2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

Canım özel diyetisyene gidiyorum bünyeme göre diyet listesi verdi bakalım bu sefer olumlu olucak inşallh.Sporada devam ediyorum inşllh veririmde tedaviye başlarım biran önceGüzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım amin inşallh.Aynı dileklerle bebeğin ve eşinle bir ömür boyu mutlu olursunuz inşllhHepinizi özlüyorum valla kimseler gelmiyor artık melikede yok uzun zamandır arada sırada uğrayın özletmeyin kendinizi

Canım özel diyetisyene gidiyorum bünyeme göre diyet listesi verdi bakalım bu sefer olumlu olucak inşallh.Sporada devam ediyorum inşllh veririmde tedaviye başlarım biran önceGüzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım amin inşallh.Aynı dileklerle bebeğin ve eşinle bir ömür boyu mutlu olursunuz inşllhHepinizi özlüyorum valla kimseler gelmiyor artık melikede yok uzun zamandır arada sırada uğrayın özletmeyin kendinizi

merhaba kızlar hepinizi özledim arada gelip bakıyorum kimsecikler yok ama son sayfalarda hareketler olmuş sevindim.sanırım herkes iyi zehra yok uzun zamandır sanırım.hepinizi öptüm bebişlerinizi de.

umarım hepiniz çok iyisinizdir.baharcım stres yapma sakın tatlım olur mu kilo stres yapınca hiç gitmiyor maalesef benim de kilo problemim var çünkü...

Merhaba canım evet birbirimizi özlüyoruz ama arkadaşlar çok gelmiyor eskisi gibiSağol canım evet stres herşeyi etkiliyor bende pkoda var bahsetmiştim sanırım.Sen nasılsın sağlığın nasıl varmı gelişmeler? Şuan spor ve diyet yapıyorum canım işte özel diyetisyene gidiyorum.Bakalım inşallah veririm kilolarıKendine iyi bak çok özletme kendini

ah canım sorma doğumdan sonra gelen giden hala bitmedi oğlana mı koşayım misafirlerime mi şaşırdım valla neyse sevilen yere gelinir .ev biraz boş kalsa canım sıkılmaya başlıyo alıştım galiba gerçekten çok çabuk geçti zaman allah sana da evlat versin onun bir gülüşü bütün yorgunluğumu alıyo valla .sen neler yapıyosun bende özledim muhabbetlerimizi öptüm seni

ah şu kilolar bende vermek istiyorum ama emziriyorum diye pek yanaşamıyorum.inşallah herşey istediğin gibi olur

Canım ben işten ayrıldım ya evdeyim şu an ama havalar soğuduğundan beri vücut aprılarım çok arttı 2-3 haftadır fena ağrıyorlar.kas romatizması teşhisi konmuştu bana daha önce ama bu farklı bir ağrı.onun dışında sol göğsümde çok ağrı var ve sırtımda kardiyolojiye gittim kalp ile ilgili bir problem yok çok şükür ama neyim var bilmiyorum sırt ağrım için hangi bölüme gidicemi düşünüyorum.

hatunlar bebişlerinizi öpün benim için.

geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine

geçmiş olsun canım bendede artrit var dizlerim şişiyo soğuk olunca

Negüzel canım gelen giden oldumu vakit çabuk geçer tabikiAminn canım Allah isteyen herkeze nasip etsin inşllhBende neyapayım canım geziyorum evdeyim yani normal hayat bir eksiğimiz bebek oda olursa tam olur daha tedaviye geçmedik ama dediğim gibi biraz kilo vermek istiyorum sen çok aldınmı kilo hamilelikte?Evet canım ya negüzel muhabbet ediyorduk yine ederiz inşallah kendine ve prensine iyi bak görüşürüz bende öptüm sizi

Canım hayırlısı olsun.İnşallah güzel bir işin olur yine.Bence spor yap bak o zaman ağrın felan kalmaz.Allah şifa versin canım.Ama doktorada git tabiki bana hareket önermişti doktor sırtı çalıştırma egzersizi.inşallah daha iyisindir şimdi

sağol canım.ben hamilelikte 16 kilo aldım 10 kilosu doğumdan hemen sonra gitmişti şu an 65 kiloyum 60 olsam razıyım ama dayanamıyorum .misafirde olunca güzel güzel mamalarıda yapıyoruz tabi alllaaaaah gelsin kilolar.inşallah canım allah sanada bebiş versin güzel haberlerini dört gözle bekliyorum.

greeneyesegs ve seastire kızlar ya aklıma geldi bu romatizma hamilelikte sorun çıkarmadı mı size.hani nasıl atlattınız acaba o dönemleri.ben hamilelikte bu yüzden bebek zarar görür diye kuruyorum kafamda hep.anlatın bana çok merak ettimm

tatlım ben hamile deilim bebişimde yok daha ALLAH nasip ederse yakında başlıcaz çalışmalara bende merak ediyorum napcam die bilmiyorum napcam ALLAHIM herkesin yardımcısı olsun valla doktora danışcam ben bakalım ne dicek

pardon canım ya bebek resmini görünce öyle düşündüm.bir de bayadır girmiyorduk ya karıştırdım herhalde.sor bakalım ne diycek ben de merak ettim.en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız o zaman inşallah canım

o teyzemin bebeği tatlım sorunca hbr veririm cnm sen hamilemisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…