- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #7.261
o teyzemin bebeği tatlım sorunca hbr veririm cnm sen hamilemisin
[SUB][/SUB]
Allah bağışlasın tatlım teyzenin bebişini.yok canım ben hamile değilim 31 mayısta 3.yılımız ama hala o önemli karada net karar veremedim
greeneyesegs ve seastire kızlar ya aklıma geldi bu romatizma hamilelikte sorun çıkarmadı mı size.hani nasıl atlattınız acaba o dönemleri.ben hamilelikte bu yüzden bebek zarar görür diye kuruyorum kafamda hep.anlatın bana çok merak ettimm
canım ne hikmetse hamileyken hiç sorun olmadı ama doğumdan sonra tekrar başladı dizlerim şişmeye
gülcancım ay çok güzel ya göbüş büyümüş ve 26 haftalık olmuşsunuz.geçen gün aklımdaydın foruma bakındım gülcandan ses yok dedim.şimdi baktım resimler gelmiş.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu isim düşündünüz mü
kısmetse cnm mert olacak oğlumun adı
Canım maşallah Allah hayırlı etsin sağlıklaa kucağına alırsın inşallah hiç gelmiyorsunuz artık eskisi gibi Melikede uğramıyor hiçÖzletmeyin kendinizi
kimse uğramıyo artık yaa nerelerdesiniz kızlar
hoşgeldin canım nasılsın nevar neyok?evet arkadaşların çoğu unuttu burayı
iyiyim cnm saol sen nasılsın
Teşkler canım bende iyiyim. Resimdeki bebek seninmi Allah bağışlasın çok tatlı
Allah bağışlasın canımbenimde henüz bebeğim yok.Pko var bende bu yaz çocuk tedavisine geçicem nasip olursa.Şuan pko için kontrollerime gidiyorum.Birde tiroit hormonum yüksek çıktı onun içinde ilaç kullanıyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah.
ben de burdayım kızlar.arada gelip hep bakıyorum var mı gelen giden diye.umarım herkes iyidir
Amin canım inşallah hepimize nasip olur anne olmakinş hepimiz kısa sürede hamile kalır ve bebeklerimizi kucamıza alırız cnm. değerlerin inş normale döner
ben de burdayım kızlar.arada gelip hep bakıyorum var mı gelen giden diye.umarım herkes iyidir
nasılsınm cnm
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor.
Hoşgeldin canım nasılsın ne var neyok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?