2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

ınşallah kızlar,sağolun....ınşallah güzel haberleri alırız.Gaz bendede var ,bunun dışında karnımda hafif hafif ağrılar oluyor.Ebicim 12 yumurtamın sadece 4 ü döllendi,2 tane 1.kalite ,2 tanede 2. kalite.3 tane koydular,donduramadım bu nedenle..Kızlar dün sabah dayanamadım test yaptım,ilk başta bişey çıkmadı sonra bi kaç saat sonra çok silik 2. çizgi gözüktü ama ben ilaçlardandır diyorum.Çünkü öğleden sonrada hadi tekrar yapim dedim çıkmadı,çok erken dimi.Eşimde kızıyor üzüyorsun kendini diye,strese girme diye:))))

bence carsamba yap ozaman cıkar valla ben evden cıkabılırsem gıdıp alıcam testlerden ayın 1 ınden ıtıbaren yapıcam 5 ıne kadar meraktan ölcem yoksa bugun daha 4.gun yaa kaydirigubbakcemile2

selam cnm ben varımkaydirigubbakcemile2uzun pro olcak benmki Allahım izin verirse ocak ortalarına denk gelir transfer filan bu cuma lucrin için gidicem bakalımmkaydirigubbakcemile5

canim benimkide uzun pro olcak ben s gün oldu cocuk aspirinine vede elevite basladim adetimin 10 gün monodoksa 21 günüde lucrine basliycam insallah hepimiz güzel haberler aliriz

yasemincim gercekten cok erken yaptin testi ,ama insan merak ediyor ne olcak ne oldu diye...
ben son tedavimde yaptirmadim ama bu defa bende yaptiririm galiba:)))))) egerki esimi igna edersem tabiki,oda senin esin gibi cok kiziyor bosuna kendini yipratiyorsun belki sonradan pozitif cikarsa diye...

Kızlar bugün transferimin 9. günü sabah gidip kan verdim,çok erken biliyorum ama dayanamadım.Şimdi aradım 25,97 çıktı,inşallah gittikçe katlanan birdeğer olur,sizce 9. güne göre normalmi????????

yasemin fire vermeden devam ediyoruz anlaşılan :) aman nazar değmesin. tebrik ederim canım, saglıkla kucagına da alırsın insallah. değerin cok güzel. kendine cok dikkat et. şimdi de ikinci maraton baslıyor senin için, kan değerlerinin sonuclarını beklemek :) ömrümüz beklemekle geciyor zaten. insallah ikiye katlana katlana büyür. çok sevindim ama gercekten. hihoyyyt gelişmeleri yaz olur mu.

ebiiiii sıra sendeeeeeeeeeeeee

İnşallah canım artar artar artar katlanır.Allah hepimizin yüzünü güldürsün........
Ebicim bizde mutluluğumuzu en kısa zamnda paylaşırız inşallah........

Arkadaslar benimde dhea yüksek cıkıyor pko yu kilo vererek attım, ama dhea halen yüksek bugün böbrek üstü bezlerimden tomografi çekilecek inşallah biirsey cıkmaz...Tomografi sonucuma görede ayın 10 gibi ignelere baslayacagım... eşim de kagıttı tese olacak yazıyor kasımda ki sperm testinde 4 hücre vardı şimdi internetten baktım dünde verdi. cok az yükselmiş inşallah micro tese olmaz....

Allah sana ve eşine kolaylıklar versin canım,Allah yardımcınız olsun.Hayırlısıyla başlarsın inşallah...........

turtem cahilce bi soru olacak ama teseyi biliyorum fakat dhea nedir tam olarak?pco ile ilgili birsey mi?

yasemin ne yaptın ayrıca merak ediyorum, değerin katlandi mı? insallah hersey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…