- Konu Sahibi Nisan.umut
Asalak gibi yasadiginizin farkindamisiniz? Derdiniz koca bulmak girin bir ise calisin erkeklere bagimli olmak zorunda degilsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size söyleyebileceğim tek şey şu an içinde bulunduğunuz durumdan daha kötü bir durumla karşılaşmazsınız bu durumu ailenize anlatınca. Önce bu durumu ailenize anlatın, sonra psikolojik destek alın, 30 yaşında hanimefendisiniz çalışın, sosyal çevre edinin. Yaşınız geçiyor hayat bitiyor kendinize gelin. Şu dunyada bir ölüme çare yok. Gerisi hallolur.Yargılmadan bana yardım edecek kişilere şimdiden teşekkür ederim.Eylül ayında bir anda hayatım kaydı.eski takıldığım birisi aileme özel videolarımı gönderdi ondan ayrıldıgım icin.Ailem sağolsun yine benim yanımda oldular onda bi problem yok ama benim psikolojim sağlam bozuldu ve ailemden uzaklaştım.Yaşım 30bu arada iyi bir okul mezunuyum ama hiç bir zaman çalışkan biri olmadım genelde baba veya sevgili desteğiyle hayatımı sürdürüyordum.Seneler evvelden tanıdığım bir adam vardı onla görüştüm bu dönemde bir anda aşık olduk daha doğrusu oldum sanırım veya olduğumu sandım.Evlenme niyetine girdik ve beraber yaşamaya başladık.Neyse bu kişinin uyuşturucu(m..t)içtigini gördüm bana sadece uyanık kalmak için ve işime odaklanmak icin dedi.Başlarda önemsemedim sanırım ama zamanla yalancılık huyunu gördüm sürekli ve rahat şekilde yalanlar söylüyordu.Bu arada ailemde kendisini tanıyor.Her neyse bir gün uyandığımda ben uyurken telefonumu almış banka hesaplarımdan kendine para aktarmış ve kredi kartından borçlar yapmıştı.Ben şoka girdim.Ne yapacagmı bilemedim bana o maddenin bunu yaptırdgnı kötülüğünden yapmadgnı bir anda kumar oynadıgnı söyledi.Ben tabi babama aileme anlatsam çekip vuracaklar diye anlatamıyorum.Ayrıldık şu an borçları ödeyeceginden de ümidim yok.Kendi evimide kapatmıştım onla yaşamak icin.Çok çaresiz kaldım hırsızlık yapan yalan söyleyen birine nasıl inandım kimseye anlatamıyorum bana salak derler diye ben böyle birşey duysam kadına bak amma safmış derdim şimdi kendim bu haldeyim inanın ne yapcam bilmiyorum çok çaresizim lütfen fikirlerinizi söyleyin.Şu an ayrıldık ailemdeyim ama ayrıldıgmızı söylemedim büyük ihtimal bir süre eşyalarımı alıp kuzenime yerleşecegim ama sonrası ne olcak bilmiyorum.Hayatımda ilk kez böyle bir durum yaşıyorum.Allaha dua etmiştim evleneyim hayatıma biri girsin diye meğerse yalnızlık ne kadar kıymetli güzelmiş.
Ayy sana düzgün yorum yazmıştım da bakıyorum boşmuş keşke çalışsaydın da normal erkekler asılsaydı en azından reddeder geçer giderdin en azından biri p.no nu ailene atıp diğeri m..th için seni soymazdıÇalışsamda erkekler sarkıcaktı birşey mi değişcekti sanki bu dünya erkek dünyası
Ay kimsenin kimseyi soydugu da yok bence, konu sahibi çok normalmiş gibi rahat rahat çalışmayı sevmiyorum sevgililerim geçimimi sagliyor diyor, aklınca kolay para kazanıyor ama adamlar yaptıkları harcamaları geri istiyorlar nihayetinde...Bence ortada dolandırılan, soyulan kandırılan kimse yok.Ayy sana düzgün yorum yazmıştım da bakıyorum boşmuş keşke çalışsaydın da normal erkekler asılsaydı en azından reddeder geçer giderdin en azından biri p.no nu ailene atıp diğeri m..th için seni soymazdı
Demin okudum onu da eee su testisi su yolunda yani şimdi söylemek istemiyorum da bir mesleğin modern hali de bu demek ki bir de şifrem yoktu otomatik doldurdan yapmış diyor da banka uygulamaları oto doldurma yapmıyor yapsa bile yine ya face id ya ana cihaz şifresini istiyor vermiş adama bi şekilde işte para alışverişi var muhtemelenAy kimsenin kimseyi soydugu da yok bence, konu sahibi çok normalmiş gibi rahat rahat çalışmayı sevmiyorum sevgililerim geçimimi sagliyor diyor, aklınca kolay para kazanıyor ama adamlar yaptıkları harcamaları geri istiyorlar nihayetinde...Bence ortada dolandırılan, soyulan kandırılan kimse yok.
Avukata danıştınız mı? Gerçi sizin telefonunuzdan yapmış yani siz yapmış göründüğünüz için zor gibi ama yinede en iyi avukat bilir bi danışın derim. Burada biz geçmiş olsun diyebiliriz sadece.Şikayet edeblrmiyim diye açtım konuyu
İyimisin canım ya ne demek erkekler sarkacaktı o zaman dışarıda çıkıp bir erkekle ayrı eve de çıkmasaydın . 20 yaşından beri çalışıyorum çok şükür Allah’a çizgimiz belli idi kimseye fırsat vermedik . Nasıl hiç çalışmadan duruyor kendi parasını kazanmadan şaşırıyorm .Çalışsamda erkekler sarkıcaktı birşey mi değişcekti sanki bu dünya erkek dünyası
Çok geçmiş olsun, ucuz kurtarmışsınız..Bu benim de başıma gelmişti. Neyse ki bende kredi kartı yoktu, öğrenci olduğum için de nakit avans limitim çok düşüktü. Beni sekiz bin lira kadar borçlandırmıştı. Eğer nakit avans limitim daha da fazla olsa hepsini çekerdi. Onun yüzünden iki ay boyunca çok kötü bir iş ortamına katlandım, asgari ücretle başlatırız diyen iş yeri komik bir maaş verdiği için iki ay boyunca çalışmıştım hatta adıma kredi kartı sipariş etmiş, banka uygulamama bakarken tesadüfen farkedip kartı sipariş sürecindeyken direkt iptal ettirdim. Eğer farketmeseydim o kartı kendi evine sipariş etmiş, oradan para harcar dururdu, olaydan geç haberim olurdu Bu tiplerden artık çok fazla var. Borç isteyen erkekten kaçsınlar.
Yargılamayan insanlardan yorum istedim özellikle hanım efendi