2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

Evet alıntılarda oluyor karışıklıkSen nasılsın canım diş ağrın neoldu:18:

canım ya o güne göre daha iyi ama dişçiye gidemiyorum o ağıza yapılan iğne yüzünden çok korkuyorum hamilelik düşündüğüm zaman ne yapıcam bilmiyorum önceden halletmem şart bu dişleri

canım ya o güne göre daha iyi ama dişçiye gidemiyorum o ağıza yapılan iğne yüzünden çok korkuyorum hamilelik düşündüğüm zaman ne yapıcam bilmiyorum önceden halletmem şart bu dişleri

benimde bi tane var çekilcek dişim ama korkudan gidemiyorum bende cnm:18:

Canım korkunu yen diş çok önemli biliyorsun hamile kalmadan önce bunları halletmen lazım.Hem artık eskisi gibi değil kolayı var herşeyin bende geçnde dolgu yaptırdım okadar acı çekmedim.İnşallah halledersin biran önce geçmiş olsun kendine iyi bakÇıkayım bende artık evi toparlamam lazım görüşürz yine

ben hatırlıyorum canım seni şimdiden başarılar diliyorum canım kpss de .dilerim herşey gönlünce olur
:) sagol canım benım insallah Rabbim gonlumuzden gecenlerle bizi sevındırsın amin

bu sefer stres yapmıcam bakalım nasıl becerebilcem deneyıp test edıcem :)) annemde tembih etti ders molalarda yanında durma ekmek almaya gıdıyom bahanesıyle azcık uzaklas evden dedi :))) olmadı balkona cık ders calıs dedi -izmirdeyım havalar guzel gidiyor bu aralar-
benden bişey istediği zaman oğlunun evi senın evin dicem ac karıstır kurcala dicem onun bana dedıklerını dıcem kısaca hihihihih sonra arkamı donup dersımın basına oturcam..sonucta onu avutacak seyler yapamam yaprak saramam,borek corek benı oyalayacak seyleride bana yaptırmasına müsade etmeyecegim

bakalım böyle böyle yapacam dıyorum ya ınsallah uygularım

ben bunları anlamıyorum cidden canım eşimde dahıl kpssye hazırlık yapmadan önce calıs allah calıs dediler şimdide eee kazanmayı ver dıyorlar(eşime artık ksıır-pasta borek yapmıyorum cunku onun yerıne ders calısıyorum suslu puslu yemeklerde yapmıyorum kuru fasulye pilav yetr )

ha birde su var eşimden çok ailesi istiyorki maasş kartımı öylece eşime vereyım ! bizim ev masraflarımızı benım maastan gitsin ee oğullarının parasıda bunlara gelsın vallahı ihtiyacları olsa gercekten derımkı anne babası sonucta versın yabancıya gıtmıyo para ama eşim k.validem ve k.pederimi bagkurdan emekli yapmıs dısardan paralarını odemıs sonucta evi eşim yaptrmıs bankadan kredi çekereksonra dugunde hiç bi faydalarını gormedık, elektırık su bız oduyoruz ustune bide bagkurları var ee daha ne istiyorlar anlamıyorum..bebıse kesınlıkle karsılar masraf olurmus zaten ben calısmadıgım için masrafmısım bebek olunca masraf ıkıye katlanırmıs vsvs... işte!!!

daha şu sınavı kazanmadan eşimle tartısmaya gırdık dedımki maas kartımı vermıcem sana bosuna heveslenme.. k.validemde dediki ozaman benım oğluma borcun var senın onları oduceksın bu zamana kadar baktı sana hepsını faiziyle gerı oduceksın tabii eşiminde işine geldi oda basladı bana sukadar borcun var demeye.. bende tamam dedim sana olan borcumu oducem(bana bu zamana kadar ne harcama yaptıysa hepsının listesını cıkardım) ama yinede maas kartımı sana vermıcem dedım ayrıca oturdugumuz evın giderlerinide tek karsılamam bunu bilesin dedim bu evde tek ben kalmıyorum dedım hersey yarı yarıya dedım..eşimde olurmuymus oyle sey dedi..bende sen benden borc istemeyı bılıyorsun dedım baya bi kavga ettık işte.. ama eşimin ailesine istediğini vermedim cunku bosanma davası acmak yerıne hatta ayrı odalarda yatmak yerıne yıne aynı yatagı paylastık ama tabıkı kus olarak 3-4ay boyle yasadık evde..

yani aramızı bi şkeılde bozmayı basardılar ..şimdi eşimin kazanmamı istemıyor cunku maas kartını bana vermıceksınki çalısmasanda olur demeye basladı..bende bu yola bikere girdim yarıyolda bırakmıcam dedim..insallah kızlar gercekten çok ıstıyorum dua edın bana nolur kazanayım istiyorum.. bu aileye torun versem bile adı torun değil masraf olucak beni yeterınce hırpaladılar ama cocugum için kazanmam gerekıyor bu sınavı gercekten.. yani kocamdan bosanmaya hiç niyetım yok :)))

