2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

ben adetin ikinci günü gidecem ignelere baslanılacak, benimde kısa protokol olacak.

kızlarrr hadi hayırla sonuclansın tedavileriniz ins.kolay gelsin moralinizi yüksek tutun anne adayları kaydirigubbakcemile3

inşalllah cnm saol.... benim kafam cok karısık dhea yüksek cıktıgı için bir doktor arastır ondan sonra baslayalım dedim , digeride o sonuç bizim için önemli degil diger sonucların iyi diyor. arastırmak için endokrinolojiye gittim tomografi çekildim .. kitle varmı felan die temiz cıktıı. oradan adetin 3 günüü gel test felan yapacaz denildi. tüp bebektende adetin 2, günü gel denildi baslamak için arkadaslar ben birsey anlamadımm ne yapacagımı sasırdım , şimdi kafam karıstı bir doktor dhea yüksek olunca yumurtalar kalitesiz olabilir demiştii. tüp bebekteki doktorumda o bizim için önemli degil dior . tüp bebek yapıpta tutmazsa ikincisini felan zor yaptırabilirm .

turtem hangi hastaneye daha çok güveniyorsan oraya git canım.ben zübeyde hanımı tercih ettim herşeyimi orda yaptırdım çok da memnunum inan doktorları süper ben çok güveniyorum oraya.ameliyat falanda olduğum için orda hastaya nasıl yaklaştıklarını çok iyi biliyorum a dan z ye harikalar.ben tavsiye ederim orayı inan tüp bebek servisi özelden daha iyi devlet hastanesi demezsin.bence harika doktorlar

bende etlikte yaptıracagım zaten cnm , yanlız beni leyla hoca arastırmam için endokrinolojiye gönderdi, onu hallet öyle dedi , ofis histeroskopi oldugumda da serdar bey o bizim için önemli degil , bizim istedigmiz sonuçların iyi demişti. adetin 2 günü gel baslayalım dedi... endokrinolojide adetin 3 günü gel kanda da bakalım felan dedi benim anlamadıgım konu biri arastır dedi biri önemli degil dedi. önemliyse arastırmadan tüp bebe ge baslamak beni düşündürüyor cnm.

bademir ve piskedi tekrardan merhaba bende adetin 2, günü(ayın 10 u gi) ignelere baslarım büyük ihtimalle , birbirimizi görürüz...

Ben bugün lucrine başladım cumada göbekten ve kalçadan başlıcagım haftaya slıda kontrole gideceğim inş. ogün görüşürüz orda. Turtem senin uzun protokol mü?

ekledim cnm msn. 14 yumurta çok iii benim en fazla 6 yumurtam oluşuyor onun için bu denemede hem kalçadan hem göbekten igne yaptırcam. İnş. bi sorun çıkmaz ben salı sabahı orda olacagım. inş. karşılaşırız.

Ben bugün lucrine başladım cumada göbekten ve kalçadan başlıcagım haftaya slıda kontrole gideceğim inş. ogün görüşürüz orda. Turtem senin uzun protokol mü?
benim kısa protokol olacak , bugün adet oldum yarın giidecegim bakalım ne diyecekler.

turtem hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle tamamlarsın tedavini. strest yapma olur mu her aşamada rahat olmaya calış.

saol cnm , bugün hastaneye gittiim adetin 2 günü die hemen endokrinolojiye gönderdiler çünkü onlarda kan istiyorlardı. orada kan verdim sonuç 18. de cıkacakmıs oradan tekrar etlige geldim konseye girdim doktorlar ayın 18.ne kadar sonuçlar cıkana kadar dogum kontrol hapı verdiler onu içmemmi sölediler sonuçları alınca baslıyacagız ..

hadi bakalım cok iş halletmişsin bugun.hadi hayırlısı hayırla basla tedavine güzel haberlerle sonlandır ins bebiş haberleriyle ins...

inşallah cnm ... evet bugünbaya işi hallettim evden 7 de cıktım öglen 2,5 giibi geldimm cok yoruldum. bu arada kızlar sizin hamilelik dönemi nasıl gidiyor .ınşallah hayırlısıyla b dönemleride geçirip bebekleri kucagınıza alırsnınz ... darısıda bizlere dualarım hep sizinle. Benn etlige gidiyorum , oraya sanırım cankırıdan 3 akraba geliyor tarlalarını satıp gelmişler , 3 de tüp bebek yaptırıyorlar köyden geliyorlar fazla bilgileri yok , birinin 4 sendeir birinin 3 birininnde 2 senedir olmuyormus.Allah onlarada yardım etsin .Allaha dua ediyorum herkes için bazen esimlede konusuyorum diyorumki bizden önce inşallah onlara nasip olur onları görünce cok üzülüyorum. kendime bukadar üzülmüyorum Allah büyük...Allah bütün isteyenlere nasip eder inşallahh...

turtemcim öncelikle hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider. uzun zamandır bu başlığa yazmamıştım ama senin yazını görünce dayanamadım. bende etlikte yaptırdım tüp bebek işlemlerini biliyorsun oranın ortamını çok çok iyi biliyorum bende senin gibi gördüğüm konuştugum bazı insanlara çok üzülürdüm hatta aynı senin gibi benden önce onların olsun derdim ama Allah bana öyle bir dert verdiki işlemler ve hamilelik boyunca sadece kendimi düşünmem gerektiğini anladım. seni çok iyi anlıyorum ortamı bilen biri olarak ama lütfen önce kendini düşün ve geri kalan herşeyi Allaha havale et. bende ordaki hastaları durumlarını kendime çok dert etmiştim ama unutma senin tek düşünmen gereken kendinsin.duaların öncelikle kendine olsun. bu arada bilmeyen arkadaşlar için ben bebeklerimi kaybettim maalesef.ağır bir düşük yaşadım ve yeni yeni toparlanmaya başlıyorum. çektiğiniz sıkıntıları çok iyi bilen biri olarak dilerim herşey gönlünüzce olur hamile kalıp devamında bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

nobetcimelek inan cok sasırdım , nediyecegimi bilemiyorum,sanki benden de birsey koptu gibi işte ben böyleyim kim olursa olsun dayananamam neyse cnm kendinii yıpratma inşallah birgün Allah kucagımıza almayı nasip eder

Son düzenleme:
nöbetcimelek coooook gecmıs olsun canım cok uzuldum yaaaa nıye bıraktılar seniii.canım kahrolmussundur.canım kendıne dıkkat et yaa önemli olan senin saglıgın.sımdı nasılsın?allah meleklerını cennete almıs canım bunu unutma ıns hayırlısıyla yıne bebeklerın olur bıtanem önce sen kendini toplamalısın.tekrar gecmıs olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…