- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #7.321
saol canım yaa.. babam eşimin aielsini gorunce hiç istemedi bu evliliği ama ben sevıyoruz naraları attım babamı ezdım ve evlendım sen dusun suanki durumumueşimin ailesi hakkında kendi aileme dertte yanamıyorum annem bile belli bi zaman sonra ee biz sana evlenme dedık deyınce halıyle benım yuzum olmuyo surat asmaya ,k.validemın dedikodusunu yapmaya
sabretmek zorundayım geri dönememki ben annem bu eve ancak kefenle girersin dedi sırf onları dınlemeyıp bi evlilik yaptıgım içineşimin tarafta bizi bosatma derdınde böyle iki arada bi derede sıkısmıs vaziyetteyım ama sabrım var sımdılık Allahada cok dua edıyorum bana sabır ver rabbım dıyerek..önce hırsız dediler sonra gozumdısardaymıs benım vs hep kocama karsı aramızı bozmak için iftira attılar sürekli hal hareketlerim için sureklı kınandım ama Allah var bana ne dedilerse hepsi gorumcemın kızında cıktı bırbır hala daha dıyorlarki boyle olmasının sebebi yine benmısım cunku ben kemgozluymusum fesatmısım ,kötü gozle bakım nazar degdırıyormusum ,kocamada buyu yapmısım daha neler neler...dedım yaa sabırrr... ben sabrettıkce belki allah katında cennetlık olucam ama onlar ustume geldıkce belki cehennemlik olma yolunda ılerlıyorlar diyorum tabı bunu yine Rabbimden baska kımse bılemez..
amannn ne yazmısım bee :) nede dırdırcı bı hatunmusum sizleri dertlerimle boğmak istemem hiç bi zaman bunu bilesiniz..ama işte arada ben desarj olmak adına yazmak geregi duyuyorum..daha once yakın arkadasım dıye anlattıgım kişi meger gorumcemle işbirliği kurmus(nasılda bi dostmus değilmi)her solediğim naklen gorumceme ,tabı gorumcemde bana bi ara gorumcemden korkmustum anam bunların nesi var böle herseyı bılıyorlar sonra bana dank ettı bi kaç kez arkadası denedım bilerek bazı kelımeleri secerek kullandım ertesı gun aynı kelımelerle gorumcem bana kavgaya geldi şimdi topuyla gorusmuyorum ilişkimi kestım :)) bekarlık arkadasımdı ama hata etmısım goruyorumki... acaba benı boatıp kendımı evlebcektı kocamla dıye içimden iğrenc espri bile yapabılıyorum yani
hmm aklımın bi kosesınde kalsında ancak deve kesen kasaplarda bulabilirim sanırım yaa.. yada umre yada hacca gıden yakınlarımdan deve dili siparis etmek gerekıyor sanırım
ayy onu bile bile yıyemezsınki ne bılım bence senın haberın olmadan atsın yada et kavurmanın içine koysun dıcem ama belli olurmu orda bılemedim cnm
insallah canım benım yaaaAllah kımseye dermansız dert vermesın valla.. inanki bugun patolojı sonucu almaya gittim körolasıca doktor ızınlıymıs şimdi bidahamı gidicem dıyorum bende hastaneleri seven bi tip değilim işte ama mecbur olunca gisiyoruz..herseyın bası saglık..
romatizman varsa sen hamılelılıgın baslangıcından ıtıbaren doktor takıbınde olucaksın sanırım Rabim yardımcın olsun canım
merhaba turuncuRabbim kucagına almanı nasip etsın ınsallah oğlusunu hayırlı olsun buarada ne cicişler ordun bakalım.. gıysılerı odası filan tamamlandımı..
