Selam kızlar,Tuna hasta oldu,bronşiolit.4 gün hastanede yattık.2 gün burnu aktı ardından 2 gün iyiydi sonra öksürmeye hırıldamaya başladı,doktorumuzda bizi hemen yatırdı.Hava,antibiyotik tedavisi olduk,Alllaha şükür şimdi iyiyiz.Ortam değişiklinden hemen hasta oldu kuzum,ayağından serum taktılar(((((((,antibiyotik pişik yaptı.Offff çok zzor bi dönemdi,şimdi tamamen düzeldik,havada almıyoruz artık.Üst sağ dişimiz çıktı:)))huzursuzluğumuz var bu yüzden.Aman kızlar gittiğiniz ortama dikkat edin...............
gecmis olsun yasemin kuzum tunama kıyamam neler atlatmıs yaaa...allah bı daha yasatmasın saglıkla buyusun ınsallah...bızımda alttan bır dısımız cıktı 1 hafta oldu coook komık yaa ama hala bır huysuzluk var ustunde bırde bısey ogrendı yemeklerı agzında saklıyor bekletıyor aksam ve sabah kahvaltıda bunu yapıyor sınır harbı yasıyoruz valla....baska kımse gelmıyomu artık??
Amin canım inşallah.Kuzucuklar hasta olmasın.....
Kimseler uğramaz oldu leftere unuttu bizleri neden yazmıyorki????
Dişlerinden olabilir,ağrısı vardır belkide,çok tatlı olmuş maşallah.Barlasıda görüyorum facede oda maşallah çok tatlı..............
slm arkadaşlar ben halen buralardayım ve henüz bebiş felan yokkkkkkkk, ama adetimin üzerinden geçeli 44.günüm ve nedense testte de negatifi gördüm ve hiç ağrım sızım yok nolcak bilmiyorum muallakta kaldım Allahım hayırlısını nasip etsin
halevcim ne oldu sonuc insallah hamilesindir insallah güzel bi haber verirsin.kızlarr kimsecikler gelmiyo artık bizde kızımla boğusuyoruz cok yaramaz kablo piriz dolap ne görürse kız cocuk böyle yaramaz olurmu yaa valla canım cıkıyo artık tutunup kalkıyo ve sıralıyo diş sayımızda 3 oldu 2alt 1 ust ınsallah haftaya diş bulguru yapıcaz bakalım neler olcak ya sımdıkı cocuklar cok beter valla kendını bı sekılde sevdırıyo ve ılgıyı hep ustune toplamayı basarıyor.sızler ne yapıyosunuz???
Kimsecikler uğramıyor evet ebi,bende tunayla vakit geçiriyorum,her geçen gün yaramazlaşıyor.Prizlere takılan çocuk koruması var canım ondan al.Tuna henüz kalkamıyor,yerde hala yuvarlanıyoruz,tembel benim oğlan:)))))))))))Bu aralar yemesi azaldı,hiç bişey yemez oldu.Yiyen çocuk gitti yerine yemeyen mızmız tuna geldi............