şuan aramız iyi eşim artık borfc ıstemıyor benden ,sanırım ailesının gazına geldiğini anladı bılemıyorum... ancak kazanmamıda istemıyor bende gecen ulkenın en ucra kosesıde olsa sözleşmelide olsa gidecegım dedım cehennemin dibide olsa yazacagım dedim

ben de 25 yaşındayım kızlar.dişlerimden birden çok fazla çürük var ama yenemiyorum korkumu şu an psıkıyatri tedavisine başladım korkum için.onları yener yenmez anne olmak için ben de çabalamaya başlıycam inşallah.

ben de 25 yaşındayım kızlar.dişlerimden birden çok fazla çürük var ama yenemiyorum korkumu şu an psıkıyatri tedavisine başladım korkum için.onları yener yenmez anne olmak için ben de çabalamaya başlıycam inşallah.

cnm inş kazanırsın ne aileler varya insan öle dermi yaa Allah yardıncın olsun cnm Allahım herzaman iyilerle karşılaştırsın bizleri herşey gönlünce olsun

inş yenersin cnm bende cesaretimi toplasam hemen çektircem de olmuyo bi türlü

inş cnm . kızlar deve dilinin faydasını duydunuz mu bilmiyorum ama onu yiyen hemen hamile kalıyo denenmiştir bilginize
merhaba canım
hiç duymamıstımama sonbahardan sonra denerım gerci sakatat sevmıyorum ama eger faydası varsa neden olmasın sonbaharakadar korunmamız bitecek dr.oyle dedi
Kızlar yukarda mesajlarmı karışmış banamı öyle geliyor
sanırım buna sebeb ben oldum senın alıntını gecenın korunde yazınca böyle bi karısıklıga sebebıyet vermısım kusra bakma

benimde bi tane var çekilcek dişim ama korkudan gidemiyorum bende cnm:18:
kızlar korkmayınnnn bakiyim... hem hamılelıkte dusnuyorsanız gidin vaktınde...
zaten hamılelık zamanı 3ay özellıkle hep anneden gittiği için curumeye yakın dısler çok cabuk curuyormus..gidin bakımınızı yaptırın vaktınde.. dişcim öyle demıstı..tabi ben dusukten sonra gıtmıstım kazara hamıle kalmıstım cunku plansızdı bi anda geldi ve gitti kısmet...
bu arada kaç yaşındasınız kızlar
28 yasındayım canım bende

banada kaynanam söyledi 2 kadın var bende tanıyorum çocukları olmuyodu onu yedikten sonra hemen hamile kalmışlar. bu arada çok küçük bi lokma sende eşinde yicekmiş yemeğin içine kat anlamadan yemeyi dene umarım bulursun deve dilini cnm

mecbur kalırsam bende yicem kaynanama bana çaktırmadan yemeğimin içine atmasını söylicem ama tabi en son çarem o olcak cnm

ah cnm dert bitane deil ki en önce şu dişten kurtulamam lazım . en korktuğum şey bende romatizma var hamile kalırsam ne yaparım die onu düşünüyorum en zoru o olcak Allahım bi kolaylığını verir inş

Evet canım çok az kaldı doğuma...Çok heyecanlıyım gerçekten.
Böyle bir mucizeyi yaşamak apayrı bir duygu.Dilerim en kısa zamanda sizlerde bu duyguyu yaşarsınız.

Gebelik düşünüyorsan mutlakaaaaa ama mutlakaaa diş tedavini yaptır canım.
Aksi takdirde çok zorluklar yaşarsın.

önce sabah beyazları attıydım makinaya onları sericem sonra dunki renklileri ütülücem ,pazara cıkıcam dunden yemegım vardı taze fasulyeyle pilav yeter onlar bana ,eşim giti iş seyahatıne 4gunlugune filan yok evde.. hastaneye gidicem patalojı sonucu almak için

tarihten 3unıtem kalmıstı onları bitiridiğimde tarıh tersını bıtırmiş olcam

birazcıkta ev temızlıgı yapıcam vaktım kalırsa ve çok yorulmazsam tabi..

sizler neler yapıcaksınız gerci gun ortasını gectı bile yada neler yaptınız bugunluk ??

cnm inş kazanırsın ne aileler varya insan öle dermi yaa Allah yardıncın olsun cnm Allahım herzaman iyilerle karşılaştırsın bizleri herşey gönlünce olsun
saol canım yaa.. babam eşimin aielsini gorunce hiç istemedi bu evliliği ama ben sevıyoruz naraları attım babamı ezdım ve evlendım sen dusun suanki durumumu eşimin ailesi hakkında kendi aileme dertte yanamıyorum annem bile belli bi zaman sonra ee biz sana evlenme dedık deyınce halıyle benım yuzum olmuyo surat asmaya ,k.validemın dedikodusunu yapmaya
sabretmek zorundayım geri dönememki ben annem bu eve ancak kefenle girersin dedi sırf onları dınlemeyıp bi evlilik yaptıgım için eşimin tarafta bizi bosatma derdınde böyle iki arada bi derede sıkısmıs vaziyetteyım ama sabrım var sımdılık Allahada cok dua edıyorum bana sabır ver rabbım dıyerek..önce hırsız dediler sonra gozumdısardaymıs benım vs hep kocama karsı aramızı bozmak için iftira attılar sürekli hal hareketlerim için sureklı kınandım ama Allah var bana ne dedilerse hepsi gorumcemın kızında cıktı bırbır hala daha dıyorlarki boyle olmasının sebebi yine benmısım cunku ben kemgozluymusum fesatmısım ,kötü gozle bakım nazar degdırıyormusum ,kocamada buyu yapmısım daha neler neler...dedım yaa sabırrr... ben sabrettıkce belki allah katında cennetlık olucam ama onlar ustume geldıkce belki cehennemlik olma yolunda ılerlıyorlar diyorum tabı bunu yine Rabbimden baska kımse bılemez..