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/281175-hanimlar-eviniz-icin-son-aldiniz-34.html bu linkte biri oplusu için bebiş oda takımı (ne denıyor ona bılmıyorum)mavılı filan çok guzeldi kirazdı sanırım üye adı bı bakmak ıstersen
Canım ya Allah yardımcın olsun kendini üzme inşallah sınavın iyi geçerde hayatını kurtarırsın.Seni üzenlerlede muhattap olmaNebu ya ben bile nasıl sinir oldum nasıl bir aileymiş bunlar böyle Allah korusun seni ve kötülüklerden uzak etsin gerçekten üzüldüm.Ama çoğu kayınvalde kaynanalık yapıyor canım buda bir gerçek ama siznkiler haddini aşmış böylesilerle görüşmemek en hayırlısı.Allah gönlüne göre versin
Canım Allah huzurunuzu bozmasın.Eşininde olgun sana sahip çıkması onlara laf söyletmemesi lazım inşallah iyi olur onlarıda anlar umarım mutlu olursunuz
Canım korkma korktukça gidesin gelmez kendini cesaretlendir dişçiyede söylersen korktuğunu daha bir dikkatli olur.Daha sonra hepsinin
çürümesinden şimdi tedavi yaptırman çok daha iyi.Git canım en kısa zamanda
Bende evdeyken genelde aynı rutin şeyler.Kahvaltıyı toplarım ev işi yemek derken akşam olur akşama doğruda spor yapıyorum koşu bandında yürüyorum bende pko var ve kilo sorunum var onu vermem gerekiyor diyetle beraber spor yapıyorum.Bakalım Allah hayırlısını versin hepimiz için inşallah
valla cnm Allahım kimseyi böyleleriyle karsılaştırmasın ve sınamasın çok zor bi durum Allahım sen ve senin gibi herkesin yardımcısı olsun ve bol sabır versin. ne dırdırı cnm herzaman yanındayım ben içine atma hiç bi zaman anlat ki rahatlarsın içine atıp yıpratma daha fazla kendini eğer anlatmak istediğin bi şey olursa ben her zaman burdayım. etme bulma dünyası işte sana iftira atmışlar ama bak görümcenin kızı öyleymiş kimsye iftira tamicaksın ama onlar anlamazlar bunu Allah katında nasıl hesap vercek böyleleri bilmiyorum. Allahım sana bol sabır ve kolaylık versin herşeyde gönlünce olsun. kaynanan yakınında oturuyo sanırım. bu arada nerelisin nerde oturuyosun. kendine çok ii bak öyle insanlar için kendini yıpratıpda sağlığından olma senin için bol bol dua edcicem
Canım ya Allah yardımcın olsun kendini üzme inşallah sınavın iyi geçerde hayatını kurtarırsın.Seni üzenlerlede muhattap olmaNebu ya ben bile nasıl sinir oldum nasıl bir aileymiş bunlar böyle Allah korusun seni ve kötülüklerden uzak etsin gerçekten üzüldüm.Ama çoğu kayınvalde kaynanalık yapıyor canım buda bir gerçek ama siznkiler haddini aşmış böylesilerle görüşmemek en hayırlısı.Allah gönlüne göre versin
Canım Allah huzurunuzu bozmasın.Eşininde olgun sana sahip çıkması onlara laf söyletmemesi lazım inşallah iyi olur onlarıda anlar umarım mutlu olursunuz
Canım korkma korktukça gidesin gelmez kendini cesaretlendir dişçiyede söylersen korktuğunu daha bir dikkatli olur.Daha sonra hepsinin
çürümesinden şimdi tedavi yaptırman çok daha iyi.Git canım en kısa zamanda
Bende evdeyken genelde aynı rutin şeyler.Kahvaltıyı toplarım ev işi yemek derken akşam olur akşama doğruda spor yapıyorum koşu bandında yürüyorum bende pko var ve kilo sorunum var onu vermem gerekiyor diyetle beraber spor yapıyorum.Bakalım Allah hayırlısını versin hepimiz için inşallah
valla cnm Allahım kimseyi böyleleriyle karsılaştırmasın ve sınamasın çok zor bi durum Allahım sen ve senin gibi herkesin yardımcısı olsun ve bol sabır versin. ne dırdırı cnm herzaman yanındayım ben içine atma hiç bi zaman anlat ki rahatlarsın içine atıp yıpratma daha fazla kendini eğer anlatmak istediğin bi şey olursa ben her zaman burdayım. etme bulma dünyası işte sana iftira atmışlar ama bak görümcenin kızı öyleymiş kimsye iftira tamicaksın ama onlar anlamazlar bunu Allah katında nasıl hesap vercek böyleleri bilmiyorum. Allahım sana bol sabır ve kolaylık versin herşeyde gönlünce olsun. kaynanan yakınında oturuyo sanırım. bu arada nerelisin nerde oturuyosun. kendine çok ii bak öyle insanlar için kendini yıpratıpda sağlığından olma senin için bol bol dua edcicem
çok sağol baharcım ilk zamanlar toyluk oluyor anlamıyorsun ama zamanla yıprandıgını yıpratılmaya calısldıgını farkedince insan daha bi hırslanıyorsun öfke nöbetleri gecırıyosun ama kendı kendıne ,karsı taraf TIN edalarında olunca olan benim saglıgıma oluyor canım... tabiki bununda gec farkına vardım zona çıkarttıktan sonraartık dedim kralı gelse umrum değil önce BEN demeyi maalesef hayat öğrettiiyor canım..
