• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

[SUB][/SUB]

Allah bağışlasın tatlım teyzenin bebişini.yok canım ben hamile değilim 31 mayısta 3.yılımız ama hala o önemli karada net karar veremedim

saol amin cnm. 27 haziranda da bizim 3. yılımız cnm valla cnm hamile olduğunu öğrendiğin an bambaşka bi duygu içinde oluyosun o anı hiç bişeye değişmem inş yakın zamanda o duyguları yeniden tadarım cnm Allahım hersese nasip etsin kimseyi o güzel duygudan mahrum etmesin

greeneyesegs ve seastire kızlar ya aklıma geldi bu romatizma hamilelikte sorun çıkarmadı mı size.hani nasıl atlattınız acaba o dönemleri.ben hamilelikte bu yüzden bebek zarar görür diye kuruyorum kafamda hep.anlatın bana çok merak ettimm

canım ne hikmetse hamileyken hiç sorun olmadı ama doğumdan sonra tekrar başladı dizlerim şişmeye

gülcancım ay çok güzel ya göbüş büyümüş ve 26 haftalık olmuşsunuz.geçen gün aklımdaydın foruma bakındım gülcandan ses yok dedim.şimdi baktım resimler gelmiş.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu isim düşündünüz mü

gülcancım ay çok güzel ya göbüş büyümüş ve 26 haftalık olmuşsunuz.geçen gün aklımdaydın foruma bakındım gülcandan ses yok dedim.şimdi baktım resimler gelmiş.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu isim düşündünüz mü

kısmetse cnm mert olacak oğlumun adı

Allah bağışlasın canım:nazar: benimde henüz bebeğim yok.Pko var bende bu yaz çocuk tedavisine geçicem nasip olursa.Şuan pko için kontrollerime gidiyorum.Birde tiroit hormonum yüksek çıktı onun içinde ilaç kullanıyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah.

Allah bağışlasın canım:nazar: benimde henüz bebeğim yok.Pko var bende bu yaz çocuk tedavisine geçicem nasip olursa.Şuan pko için kontrollerime gidiyorum.Birde tiroit hormonum yüksek çıktı onun içinde ilaç kullanıyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah.

inş hepimiz kısa sürede hamile kalır ve bebeklerimizi kucamıza alırız cnm. değerlerin inş normale döner

iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor.

Hoşgeldin canım nasılsın ne var neyok?:16::54:

iyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsun .ben aynı bildiğiniz gibiyim dün gece bir diş ağrım tuttu felaket durumdayım.[/QUOTE]

Allah iyilik versin canım.Geçmiş olsun diş ağrısı çok kötüdür kendine dikkat et.Bendede tiroit yüksek çıktı canım ilaç kullanıyorum.Bakalım hayırlısı olur inşallah hepimiz için:16::34:

Back