetse çocuk için.Allah aratmasın kimseye.Kpss de başarılar canım hayırlısı olsun hakkında.Kaynanaların çoğu öyle sen önce sağlığına bak açık bulursa bulsun kendi açığına baksınEvet canım topik eskisi gibi değil inşallah arkadaşlar gelir yine eskisi gibi oluruz.Allah sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin sanada[/QUOTE]

hoşbuldum canım insallah canım atanayım daha bısey ıstemıyorum ha bıde uzun omurlu evlat

evet yaa en önemlisi o zaten Rabbim kımseye evlat arattırmasın ve evlat acısı tattırmasın çok sabırlı olmak isyan etmemek için resmen kendımle savas verdım ,huzun içimi nakıs gibi işledi canım oyle soyleyeyım sana

aminnnn insallahhhhh.. bana ve isteyen herkese nasip etsın ınsallah..

valal kaynanama ekxra bısey hazırlamayı dusunmuyorum yemek acısından ben ne yıyorsam evde yine onu pişirmeye devam edıcem.. bazen eşime bile sabredemıyorum deliriyorum kalk kendı suyunu kendın al gormuyomusun halımı diyorum :):)

kaynanama böyle bişeyin yerını daha kıbarını soylerım tabıkı.. odaya kapatır ders calısıcam artık napayım..bide onun vıdı vıdısınımı dınleyemeım..sonra daha cok sınırım bozulcak bişi diil

senın içinde gecmıs olsun canım.. pkolu bi arkadasım vardı ama şimdi çok tatlı bi oğlu var yeterki umudunu yıtırme ,tabi streste yapma ... Rabbim hayırlısını versın ınsallah canım

canım doğumun baya yaklaşmış çok sevindim ya zaman nasıl geçiyor sana mesaj attığımı hatırlıyorum en kısa zamanda hamile olduğunu duyucaz görüceksin diye ne mutlu sana canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

turuncum bu başlık evlendikten sonra açılmış bir başlık bizim o çok hararetli topiğimiz bu değildi.2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı ... gibi bir ismi vardı arada bakıyorum oraya da pek gelen yok ama.

ben hatırlıyorum canım seni şimdiden başarılar diliyorum canım kpss de .dilerim herşey gönlünce olur

iyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsun .ben aynı bildiğiniz gibiyim dün gece bir diş ağrım tuttu felaket durumdayım.

bende iyiyim cnm ne olsun doktora gidip geliyorum geçmiş olsun sanada cnm diş ağrısı çok kötü oluyo[/QUOTE]

hayırdır canım niye doktora gidip geliyorsun bebek hazırlıklaırı için mi yoksa eğer öyleyse en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız inşallah

hoşbuldum canım insallah canım atanayım daha bısey ıstemıyorum ha bıde uzun omurlu evlat

evet yaa en önemlisi o zaten Rabbim kımseye evlat arattırmasın ve evlat acısı tattırmasın çok sabırlı olmak isyan etmemek için resmen kendımle savas verdım ,huzun içimi nakıs gibi işledi canım oyle soyleyeyım sana

aminnnn insallahhhhh.. bana ve isteyen herkese nasip etsın ınsallah..

valal kaynanama ekxra bısey hazırlamayı dusunmuyorum yemek acısından ben ne yıyorsam evde yine onu pişirmeye devam edıcem.. bazen eşime bile sabredemıyorum deliriyorum kalk kendı suyunu kendın al gormuyomusun halımı diyorum :):)

kaynanama böyle bişeyin yerını daha kıbarını soylerım tabıkı.. odaya kapatır ders calısıcam artık napayım..bide onun vıdı vıdısınımı dınleyemeım..sonra daha cok sınırım bozulcak bişi diil

senın içinde gecmıs olsun canım.. pkolu bi arkadasım vardı ama şimdi çok tatlı bi oğlu var yeterki umudunu yıtırme ,tabi streste yapma ... Rabbim hayırlısını versın ınsallah canım [/QUOTE]

İnşallah emeğinin karşılığını alırsın boşver stres etme dersine bak senSonuçta geleceğin sözkonusu hayırlısı olur inşallah.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah başarılar canım

bende iyiyim cnm ne olsun doktora gidip geliyorum geçmiş olsun sanada cnm diş ağrısı çok kötü oluyo

hayırdır canım niye doktora gidip geliyorsun bebek hazırlıklaırı için mi yoksa eğer öyleyse en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız inşallah[/QUOTE]

ben şubatta adet olmamıştım göğsümdende süt gelmeye başlayınca sevindim hamileyim diye evde test yaptım negatif sonra yanlıştır diye sağlıkocağına gittim oda negatif çıktı doktorda prolaktinin yüksek olabilir eğer yüksekse bebek olmasını engeller dedi
bende araştırmaya gittim ama souç normal çıktı pataloji sonucum var onu almaya gitcem 15 gün sonra bide bebek için adetin 3. günü gitcem bakalım normal yollarla hamile kalabilirmiyim die cnm hayırlısı bakalım ne öıkıcak

hayırdır canım niye doktora gidip geliyorsun bebek hazırlıklaırı için mi yoksa eğer öyleyse en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız inşallah

ben şubatta adet olmamıştım göğsümdende süt gelmeye başlayınca sevindim hamileyim diye evde test yaptım negatif sonra yanlıştır diye sağlıkocağına gittim oda negatif çıktı doktorda prolaktinin yüksek olabilir eğer yüksekse bebek olmasını engeller dedi
bende araştırmaya gittim ama souç normal çıktı pataloji sonucum var onu almaya gitcem 15 gün sonra bide bebek için adetin 3. günü gitcem bakalım normal yollarla hamile kalabilirmiyim die cnm hayırlısı bakalım ne öıkıcak[/QUOTE]

bikere hamile kaldım umarım yine kendiliğinden hamile kalabilirim cnm

İnşallah hayırlı ve güzel haberler alırsında kısa sürede bebeğine kavuşursun bendede pko ve tiroit yüksekliği çıktı bakalım tedaviye geçicem yazın nasip olursa inşallah Allah aratmasın hepimize

bende araştırmaya gittim ama souç normal çıktı pataloji sonucum var onu almaya gitcem 15 gün sonra bide bebek için adetin 3. günü gitcem bakalım normal yollarla hamile kalabilirmiyim die cnm hayırlısı bakalım ne öıkıcak[/QUOTE]

geçmiş olsun canım demek göğsünden süt geldi.umarım patoloji sonucun da normal çıkar canım.gelişmelerden haberdar edersin canım olur mu inşallah hepsi normal çıkar

inş cnm . kızlar deve dilinin faydasını duydunuz mu bilmiyorum ama onu yiyen hemen hamile kalıyo denenmiştir bilginize

geçmiş olsun canım demek göğsünden süt geldi.umarım patoloji sonucun da normal çıkar canım.gelişmelerden haberdar edersin canım olur mu inşallah hepsi normal çıkar[/QUOTE]

inş normal çıkar cnm hbr veririm tatlım

ben şu mesajı yazmıştım canım.Senin yazdığın mesaj ben yazmışım gibi olmuşBenim yazdığım şuydu kopyalıyorum

İnşallah hayırlı ve güzel haberler alırsında kısa sürede bebeğine kavuşursun bendede pko ve tiroit yüksekliği çıktı bakalım tedaviye geçicem yazın nasip olursa inşallah Allah aratmasın hepimize.Diye yazmıştım

banada karışmış gibi gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…