evet istisnadır gelınle-kaynananın anlasması zaten çokta imrenırdım ama kader kısmet bu işler.. mesela benım k.validem eşinin akrabalarıyla asla gorusmuyor kocasını gorusturtmuyor ..ama esım k.validemlere karsı benı koruyamaya gecınce hemen duygu yapıyorlar..yarın senınde oğlun el kızı için senı uzecek devam et sen boyle dıyorlar..gorumcem bi tlf annemi uzdun gonlunu al eve buzdolabı ,lcd bulasık mak alki annem seni affetsinherseyleri bi maddiyat uzerine kurulmus yani..
tabi ben el kızı geldım bunların aile birliğini bozuverdımayy onceden okadar cok kafama takar sonrada ağlardım şimdi artık guluyorum yaa ve agladıgım günler içinde pişmanlık duyuyorum en guzel gunlerımı mahvetmısım dıye...
çok sağol canım Allah razı olsun senden... eşimin senelık izinlerinde 1.5ay ve bayramlarda k.valideme gidiyoruz ailemınde arkamda olmadıgı biliyor maalesef eşim bu durumu cok kullandı (ve kesın k.validemle gorumcemde biliyorki bu durumu oyuzden bukadar uzerıme gelıyorlar),erkek kardesımıde kaale almadık.validemle benım memleket arası 14 saat bende cok uzagım hem k.valdme hemde annemlere .. ama ona ragmen benı annemlere salmadı bayramlarda bile eşim gorumcem anasının evınde geldimi 3ay duruyor ona ses yok ben 2gunlugune gitmek isteyım hemen o kapıdan cıkarsan bıdaha geridonusun olmaz dıyor eşim restide cekemıyorum kafam kızınca cunku ailem arkamda değil çalısmıyorum maddi acıdan esıme bagımlıyım sonucta.. en son kriz gecırdım doktor sinir atagı dedi gerci neyse işte ozaman berı k.valideme gıtmıyrum direk annemın yanıma cunku eşim korkmus öldüm sanmıs beni öyle görünce..demek illaki ölmek gerekiyor ölunce kıymet bılınıyor anlasılan neysee tabi ben tatıl ve bayramlarda anneme gidince;gorumcemın k.valdmın gazıyla bana şiddette uyguladı bi ara ben bu sıddetınde karsılık verınce yani beni koseye sıkıstırmasına izin vermedim ,kollarım guclensın diye gunluk olarak 2pet şişeyi aldım jımnstık yaptım,tırnaklarımı uzun tuttumki beni dovmek istediğinde tırnaklarımı yuzune gecırdım..sonrada bana dediki ee niye karsılık verıyorsun ..bende dedımki sende karsılıgı verdıcek seyler yapma bana .. kollarımıda guclendırdıgım için benı ne koseye sıkıstırabıldı nede bidaha dövebildi..bu sıralar allaha sukur iyi gidiyorz bakalım ama carsıda pazarda sureklı ağzıonda mıllet duyacak sekılde senı soyle doverım ıslak sopayla dovmek sart oldu seni diyip duruyor beni sinir ediyor haliyle ve hiçbişey yok aramızda yani durduk yere soyluyor bunları 1ay kadar oncede avmde herkesın ortasında bana durduk yere tokt attı canımıda yaktı o anda öylece kalakaldım herkes bıze bakıyor ne yapacagımı ne diyecegımıde bılemedım oylece kaldım.. eşimde sırıtarak etrafına bakındı -hani siz işinize bakın benim hatun alısık dayak yemeye der gibi - hayatım boyunca bukadar rencide edildiğimi hatırlamıyorum...insanların bana nasıl acıyarak baktıklarını aklımdan cıkaramıyorum .. tabi eşimede öfkeyleee...