amannn ne yazmısım bee :) nede dırdırcı bı hatunmusum sizleri dertlerimle boğmak istemem hiç bi zaman bunu bilesiniz..ama işte arada ben desarj olmak adına yazmak geregi duyuyorum..daha once yakın arkadasım dıye anlattıgım kişi meger gorumcemle işbirliği kurmus(nasılda bi dostmus değilmi )her solediğim naklen gorumceme ,tabı gorumcemde bana bi ara gorumcemden korkmustum anam bunların nesi var böle herseyı bılıyorlar sonra bana dank ettı bi kaç kez arkadası denedım bilerek bazı kelımeleri secerek kullandım ertesı gun aynı kelımelerle gorumcem bana kavgaya geldi şimdi topuyla gorusmuyorum ilişkimi kestım :)) bekarlık arkadasımdı ama hata etmısım goruyorumki... acaba benı boatıp kendımı evlebcektı kocamla dıye içimden iğrenc espri bile yapabılıyorum yani
hmm aklımın bi kosesınde kalsında ancak deve kesen kasaplarda bulabilirim sanırım yaa.. yada umre yada hacca gıden yakınlarımdan deve dili siparis etmek gerekıyor sanırım
mecbur kalırsam bende yicem kaynanama bana çaktırmadan yemeğimin içine atmasını söylicem ama tabi en son çarem o olcak cnm
ayy onu bile bile yıyemezsınki ne bılım bence senın haberın olmadan atsın yada et kavurmanın içine koysun dıcem ama belli olurmu orda bılemedim cnm
ah cnm dert bitane deil ki en önce şu dişten kurtulamam lazım . en korktuğum şey bende romatizma var hamile kalırsam ne yaparım die onu düşünüyorum en zoru o olcak Allahım bi kolaylığını verir inş
insallah canım benım yaaa Allah kımseye dermansız dert vermesın valla.. inanki bugun patolojı sonucu almaya gittim körolasıca doktor ızınlıymıs şimdi bidahamı gidicem dıyorum bende hastaneleri seven bi tip değilim işte ama mecbur olunca gisiyoruz..herseyın bası saglık..
romatizman varsa sen hamılelılıgın baslangıcından ıtıbaren doktor takıbınde olucaksın sanırım Rabim yardımcın olsun canım
Evet canım çok az kaldı doğuma...Çok heyecanlıyım gerçekten.
Böyle bir mucizeyi yaşamak apayrı bir duygu.Dilerim en kısa zamanda sizlerde bu duyguyu yaşarsınız.

merhaba turuncu Rabbim kucagına almanı nasip etsın ınsallah oğlusunu hayırlı olsun buarada ne cicişler ordun bakalım.. gıysılerı odası filan tamamlandımı..

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/281175-hanimlar-eviniz-icin-son-aldiniz-34.html bu linkte biri oplusu için bebiş oda takımı (ne denıyor ona bılmıyorum )mavılı filan çok guzeldi kirazdı sanırım üye adı bı bakmak ıstersen

Canım ya Allah yardımcın olsun kendini üzme inşallah sınavın iyi geçerde hayatını kurtarırsın.Seni üzenlerlede muhattap olmaNebu ya ben bile nasıl sinir oldum nasıl bir aileymiş bunlar böyle Allah korusun seni ve kötülüklerden uzak etsin gerçekten üzüldüm.Ama çoğu kayınvalde kaynanalık yapıyor canım buda bir gerçek ama siznkiler haddini aşmış böylesilerle görüşmemek en hayırlısı.Allah gönlüne göre versin
Canım Allah huzurunuzu bozmasın.Eşininde olgun sana sahip çıkması onlara laf söyletmemesi lazım inşallah iyi olur onlarıda anlar umarım mutlu olursunuz
Canım korkma korktukça gidesin gelmez kendini cesaretlendir dişçiyede söylersen korktuğunu daha bir dikkatli olur.Daha sonra hepsinin
çürümesinden şimdi tedavi yaptırman çok daha iyi.Git canım en kısa zamanda
Bende evdeyken genelde aynı rutin şeyler.Kahvaltıyı toplarım ev işi yemek derken akşam olur akşama doğruda spor yapıyorum koşu bandında yürüyorum bende pko var ve kilo sorunum var onu vermem gerekiyor diyetle beraber spor yapıyorum.Bakalım Allah hayırlısını versin hepimiz için inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…