• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımda ilk kez çaresizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam muhtemelen şifreyi de biliyordu, başka türlü işlem yapamaz..
Bu benim de başıma gelmişti. Neyse ki bende kredi kartı yoktu, öğrenci olduğum için de nakit avans limitim çok düşüktü. Beni sekiz bin lira kadar borçlandırmıştı. Eğer nakit avans limitim daha da fazla olsa hepsini çekerdi. Onun yüzünden iki ay boyunca çok kötü bir iş ortamına katlandım, asgari ücretle başlatırız diyen iş yeri komik bir maaş verdiği için iki ay boyunca çalışmıştım 😕 hatta adıma kredi kartı sipariş etmiş, banka uygulamama bakarken tesadüfen farkedip kartı sipariş sürecindeyken direkt iptal ettirdim. Eğer farketmeseydim o kartı kendi evine sipariş etmiş, oradan para harcar dururdu, olaydan geç haberim olurdu 😐 Bu tiplerden artık çok fazla var. Borç isteyen erkekten kaçsınlar.

Son düzenleme:
Hanimefendi yargilamayin demissiniz bakin ben yargılamadan yaziyorum, anlamadigim yerleri soracagim oncelikle;

Ozel videonuzu paylasan ile paranızı calan adam ayni kisi mi?

Ozel videonuzu yayan adami hadi anlamadiniz, m** kullandigini farkettiginiz adamla iliskinizi niye ve nasil devam ettirdiniz?

Ozel videonuz paylasildiktan sonra "erkeklerin dunyasi" diye is hayatindan urkecek hale gelmisken nasil bir adana guvenip ayni evde yasayacak hale geldiniz?

Hayatiniz boyunca calismadiysaniz, nasil ayri eviniz var? 300 bin calinmasi sizi cok zora sokacaksa calismadan ayri evi nasil karsiliyordunuz?

Insta gelirim var demissiniz bir noktada, acikcasi cozemedim durumunuz iyi mi kotu mu?

Sikayet konusuna gelince, adam bu parayi sizin kendi hesabinizdan sifrenizi kullanarak yaptigina gore pek sonuc alamazsiniz, ancak bir sekilde yazili olarak bunu itiraf etmesiniz saglamaniz gerekiyor.

Isiniz zor, bundan sonraki süreç icin akil fikir diliyorum.

Hanimefendi yargilamayin demissiniz bakin ben yargılamadan yaziyorum, anlamadigim yerleri soracagim oncelikle;

Ozel videonuzu yayan adami hadi anlamadiniz, m** kullandigini farkettiginiz adamla iliskinizi niye ve nasil devam ettirdiniz?

Ozel videonuz paylasildiktan sonra "erkeklerin dunyasi" diye is hayatindan urkecek hale gelmisken nasil bir adana guvenip ayni evde yasayacak hale geldiniz?

Hayatiniz boyunca calismadiysaniz, nasil ayri eviniz var? 300 bin calinmasi sizi cok zora sokacaksa calismadan ayri evi nasil karsiliyordunuz?

Insta gelirim var demissiniz bir noktada, acikcasi cozemedim durumunuz iyi mi kotu mu?

Sikayet konusuna gelince, adam bu parayi sizin kendi hesabinizdan sifrenizi kullanarak yaptigina gore pek sonuc alamazsiniz, ancak bir sekilde yazili olarak bunu itiraf etmesiniz saglamaniz gerekiyor.

Geçimimi sevgililerim sağlıyor demis zaten en baştaki yorumlarında, adamlar başlangıçta harcadiklarini doğal olarak ilişkinin bir noktasında geri istiyorlar benim anladığım, çok absürt değil yani başına gelenler, ucuz bile kurtulmuş

Son düzenleme:

Aynı kişi değil.Bu kişiyle boşluktan böyle aşk yaşadıgım icin video olayını anlattım.Evet sosyal medyadan gelirim var durumum iyiydi sosyal medya işi yaparken şu an bıraktım ama geri baslicam mecbur.Ben m… nasıl birşey bilmiyordum sadece uyanık tutuyor sandım.