işte bu gibi nedenlerle bazen evlılığımde umutsuzluga dusuyorum,diyorumki ben bosunamı sabredıyorum ,boşamı kurek cekıyorum sabretmekle hatamı edıyorum yoksa dıyorumeşim bana yaptıklarından birgun pişman olucak buna inanmak istiyorum acıkcası ben hala daha bu evliliği yurutme derdındeyım aslında
Benide alın aranıza.Bende aileme uzağım 12 13 saatlik mesafe var kayınvaldemlerde okadar cana yakın değiller gelin geldiğimden beri bu böyleydi.Kıskançlık bencillik ama aramızda saygıszlık olmadı hep masefe oldu ama.oyüzden benide aranıza alın.Geçenlerde yakın davrandı bana bende şaşırdım kafasına birşeymi düştü diye.sağları solları belli olmuyor bu kayınvaldelerinAllah hepimizden razı olsun valla cnm okurken hayretler içine düştüm nasıl insanlık bunlarınki .eşinde anne kuzusuymuş belli Allahım yar ve yardımcın olsun ailen arkanda olsaydı onlar bunların hiç birini yapamazlardı keşke destek çıksalar sana umarım herşey yoluna girer. benim eltime senin kaynanan gibi bi kaynana lazım ki kaynanamın değerini anlasın. valla Allah eşimdende eşimin ailesinden de razı olsun ben çok şanlıyım o yönden. Allahım senin kaynanalarada vicdan nasip etsin vicdansızlar çünkü cnm. yakın olsaydık birbirimize gelir giderdik senin yanında sana elimden geldiğince dektek olmak isterdim cnm
Canım bende evdeydim diyet yapıyorum ben oyüzden makarna vs nadir yiyorum.Koşu bandından memnunum dynamic diye bir marka.Bu marka iyiymiş tavsiye derim.Aynı zamanda internetten sipariş etme tavsiye etmem.Biz alışveriş merkezinden aldık.yanında mekik aleti hediye ettiler.Alacaksan orta kalitede al canım çok ucuzuda çabuk bozuluyormuşbugun camları sildim tarıhten test cozdum ..aksama dopruda banyolarımdaki paspasları yıkamam lazım .. bahar geldi çok guzel oldu ama bazende tembeblik gibi etkenlerede sebebıyet verıyoryada bahar carptı derler yaa öyle.. bunye alısamadı gitti bu guzel havalara...
kendime makarna yaptım nasısa koçiş yok :)) bekar hayatı yasıyorum sımdılık
siz neler yapcanız yada yaptınız bakiyim..
baharcım aklıma gelmısken bende yurume bandını çok ıstıyorum ama eşim almıooo biturlu kendim paramla ins.. senınkısının markası nedir..memnunmusun yada alırken nelere dıkkat ettınız
alevcim dişciye gıttın mı bakem..
seatrecım cok ama cok tşk ederim benı dınleyip güzel motivite edıcı yorumlarım için.. gecengun bir derdım varda 5aylık kadın konu acmıs kaynanam 1gun bizde kalacak daha 5aylık evliyiz diye valla beni gulgurdu ne yalan sölimm :)) dedim bizde ne kaynanalar mevcut kızın dediğine bi bak :))
çok sağol baharcım ilk zamanlar toyluk oluyor anlamıyorsun ama zamanla yıprandıgını yıpratılmaya calısldıgını farkedince insan daha bi hırslanıyorsun öfke nöbetleri gecırıyosun ama kendı kendıne ,karsı taraf TIN edalarında olunca olan benim saglıgıma oluyor canım... tabiki bununda gec farkına vardım zona çıkarttıktan sonraartık dedim kralı gelse umrum değil önce BEN demeyi maalesef hayat öğrettiiyor canım..
