- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #7.241
canım yaa üzme kendini bu kadar bir anda kilo vermen vücuduna daha zararlı baharcım sıkma kendini vücudunun dengesini bozarsın sağlığında bozulur canım.
doktor kontrolü dışında birşey yapma canım özellikle çabuk zayıflamak için haplara yönelenler var hepsi kandırmacaymış sakın canım. dengeli beslenmeyle spor en iyisi
üzülme baharcım birazcık daha sabret yavaş verilen kilo daha iyi bence Rabbim bebişde nasip eder inşallah
eşine ve sana nice mutlu yıllar canım
inşallah bu sene 3 kişi olursunuz
canım yaa üzme kendini bu kadar bir anda kilo vermen vücuduna daha zararlı baharcım sıkma kendini vücudunun dengesini bozarsın sağlığında bozulur canım.
doktor kontrolü dışında birşey yapma canım özellikle çabuk zayıflamak için haplara yönelenler var hepsi kandırmacaymış sakın canım. dengeli beslenmeyle spor en iyisi
üzülme baharcım birazcık daha sabret yavaş verilen kilo daha iyi bence Rabbim bebişde nasip eder inşallah
eşine ve sana nice mutlu yıllar canım
inşallah bu sene 3 kişi olursunuz
merhaba kızlar hepinizi özledim arada gelip bakıyorum kimsecikler yok ama son sayfalarda hareketler olmuş sevindim.sanırım herkes iyi zehra yok uzun zamandır sanırım.hepinizi öptüm bebişlerinizi de.
umarım hepiniz çok iyisinizdir.baharcım stres yapma sakın tatlım olur mu kilo stres yapınca hiç gitmiyor maalesef benim de kilo problemim var çünkü...
Canım benim nerelerdesin özlettin kendiniArkadaşlar eskisi gibi girmiyorsunuz artık çoğunuz bebişleriyle vakit geçiriyor tabiki ama burayıda unutmayın Canım maşallah Allah bağışlasın bebeğini Zaman nekadar hızlı geçiyor ya daha dün hamileyken şimdi bebekleriniz büyüyor Darısıda bana ve olmayan arkadaşlarıma inşallah.Rabbim hayırlısını versin. Eee canım anlat bakalım neler yapıyorsun umarım iyisindir kendine ve bebeğine iyi bak öp yerime buralarıda unutma
Merhaba canım evet birbirimizi özlüyoruz ama arkadaşlar çok gelmiyor eskisi gibiSağol canım evet stres herşeyi etkiliyor bende pkoda var bahsetmiştim sanırım.Sen nasılsın sağlığın nasıl varmı gelişmeler? Şuan spor ve diyet yapıyorum canım işte özel diyetisyene gidiyorum.Bakalım inşallah veririm kiloları Kendine iyi bak çok özletme kendini
Merhaba canım evet birbirimizi özlüyoruz ama arkadaşlar çok gelmiyor eskisi gibiSağol canım evet stres herşeyi etkiliyor bende pkoda var bahsetmiştim sanırım.Sen nasılsın sağlığın nasıl varmı gelişmeler? Şuan spor ve diyet yapıyorum canım işte özel diyetisyene gidiyorum.Bakalım inşallah veririm kiloları Kendine iyi bak çok özletme kendini
Canım ben işten ayrıldım ya evdeyim şu an ama havalar soğuduğundan beri vücut aprılarım çok arttı 2-3 haftadır fena ağrıyorlar.kas romatizması teşhisi konmuştu bana daha önce ama bu farklı bir ağrı.onun dışında sol göğsümde çok ağrı var ve sırtımda kardiyolojiye gittim kalp ile ilgili bir problem yok çok şükür ama neyim var bilmiyorum sırt ağrım için hangi bölüme gidicemi düşünüyorum.
hatunlar bebişlerinizi öpün benim için.
Canım ben işten ayrıldım ya evdeyim şu an ama havalar soğuduğundan beri vücut aprılarım çok arttı 2-3 haftadır fena ağrıyorlar.kas romatizması teşhisi konmuştu bana daha önce ama bu farklı bir ağrı.onun dışında sol göğsümde çok ağrı var ve sırtımda kardiyolojiye gittim kalp ile ilgili bir problem yok çok şükür ama neyim var bilmiyorum sırt ağrım için hangi bölüme gidicemi düşünüyorum.
geçmiş olsun canım bendede artrit var dizlerim şişiyo soğuk olunca
ah canım sorma doğumdan sonra gelen giden hala bitmedi oğlana mı koşayım misafirlerime mi şaşırdım valla neyse sevilen yere gelinir .ev biraz boş kalsa canım sıkılmaya başlıyo alıştım galibagerçekten çok çabuk geçti zaman allah sana da evlat versin onun bir gülüşü bütün yorgunluğumu alıyo valla .sen neler yapıyosun bende özledim muhabbetlerimizi öptüm seni
ah şu kilolar bende vermek istiyorum ama emziriyorum diye pek yanaşamıyorum.inşallah herşey istediğin gibi olur
sanada geçmiş olsun cnm bendede romatizma varr
Negüzel canım gelen giden oldumu vakit çabuk geçer tabikiAminn canım Allah isteyen herkeze nasip etsin inşllh Bende neyapayım canım geziyorum evdeyim yani normal hayat bir eksiğimiz bebek oda olursa tam olur daha tedaviye geçmedik ama dediğim gibi biraz kilo vermek istiyorum sen çok aldınmı kilo hamilelikte?Evet canım ya negüzel muhabbet ediyorduk yine ederiz inşallah kendine ve prensine iyi bak görüşürüz bende öptüm sizi
ya nedir bu ben yaşlılarda olur sanıyodum yalnız değilmişim sanada geçmiş olsun canım
greeneyesegs ve seastire kızlar ya aklıma geldi bu romatizma hamilelikte sorun çıkarmadı mı size.hani nasıl atlattınız acaba o dönemleri.ben hamilelikte bu yüzden bebek zarar görür diye kuruyorum kafamda hep.anlatın bana çok merak ettimm
tatlım ben hamile deilim bebişimde yok daha ALLAH nasip ederse yakında başlıcaz çalışmalara bende merak ediyorum napcam die bilmiyorum napcam ALLAHIM herkesin yardımcısı olsun valla doktora danışcam ben bakalım ne dicek
pardon canım ya bebek resmini görünce öyle düşündüm.bir de bayadır girmiyorduk ya karıştırdım herhalde.sor bakalım ne diycek ben de merak ettim.en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız o zaman inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?