Bile bile lades demişsin sevgilinde neden şifren var 10 senelik sevgilim 5 yıllık kocama bile şifremi vermem. Bir oldu iki oldu bir yerde dur demeniz lazımdı. O parayı alamazsın ama sevgilini şikayet etmekle adım atanilirsin. Özel fotoğraflarını şikayet ettin mi? Ya sosyal medyada paylaşım yapılırsa? Psikolojik bir sorununuz var mı bu kadar şuursuzluğun altında bir sebep olmalı kesinlikle

Bile bile lades demişsin sevgilinde neden şifren var 10 senelik sevgilim 5 yıllık kocama bile şifremi vermem. Bir oldu iki oldu bir yerde dur demeniz lazımdı. O parayı alamazsın ama sevgilini şikayet etmekle adım atanilirsin. Özel fotoğraflarını şikayet ettin mi? Ya sosyal medyada paylaşım yapılırsa? Psikolojik bir sorununuz var mı bu kadar şuursuzluğun altında bir sebep olmalı kesinlikle
Şifrem yoktuki.otomatik doldura bastım diyor

Çalışsamda erkekler sarkıcaktı birşey mi değişcekti sanki bu dünya erkek dünyası
Aynen tüm erkekler sıraya girmiş nisan umut yanımızda çalışsa da onu taciz etsek diye bekliyolarmış. Babanız ve şimdiye kadar beraber olduğunuz adamlar taciz etme fırsatı bulduğu an kadınları mı taciz ediyor? Onlarda mı gördünüz de çalışan tüm kadınların tacize uğradığı sonucuna vardınız?

Aynen tüm erkekler sıraya girmiş nisan umut yanımızda çalışsa da onu taciz etsek diye bekliyolarmış. Babanız ve şimdiye kadar beraber olduğunuz adamlar taciz etme fırsatı bulduğu an kadınları mı taciz ediyor? Onlarda mı gördünüz de çalışan tüm kadınların tacize uğradığı sonucuna vardınız?
Evet gördüm

Babanız tacizci bir sapık yani hmmmm. Bir sürü tembellik gerekçesi duymuşumdur. Zaman zaman kendim de tembelliğime saçma gerekçeler bulurum. Ancak işe girersem tüm erkekler beni taciz eder demek bambaşka bir seviye artık. Üstelik bu uğurda baba ve geçmiş sevgililere de tacizci damgası yapıştırmaktan hiç çekinmemek… buna artık diyecek bir şey bulamıyorum. Allah şifa versin.

Son düzenleme:
Geçimimi sevgililerim sağlıyor demis zaten en baştaki yorumlarında, adamlar başlangıçta harcadiklarini doğal olarak ilişkinin bir noktasında geri istiyorlar benim anladığım, çok absürt değil yani başına gelenler, ucuz bile kurtulmuş

Onu bende okudumda yorumlamak/yargilamak istemedigim icin sorarak anlayim istedim.

Aynı kişi değil.Bu kişiyle boşluktan böyle aşk yaşadıgım icin video olayını anlattım.Evet sosyal medyadan gelirim var durumum iyiydi sosyal medya işi yaparken şu an bıraktım ama geri baslicam mecbur.Ben m… nasıl birşey bilmiyordum sadece uyanık tutuyor sandım.

Insta geliriniz sizin aylik olarak bir evin kirasi ve gecimini sağlayacak kadar yuksek miydi?

Söz meclisten dışarı, sizinle ilgisi yok ama biz de burda neler görüyoruz . Mesela bazı kadınlar gencliklerini ve bedenlerini kullanarak geçimlerini sağlamayı, kolay para kazanmayi alışkanlık haline getiriyorlar. Hatta sevgililik adı altında kirası, faturaları, extreleri ödendiği sürece adamın medeni hâli, psikolojik durumu, sabıka kaydı filan da hiç umurlarinda olmuyor. Aileleri de biliyor genelde bu ilişkilerini....E bunlarla beraber olan erkekler de çok sağlıklı veya normal tipler olmadığı için olay bir yerde patlıyor elbette.

Son düzenleme:
Yahu kizım olma o zaman, evin barkın varmış çık ailenin evine git, ailene de söyle dava açın ya da kendine bir avukat tut paranı geri al. Hala ille de sevicem bu herifi diyorsan suç tamamen sende. O admaı bırak paranı kurtarmaya bak acilen
Bir şey dicem sen neden bu kadar iyisin❤️
Bir dünya beddua etmiş sana hala yardımcı olmaya çalışıyorsun 💐

Sen konuyu yazarken yargılamayın demişsin de yargılayacağız tabi ki. Aaa olabilir canım sen dört dörtlüksün onlar tü kaka diyemeyiz.
Hatalarını gör ki ders çıkar.
Öncelikle ondan bundan geçinmek çok çirkin bir eylem. Benim 65 yaşındaki annem bile tek çöp istemez bizden. Bşr hediye alsak mahcup olur. Kendine iş bularak bu aşamayı atlatmalısın. Kimse kimseye de asılmıyor bu arada. Kimin başına bela geliyorsa yakınından geliyor. Ya sevgilisi ya baba ya koca ya abi gibi.
Ondan sonra git o sevgililerden şikayetçi ol. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmasın.
Son olarak bir erkeğin yanını güvenli liman olarak asla görme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X