saol canım yaa.. babam eşimin aielsini gorunce hiç istemedi bu evliliği ama ben sevıyoruz naraları attım babamı ezdım ve evlendım sen dusun suanki durumumu

eşimin ailesi hakkında kendi aileme dertte yanamıyorum annem bile belli bi zaman sonra ee biz sana evlenme dedık deyınce halıyle benım yuzum olmuyo surat asmaya ,k.validemın dedikodusunu yapmaya
sabretmek zorundayım geri dönememki ben annem bu eve ancak kefenle girersin dedi sırf onları dınlemeyıp bi evlilik yaptıgım için

eşimin tarafta bizi bosatma derdınde böyle iki arada bi derede sıkısmıs vaziyetteyım ama sabrım var sımdılık Allahada cok dua edıyorum bana sabır ver rabbım dıyerek..önce hırsız dediler sonra gozumdısardaymıs benım vs hep kocama karsı aramızı bozmak için iftira attılar sürekli hal hareketlerim için sureklı kınandım ama Allah var bana ne dedilerse hepsi gorumcemın kızında cıktı bırbır hala daha dıyorlarki boyle olmasının sebebi yine benmısım cunku ben kemgozluymusum fesatmısım ,kötü gozle bakım nazar degdırıyormusum ,kocamada buyu yapmısım daha neler neler...dedım yaa sabırrr... ben sabrettıkce belki allah katında cennetlık olucam ama onlar ustume geldıkce belki cehennemlik olma yolunda ılerlıyorlar diyorum tabı bunu yine Rabbimden baska kımse bılemez..
amannn ne yazmısım bee :) nede dırdırcı bı hatunmusum sizleri dertlerimle boğmak istemem hiç bi zaman bunu bilesiniz..ama işte arada ben desarj olmak adına yazmak geregi duyuyorum..daha once yakın arkadasım dıye anlattıgım kişi meger gorumcemle işbirliği kurmus(nasılda bi dostmus değilmi

)her solediğim naklen gorumceme ,tabı gorumcemde bana bi ara gorumcemden korkmustum anam bunların nesi var böle herseyı bılıyorlar sonra bana dank ettı bi kaç kez arkadası denedım bilerek bazı kelımeleri secerek kullandım ertesı gun aynı kelımelerle gorumcem bana kavgaya geldi

şimdi topuyla gorusmuyorum ilişkimi kestım :)) bekarlık arkadasımdı ama hata etmısım goruyorumki... acaba benı boatıp kendımı evlebcektı kocamla dıye içimden iğrenc espri bile yapabılıyorum yani
hmm aklımın bi kosesınde kalsında ancak deve kesen kasaplarda bulabilirim sanırım yaa.. yada umre yada hacca gıden yakınlarımdan deve dili siparis etmek gerekıyor sanırım
ayy onu bile bile yıyemezsınki ne bılım bence senın haberın olmadan atsın yada et kavurmanın içine koysun dıcem ama belli olurmu orda bılemedim cnm
insallah canım benım yaaa

Allah kımseye dermansız dert vermesın valla.. inanki bugun patolojı sonucu almaya gittim körolasıca doktor ızınlıymıs şimdi bidahamı gidicem dıyorum bende hastaneleri seven bi tip değilim işte ama mecbur olunca gisiyoruz..herseyın bası saglık..
romatizman varsa sen hamılelılıgın baslangıcından ıtıbaren doktor takıbınde olucaksın sanırım Rabim yardımcın olsun canım
merhaba turuncu

Rabbim kucagına almanı nasip etsın ınsallah oğlusunu

hayırlı olsun buarada ne cicişler ordun bakalım.. gıysılerı odası filan tamamlandımı..
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/281175-hanimlar-eviniz-icin-son-aldiniz-34.html bu linkte biri oplusu için bebiş oda takımı (ne denıyor ona bılmıyorum

)mavılı filan çok guzeldi kirazdı sanırım üye adı bı bakmak ıstersen