2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

bende aynı durumdayım bademircim
7sinde iğnelere başlıcam inş
nerede tadevi oluyorsun
uzun protokolü neye göre seçiyorlar biliyor musun

kızlar ben geldim :)) nihayet internetim de baglandı. annemler komsular falan bana hiç iş yaptırmadılar sagolsunlar. zaten aynı apartmanda taşındık. 5.kattan 1. kata indik. iş yapıp yormadım kendimi ama iki gün sinir küpü olarak dolaştım. herkes nasibini aldı :) bu tasınma annem eviydi ama biz bir süreliğine onda kaldıgımız için biz tasınıyor gibi olduk. 5. kattaki evimiz baba eviydi, babam bir yıl önce vefat etti. bende anılarla dolu evi terk etmek zor oldu benim için. zaten içimde bir ukde kaldı hamileliğimi babamla yaşayamadım diye, bi de evi terk etmek kötü oldu. ama neyseki atlattım kazasız belasız.

şimdi yazılarınızı okudum, hepinizi özlediğimi farkettim. önce cevaplarımı yazayım :)
nöbetci melek nasılsın nasıl gidiyor ? artık msnyi acarım nasılsın merak ediyorum .

ebi öncelikle hayırlı olsun cok sevindim. bugün transfer gününmüş. dördünü de transfer ettiler mi, kendini nasıl hissediyorsun ? sakın ani hareketler yapma ama yatak döşek yatıp kendini sıkmana da gerek yok. şimdi 12gün saymaya başlıyoruz yani öyle mi:) yani ayın 6sını bekleyeceğiz. bugün bana cok ugurlu geldi, cok hayırlı bir gün gibi. insallah senin için de bugün özel bir gün olarak kalacak. şimdiden iple cekiyorum sonuclarını.ama güzel haber vereceksin gibi hissediyorum.

7106papatya tedavin hayırlı olsun. güzel yolculuğun başladı artık. şimdi allahtan sonra hersey senin elinde. kendini rahat ve olumlu olmaya şartlarsan bebişlerin sana gelecektir.

bebisasuman, mayada tedavi olanları sormusun. ben de onlardan biriyim. şimdi cok şükür bana müjdeyi verdiler artık hamilelik kontrollerine gidiyorum oraya. sende benim yasadıklarımı yaşarsın insallah. benim doktorum adnan bey. yani osman hoca ilgilenemese bile adnan hoca da harika. ben şimdi benimle hep o ilgilensin istiyorum. dışardan bakınca biraz soğuk gibi durabilir ama mükemmel ve işini cok severek yapıyor.

turtem ücretleri araştırdığını okudum. 8000tl 10000 tl bana cok büyük rakamlar gibi geldi. benim sigortalı yaptırma hakkım vardı 3 yıllık evlilik coktaaan bitti, yaptırmam gereken asılamaları yaptırdım (maalesef devletin bu sartları cok sacma geliyor bana) ama devlet hastanesinde yaptırmıştım aşılamaları. zekai tahirde. ve beni mahvettiler. ondan dolayı bu kez özelde yaptırcam dedim. sonuc olumsuz olsa yine devlette deneyecektim. cünkü bir baska tüp bebeğe para yetiştiremezdim. zaten ne emeklerle birikim yapıyoruz. sonuc olarak mayada yaptırdım. ilk basta cıkarttıkları fiyattan bir kurus yukarı cıkmadılar. 4750ye malolur dediler ve bes kurus daha fazla para ödemedim. eğer hala görüşme içindeyseniz bir kere de oraya gidip görüşün derim.

piskedi, seninde yolculuk başlıyor demek, 2010 seninde yılın olsun insallah. demin hepimiz için dualar okudum. bebeklerine kavuşursun insallah.

