Selam kızlar nihayet yazıyorum.Oğlumu kucağıma aldım Allahım olmayanlarada nasip etsin.Şimdi doğumumu anlatayım sizlere.Cuma günü sabah 10 gibi hastanedeydik,hazırlıklar falan 13:30 'da ameliyata girdim.Spinal için iğne vuruldu,çok az hisstti ama ben de tam uyuşma olmadı,az bir narkoz daha almak sonunda kaldım.Oğlumun doğumunu göremedim,tam narkoz değildi ama o anı kaçırdım kızlar
(((Oğlum ,5 kg doğdu duyduğumda çok şaşırdım çünkü 3300-3400 gibi bekleniyordu.Neyse bu şokuda atlattık yanılma payı dedik ultrasonun.Ertesi günde herşey yolundaydı taburcu olduk.
Cumarttesi evdeydik,oğlumu banyo yaptırdık.Gece oğlumda uyku hali devam etti,bir türlü emziremedim,meğersem oğlumun kan şekeri düşmüş,sabaha karşı hastanedeydik.Oğluma serum takıldı teyzeleri,çok üzüldük 1 gece hastanede kaldık,dün çıktık.Birde oğlumda idrar yolu enfeksiyonu çıktı doğuştanmış,iğne verdiler.Bayağı bizi korkuttu şimdi iyiyiz,artık uyuklama hali geçti,acıkınca ağlıyoruz artık ağlamasına bile sevindirik olduk.Şimdi çok şükür iyiyiz teyzeleri,iğnelerimizi vurulcaz dahada iyi olcaz.
Ebicim yanında maman olsun,böyle bir durumla karşılarsan hemen mama ver,yanında kaşıkta bulundur.Allahım sana kolaylık versin,hepinizi öpüyorum tekrardan en kısa zamanda yazıcam öptüm.............