yasemin ebi, cok erken ama daha............ :::::((((((
selam cnm ben varımkaydirigubbakcemile2uzun pro olcak benmki Allahım izin verirse ocak ortalarına denk gelir transfer filan bu cuma lucrin için gidicem bakalımmkaydirigubbakcemile5
meraba bende kasımda ankara tüp bebek merkezinde yaptırdım amam olumlu olmadı iyi ilgilkeniyorlar ikincisinide marta düşünüyoruz hayırlı olsun hepimize ne diyelim
iyi gibi görünüyo 2gun sona yıne yaptır bence.ayyy hamilesin yasemin :lepi:
yasemin fire vermeden devam ediyoruz anlaşılan :) aman nazar değmesin. tebrik ederim canım, saglıkla kucagına da alırsın insallah. değerin cok güzel. kendine cok dikkat et. şimdi de ikinci maraton baslıyor senin için, kan değerlerinin sonuclarını beklemek :) ömrümüz beklemekle geciyor zaten. insallah ikiye katlana katlana büyür. çok sevindim ama gercekten. hihoyyyt gelişmeleri yaz olur mu.
ebiiiii sıra sendeeeeeeeeeeeee
Arkadaslar benimde dhea yüksek cıkıyor pko yu kilo vererek attım, ama dhea halen yüksek bugün böbrek üstü bezlerimden tomografi çekilecek inşallah biirsey cıkmaz...Tomografi sonucuma görede ayın 10 gibi ignelere baslayacagım... eşim de kagıttı tese olacak yazıyor kasımda ki sperm testinde 4 hücre vardı şimdi internetten baktım dünde verdi. cok az yükselmiş inşallah micro tese olmaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?