2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

kizlar selam ben aslinda almanyada kaliyorum ama subat ayinda ankara maya tüp bebek merekzinde tedavi olcam aranizda orda tedavi gören varmi????

kizlar selam ben aslinda almanyada kaliyorum ama subat ayinda ankara maya tüp bebek merekzinde tedavi olcam aranizda orda tedavi gören varmi????

selam cnm ben varımkaydirigubbakcemile2uzun pro olcak benmki Allahım izin verirse ocak ortalarına denk gelir transfer filan bu cuma lucrin için gidicem bakalımmkaydirigubbakcemile5

Benim durumumda sizinki gibiydi 4. derece endimetriozis 2 kere ameliyat oldum sonra tüp bebek denendi 3. denemede ikizlerim oldu Allah sizede nasib etsin inşallah ben hrs de yaptırdım Tarık hoca gerçekten çok iyi bir dr.Allah herkesin yardımcısı olsun.

Anatolia tup bebek merkezi sayesinde kardesim hamile kaldi, bende oraya gidiyorum. Tam anlamiyla guven duyarak basladim tedaviye, ilk denemem aralik ayinda olacak. Merkez icin tavsiye isteyen arkadaslara bir gidip gorusmelerini oneririm.

Anatolia tup bebek merkezi sayesinde kardesim hamile kaldi, bende oraya gidiyorum. Tam anlamiyla guven duyarak basladim tedaviye, ilk denemem aralik ayinda olacak. Merkez icin tavsiye isteyen arkadaslara bir gidip gorusmelerini oneririm.

Bende bugün bir arkadasımla oda tüp bebek yaptıracak , birlikte anatolia ve gen art tüp bebek merkezlerine görüşmeye gittik.zaten birbirlerine cok yakın.İlk anatoliaya gittik netten sizin dediginiz gibi cok anlatılıyordu .Neyazıkki olumlu bir elektirik alamadım.Çünkü ben ve arkadasımın yas , sigorta ve evlilik süresinden dolayı ücretli olacak tüp bebek bizde arastırma yapıyoruz suan maaliyetlerini ögrenmek için gittik zaten ona göre bir yerde baslıyacagız . Anatoliayada muane ve tetkikler yapılmadan maaliyeti belirtmiyorlarmıs. Benim zaten elimde bütün evraklarım hazır sadece tüp bebek tedavsi kalmıs oda maaliyetini ögreniyim ki parayı toparlayp baslayayım.200 TL ücret ödeyip muane olacakmısım birde tetkikleri yapacakmısım ondan sonra cıkarıyormus doktor maaaliyeti.Rica üzerine kaba taslak bir maaliyet cıkarıldı 8 000 00 tl. Ordan genart a geçtik danışma bizi muhasebeye yönlendirdi.Muhasebede sizi doktorla görüştüreyim muanede görüşün konusun ona göre tetkiklerinize baksın eksik olanlarıda işaretlesin bende onları ve tüp bebek maaliyetini size bildiriyim dedi. Doktor saolsun sonuçlarımıza tek tek bakıp bizi bilgilendirdii . yapılacak olan tetkikleri belirtti . oradanda muhasebeye götürdü . indirim yapılarak yastan dolayı ilaçlarla beraber 4500 sipermiyogram 60 tl felan dendi .Demek istedigim arkadaslar genertta salsunlar cok ilgilendiler anatoliada da sonuçlarımıza bakıp öngörüşme yapıp maaliyeti belirtebilirlerdi.Ama 200 milyon ücret istendi ben zaten tüp bebek parasını ayarlamaya çalısıyorum .200 görüşmeye versem sonrada okadar tetkik istesler birde 8000 milyar maaliyet olur bize 10000 milyar.Allah herkese yardım eylesin ben ve arkadasım anatolianın bu tutumunu begenmedik .Arkadasım anatoliayı düşünüyordu vazgeçti gen arttta yaptıracak.Bende kararsızım ya genart yada etlik zübeyde hanım....

turtem mrb ben ilk ankara tüp bebekte yaptırdım 2007 yılındı bana enfazla 5000 tl denildi ben 10000 tl ile çıktım Onun için özellere fiyat konusunda güvenmemeyi ögrendim. 2. denemem Etlik zübeyde hn. da yaptırdım SSK lı oldugum için sadece 400 tl yatırdım + ilaçlar ve çok memnun kaldım oranın özel tüp bebek ünitesi var özelden hiç bir farkı yok bence etliğe de gidip konuşmakta yarar var. şimdi ben 3. tedavim için gidiyorum protokolumu değiştirdiler Kısacası artısı çok fazla.

mrb bademir arkadas evet bende suan zaten tetkiklerimi etlik zübeyde hanımda yaptırıyorum.geçen haftada ofis histeroskopiye girdim .Gerçekten doktorları ve ortam cok iyi ben yinede arastırmak istedim.Anlatılanlara bakarak bir görüşeyim dedim Ama olumlu birsey görmedim.Bilgi verdigin için tesekkürler ben ve eşimde etlige gitmeye karar verdik .

selam kıslar uzun pro da daha iğnelere başlamadan ara kanaması olan vrmı bn monodoks elevit aspirin kllnıyorum bgn kanamam oldu devam ederse yrn gidicem_???bu durumla karşılaşan varmı?

turtem ben anatolıa da yaptırıyorum ben de evlılık suresı 3 yıl dolmadıgı ıcın ssk kullanamıorum.doktorum hakan bey ben onu ınternetten arastırdım ve cv sı falan gorunce ıste bu dedım.bı cumartesı adetımın ılk gunuydu pat dıe gıttım.hakan beyle gorustum adetımın 4.gunu muayene oldum esımın spermıogramı yenıydı zaten sonuclara baktı ve ıns cok ıyı sonuc alcaz dedı 200 tl verdım ve 21.gun lucrıne basladım.sona adetlıyken muayene oldum ve gonal f e basladım bana 2 kutu ılac verdıler verdıklerı ılacın kutusu 340tl 2kutuda ben aldım.ama hakan bey cok yogun hacettepede kadın hastalıkları ana bılım dalı baskanı oldugu ıcın oda dogal.benden 3750 verdım ve kısacası cok memnunum anatolıadan cumada transferım var allah yuzumuzu kara cıkarmasın ıns

ınşallah hayırlısıyla seninde bebiş haberini alırız.Bende anatoliaya olumlu sözleri duydugum için gittim.Ama işte olumlu bir elektirik alamadım zaten bize 4 doktorun kartı verildi . ıstediginizi arayın randevu alın öyle denildi.Arkadasımın özel doktoru var .Doktoru anatoliayaya gönderecekti.Arkadasta benim gibi olumlu bir hava alamadı ki oda vazgeçti.

TURTEM olumlu hava alamadım derken neyi kasteddin daha açık yazarmısın canım? Ben de anatoliaya gitmeyi düşünüyorum o yüzden :bbo:

bademir herşey yolunda gitti iğnelere başlıyorum yarın sabah. bir adım daha attım yani sona az kaldı heyecan dorukta hepimiz için hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…