evet istisnadır gelınle-kaynananın anlasması zaten çokta imrenırdım ama kader kısmet bu işler.. mesela benım k.validem eşinin akrabalarıyla asla gorusmuyor kocasını gorusturtmuyor ..ama esım k.validemlere karsı benı koruyamaya gecınce hemen duygu yapıyorlar..yarın senınde oğlun el kızı için senı uzecek devam et sen boyle dıyorlar..gorumcem bi tlf annemi uzdun gonlunu al eve buzdolabı ,lcd bulasık mak alki annem seni affetsinherseyleri bi maddiyat uzerine kurulmus yani..
tabi ben el kızı geldım bunların aile birliğini bozuverdımayy onceden okadar cok kafama takar sonrada ağlardım şimdi artık guluyorum yaa ve agladıgım günler içinde pişmanlık duyuyorum en guzel gunlerımı mahvetmısım dıye...
çok sağol canım Allah razı olsun senden... eşimin senelık izinlerinde 1.5ay ve bayramlarda k.valideme gidiyoruz ailemınde arkamda olmadıgı biliyor maalesef eşim bu durumu cok kullandı (ve kesın k.validemle gorumcemde biliyorki bu durumu oyuzden bukadar uzerıme gelıyorlar),erkek kardesımıde kaale almadık.validemle benım memleket arası 14 saat bende cok uzagım hem k.valdme hemde annemlere .. ama ona ragmen benı annemlere salmadı bayramlarda bile eşim gorumcem anasının evınde geldimi 3ay duruyor ona ses yok ben 2gunlugune gitmek isteyım hemen o kapıdan cıkarsan bıdaha geridonusun olmaz dıyor eşim restide cekemıyorum kafam kızınca cunku ailem arkamda değil çalısmıyorum maddi acıdan esıme bagımlıyım sonucta.. en son kriz gecırdım doktor sinir atagı dedi gerci neyse işte ozaman berı k.valideme gıtmıyrum direk annemın yanıma cunku eşim korkmus öldüm sanmıs beni öyle görünce..demek illaki ölmek gerekiyor ölunce kıymet bılınıyor anlasılan neysee tabi ben tatıl ve bayramlarda anneme gidince;gorumcemın k.valdmın gazıyla bana şiddette uyguladı bi ara ben bu sıddetınde karsılık verınce yani beni koseye sıkıstırmasına izin vermedim ,kollarım guclensın diye gunluk olarak 2pet şişeyi aldım jımnstık yaptım,tırnaklarımı uzun tuttumki beni dovmek istediğinde tırnaklarımı yuzune gecırdım..sonrada bana dediki ee niye karsılık verıyorsun ..bende dedımki sende karsılıgı verdıcek seyler yapma bana .. kollarımıda guclendırdıgım için benı ne koseye sıkıstırabıldı nede bidaha dövebildi..bu sıralar allaha sukur iyi gidiyorz bakalım ama carsıda pazarda sureklı ağzıonda mıllet duyacak sekılde senı soyle doverım ıslak sopayla dovmek sart oldu seni diyip duruyor beni sinir ediyor haliyle ve hiçbişey yok aramızda yani durduk yere soyluyor bunları 1ay kadar oncede avmde herkesın ortasında bana durduk yere tokt attı canımıda yaktı o anda öylece kalakaldım herkes bıze bakıyor ne yapacagımı ne diyecegımıde bılemedım oylece kaldım.. eşimde sırıtarak etrafına bakındı -hani siz işinize bakın benim hatun alısık dayak yemeye der gibi - hayatım boyunca bukadar rencide edildiğimi hatırlamıyorum...insanların bana nasıl acıyarak baktıklarını aklımdan cıkaramıyorum .. tabi eşimede öfkeyleee...
