selam kızlar :) gelenden gidenden fırsat bulamıyorum nete girmeye. fırsatım olunca da uykuya yenik düşüyorum :) bebek olunca deliksiz 7-8 saat uyumak imkansızın bile ötesinde
neyseki allah gücünü veriyor. ben şimdi önce sizin yazdıklarınıza cevap vereyim :)
kys hoşgeldin, gercekten merak etmiştik seni, öyle arayı acma :) cok tesekkür ederim canım darısı insallah senin basına. inan ki hergün senin için dua ediyorum. bu sene hamile olacagına gönülden inanıyorum, yeterki içini ferah tut sen.
ebi göğüslerinle fazla oynayıp süt gelsin diye ugrasma sakın, cok tehlikeli, erken dogumu tetikliyor salgılanan bir hormondan dolayı. biberon emzik olayına gelince, yeni doğan emzikleri kullanışlı oluyor. ama mutlaka emzik koruyucu da alın yanında, hijyen acısından. göğüs uclarınız icin silikon da lın, ilk basta faydalı oluyor. bireron olarak ben chico aldım. ama biberon hiç kullanmadım. hiç tavsiye edilmiyor. sütünüz olmasa bile mamayı falan kasıkla verin diyor tüm ebe ve doktorlar. aksi halde biberon kullanan bebek memeyi almıyor. benim aldıgım biberonlar da kaldı öyle, daha ilerki zamanlarda kullnacagım. ama illaki biberon alacaksanız pizza kulesi gibi egik biberonlardan alın, gaz yapmıyan biberon olarak geciyor adı.
yasemincim masallah tosuncuk olmuş seninki. nazarlardan saklasın allah. doğum tarihin kesinlesmiş gibi nerdeyse. az kaldı :)) bu arada aynısını bende yasadım, bası diye kıcını sevdik hep
kızlar gec de olsa hepinizin ramazanı mübarek olsun.
kızlar sezeyan olacaksanız kesinlikle epidural veya spinal tavsiye ederim. hatta spinali daha cok tavsiye edrim. benim öyle oldu ve cok güzeldi. eşler konusunda genelde tüm türkiyede izin olmuyor. ben de tek girdim ameliyata ama sorun olmadı. 15 dk. sonra eşini gözlem odasına yanınıza alıyorlar. ayrıca boşverin 15dk'lık özel bir anımız olsun, hayatımızın en özel anı...