arkadaşlar merhaba, 2009 yılının bitmesine az kaldı. kalan bu iki ay da tüp bebek ve mikroenjeksiyon yaptıracak ve ankarada oturan arkadaşlara sesleniyorum; bu zorlu dönemde her türlü bildiklerimizi sıkıntılarımızı, sorularımızı paylaşalım, birbirimize destek olalım. hep beraber doğuma kadar gidelim
Leftere tam benim aradığım bi topik açmışsın görünce sevindim
Kızlar bende Ankaradayım 1.tüp bebeği eylülde yaptırdım aralık adetiyle 2.ye başlıycam kısmet olursa ama nerde yaptıracağıma karar veremedim sizler nerde yaptırıyosunuz?Tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı?
selam arkadaşım ben varım kızımın kırkı çıktı yeni aysun hanımın ilgisi sayesinde oldu dördüncü denememde gebe kaldım çok ilgili ve alakalı bir yer doktorlara her dakika ulaşabilirsin tek sıkıntısı çok kalabalık bir merkez bazen randevular sarkabiliyor sarp bey ve sertaç bey diye iki doktorları daha var güzel bir merkez parasal açıdanda uygun dedim gibi aysun hanım biraz yoğun...Arkadaşlar genart tüp bebek merkezinde tedavi görmüş olan veya merkez ile ilgili bilgisi olan varmı?
Özlemozkutay Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı en kısa zamanda bizlerin başına...canım sana pgt falan yapılmışmıydı?
Ben genarta görüşmeye gitmiştim ilkini yaptırmadan önce Sarp Beyle tanıştık konuştuk, merkezde doktorlarda iyi bir intiba bıraktılar ve beni ultrasyona aldı Sarp Bey sonuçlarıma baktı hiç bir ücret almadılar.Büyük ihtimal orada yaptıracam son anda bi fikir değiştirmezsem.
EKİNTOS banada aynı yerde yaptır diyolar genelde.Özellikle annem doktorun senin durumunu ilaçlara verdiğin tepkiyi biliyo ona göre hareket eder 2.tüp bebekte neye dikkat etmeleri gerektiğini bilirler diyo mantıklıda geliyo.Ben çok kararsızım heralde hayırlısı
evet aynı düşünce var bendede.sonra acaba bir kere daha aynı yerde denesemiydim dermiyim...malum belki çok uzun ve yorucu bir serüven olcak.keşke demeden ilerlemek istiyorum bu yolda.transferini ne zaman olmuştun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?