işte bu gibi nedenlerle bazen evlılığımde umutsuzluga dusuyorum,diyorumki ben bosunamı sabredıyorum ,boşamı kurek cekıyorum sabretmekle hatamı edıyorum yoksa dıyorumeşim bana yaptıklarından birgun pişman olucak buna inanmak istiyorum acıkcası ben hala daha bu evliliği yurutme derdındeyım aslında
Benide alın aranıza.Bende aileme uzağım 12 13 saatlik mesafe var kayınvaldemlerde okadar cana yakın değiller gelin geldiğimden beri bu böyleydi.Kıskançlık bencillik ama aramızda saygıszlık olmadı hep masefe oldu ama.oyüzden benide aranıza alın.Geçenlerde yakın davrandı bana bende şaşırdım kafasına birşeymi düştü diye.sağları solları belli olmuyor bu kayınvaldelerinGerçi kayınbabam ve kaynımda ondan farksız al birini vur ötekine
Canım bende evdeydim diyet yapıyorum ben oyüzden makarna vs nadir yiyorum.Koşu bandından memnunum dynamic diye bir marka.Bu marka iyiymiş tavsiye derim.Aynı zamanda internetten sipariş etme tavsiye etmem.Biz alışveriş merkezinden aldık.yanında mekik aleti hediye ettiler.Alacaksan orta kalitede al canım çok ucuzuda çabuk bozuluyormuşSenin eşinede çok kızdım Üzme kendini inşallah memur olurda ayaklarının üzerinde durursun
Canım yaaa ailenede kızıyorum ve böyle ailelerede neden arkanda değiller işte bundan dolayı eşin ve ailesi ezmeye çalışıyor canım benim çok üzüldüm.Ailenle mantıklı şekilde konuşup durumu anlatsan en azından arkamda durduğunuzu gösterin göstermelikte olsa yapın gibilerinden desen.Bunu koz olarak kullanıyor eşin.Ve sana şiddet uygulaması çok kötü böyle olursa evlilikte saygı biterse sevgide biter.Kendini ezdirme.Ne yanlızken nede alışveriş merkzinde toplumda sana vurmaya hakkı yok.Bence bir psikologa gitsin tedavi olsun.Mutlu olmak için yaşa canım.Hep kendinden taviz vererek kendini yıpratma.Birdaha şiddet göstermesine izin vermeHakkınızda hayırlısı olsun.Ailesinede mesafeli ol.Kendini üzme boşver.
baharcım canım koşu bandın varmış çok ses yapıyor mu hani komşuları rahatsız edecek kadar .öyle duydum da ben benim de kilo problemim var.almayı çok istedim zamanında ama o yüzden çekiniyorum seninki ses yapıyor mu
gel şekerim gel azcıkta seninkileri çekiştirelimBenide alın aranıza.Bende aileme uzağım 12 13 saatlik mesafe var kayınvaldemlerde okadar cana yakın değiller gelin geldiğimden beri bu böyleydi.Kıskançlık bencillik ama aramızda saygıszlık olmadı hep masefe oldu ama.oyüzden benide aranıza alın.Geçenlerde yakın davrandı bana bende şaşırdım kafasına birşeymi düştü diye.sağları solları belli olmuyor bu kayınvaldelerinGerçi kayınbabam ve kaynımda ondan farksız al birini vur ötekine
Canım bende evdeydim diyet yapıyorum ben oyüzden makarna vs nadir yiyorum.Koşu bandından memnunum dynamic diye bir marka.Bu marka iyiymiş tavsiye derim.Aynı zamanda internetten sipariş etme tavsiye etmem.Biz alışveriş merkezinden aldık.yanında mekik aleti hediye ettiler.Alacaksan orta kalitede al canım çok ucuzuda çabuk bozuluyormuşSenin eşinede çok kızdım Üzme kendini inşallah memur olurda ayaklarının üzerinde durursun
Canım yaaa ailenede kızıyorum ve böyle ailelerede neden arkanda değiller işte bundan dolayı eşin ve ailesi ezmeye çalışıyor canım benim çok üzüldüm.Ailenle mantıklı şekilde konuşup durumu anlatsan en azından arkamda durduğunuzu gösterin göstermelikte olsa yapın gibilerinden desen.Bunu koz olarak kullanıyor eşin.Ve sana şiddet uygulaması çok kötü böyle olursa evlilikte saygı biterse sevgide biter.Kendini ezdirme.Ne yanlızken nede alışveriş merkzinde toplumda sana vurmaya hakkı yok.Bence bir psikologa gitsin tedavi olsun.Mutlu olmak için yaşa canım.Hep kendinden taviz vererek kendini yıpratma.Birdaha şiddet göstermesine izin vermeHakkınızda hayırlısı olsun.Ailesinede mesafeli ol.Kendini üzme boşver.
gel şekerim gel azcıkta seninkileri çekiştirelim
mesafe olması herzaman iyidir canım boyle benımkısı gibi yuzgoz olunca işin içinden de cıkamıyosun ,eşimin ailesi daima onlar haklı modun da ben direnıyorum burda ben haklıyım dıye eşimde onların tarafta haliyle tek basıma savasmak zorundayımeşimde haksız oldugumu!! kabul ettırme derdınde ama ölürüm daha iyi.. şidmiki adım zaten tahammulsuzmusum,burnumdan kıl aldırmıyomusun ben,hep haklı olan benmısım falan filan... kendimi ezdırmıyorum artık boyun bukmuyorum ya oyuzden bu lafları işitiyorum ama hiç umrum değil..bu zamana kadar ne ah ettıysem tuttu(demekki allah katındada haklıyımki tuttu) bir hadistemi biyerde okumustum bir çift bosanınca yer sallanırmıs uzuntusunden dıye yani bosatınca ne olucak ellerıne ne gececk anlamıyorum,hoş dinden imandan bi haberler zaten ,kız fitreyi bayranda verıyolar salaklar,o fitre değil zekata girer.. kurban kesmezler durumları iyi yani.. zekat vermek ne demek onu bılmezler... he su varkı ahirette herkes kendi bacagından asılacak illaki dini inancları onları ilgilendirir sadece tabıkı banane ama sözde islam dinini iyi biliriz diye gecinirler k.pederim imam hatib bitirmiş mesela yani islam dınını bılmesi için Allah korkusu olması gerekır içlerınde değilmi o bile yok.. daha nasıl ezsek daha nasıl bosatsak ''oğlumuzu kurtarsak!!!'' diye onun derdıne dusmusler .ben parazitimya benden kurtarcaklar sevgılı oğullarını benden!!!
canım annmelrde akılları sıra benı boyle cezalandırıyorlarkeşke biraz beni sahiplendiklerini hissettirseler eşime ve onun ailesine karsı emınım daha farklı olacaktır bana soyledıklerı canımı yaktıkları cumlelerı bile..
bide ben mesafe koymak istiyorum ve bana ettıklerı hakaretler karsısında susuyorumya işte ozaman daha cok uzerıme gelıyorlar ..bak nasıda sustu,haksız oldugunu bılıyo tabı diyorlar ,,hoş karsı cıktııgmdada ''gelin dediğin sokulan lafları yutmak zorunda diyor görümcemki oda bir gelin bu arada.... işte bölee iyice bunaldım sıkıldım napcamı sasırmıs vaziyetteyım bide eşimin bana şiddeti olunca hepten bi çıkmazdayımsağa sola evliliğim çok guzel dıyorum ama bu çok guzel giden evliliğimde boğuluyorum artık son cırpınıslarım bunlar benım maalesef bu çıkmazdan kurtulmak içinde son carem benım kpss..ve özellıkle eşimin tayını oldugu sehri yazmıcam bilerek uzak biyerleri yazmak isyitorum :) herkes aynı sehır olsun dıye ugrasır bende tam tersi :))) birazcık uzak durmak ıstıyorum kafamı bi toplamak bi dinlenmek belkide ben uzakta olunca eşim belki kıymetımı anlar kımbılır...
canım bende nısanın ortası gibi baslayacagım insallah yuruyuse :) bide yuzme kursuna yazıyorum dıyorum oğrenmek için ,yuzme bılmıyorumda :) sureklı evdeyım ders calıscam dıye iyice hımbıllastım yaww
günaydınn kızlar nasılsınız nerelerdesiniz ben bugün kaynanama gidicem elmalı turta yapmaya fırın almış fırını denemek için sizler ne yapıcaksınız bakim? öpüyorum hepinizi
Merhaba canım hayırlı olsun kayınvaldeciğinin fırınıellerine sağlık afiyetle yiyin Bende dünden beri giremedim nete.Topik durgunlaştı yine değilmi?Ben dün evdeydim bugün dışardaydım hava güzeldi gezme havası.Belli olmuyor ama bir soğuyor bir açıyor bu havalarda dikkat etmek lazım.
slm kızlar eşim haftasonu da çalışacak tekim evde iş yaptım birazdan da yemek yapmaya başlıycam.ama yarın evde tek olamayacağım ben de kendimi dışarı atarım herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?