ayy birkaçgün gelemedim ya buraya epey bir yazdım yine. az bişey de kendimden bahsedeyim. ebiye de dediğim gibi bugün cok hayırlı bir gün oldu bana. 18 gündür ayın 25ini bekliyordum. ilk ultrasonum bugündü. kese falan görmemiştim daha önce. bugün görüp kalp atışlarını dinleyecektik. transferden sonraki beta hcg testlerim güzeldi ama tek gebeliği işaret ediyordu değerler. bugün kan testlerinde aldıgıız değerlerin gercekten bebek sayısıyla alakası olmadıgını iyice gördüm. benim bebişler ikizmiş kızlar. iki tane yarımşar santimlik sıpa gördük. böyle bişey görecegim hiç aklıma gelmezdi. kalplerini de gördük. masallah gümbür gümbürler. onların sesini dinlemek öyle şaşkın bir durum ki allahım hepinize bunu yaşatsın insallah, gönülden diliyorum inanın ki.

kızlar son birşey danışmak istiyorum size. doktoruma hediye almak istiyorum ama cicek istemiyorum. bir erkeğe ne alınır, ki bu kişinin zevklerine dair hiçbişey bilmiyorum. bana akıl verirseniz cok sevinirim.

bademir bu güb cumartesi ve ben koldan iğneye başladım ama bana iki farklı ilaç yazdılar biri koldan biri de adet olunca göbekten canım .isimleri DECAPEPTYL ve GONAL-f.inşallah dualarımız kabul olur .sende yakında iğnelere başlarsın arkamdan geliyorsun hadi hayırlısı canım ya

leftere hadı hayırlı olsun kazasız belasız tasındın.ıkız olmasına cok sevındım.benım transferım dun yapıldı.2tane 8 hucrelı embrıo koydular nıye bılmıorum ama benımıcımdede olucakmıs gıbı bı hıs var neden bılmıorum.ve esım ıkızın olsun dıe okadar dua almıskı onun ıhtımalıde hep aklımda.bu ıkısı en ıyı kaltedeymıs dıger ıkısı 4 hucrede kalmıs oyuzde onlar kullanılmıo.ben dondurmayada kalsın cok ıstedım ama nasıpte yokmus.ıns bebıslerım bana tutunur.
piskedi ben gonal f kullandım en sevmedıgım ıgne oydu.hep canımı yaktı.ıns sen kolay vurursun ben butun ıgnelerımı karnımdan vurdum.cok sukur sımdı bekleme asamasındayım.5 ocak test gunum.
hepınıze kolay gelsın...

ebi senin adınada çok sevindim canım darısı bana.bende ikiz istiyorum.iğnelerle ilgili bir sorunum olmadı benim gayet rahat yapıyorum ve acımıyor.

Leftere çok sevindim ikizmiş demek:))))Bende bugün eve döndüm,pazartesi 3 tane embriyo transfer edildi,ayın 2si test günüm benimde,ebicim inşallh hayırlı olur canım.........

ebicim cok saol, allah sana da dilediğin kadar bebiş versin. insallah ikisi de sımsıkı tutunur. şimdi ayın 5ine kadar mutlu olmayı elden bırakmıyorsun. aksi ispatlanana dek hamilesin çünkü ve insallah aksi ispatlanmayacak.
yasemin 33 pek bişey kalmamış. ebi den öndesin. peş peşe haberlerinizi alacagız artık. hadi kızlar, fire vermeden devam edelim. sonrada sırayla doğum yapalım insallah, bu topicted sohbet ettiğimiz herkes hamile kalınca kendimize yeni bir topic acarız :) üç embriyo kac hücreliydi ayrıca merak ettim.

yasemin ve ebi bu arada aklıma geldi bol su içmeyi ve ananas ile tuzsuz kabak cekirdeği yemeği unutmayın. cok su içmek zorlayabilir sizi ama çatlama noktasına kadar için, çok önemli.

bir de bu gün bu sitede gezinirken bir yazı okudum, onu sizle paylaşayım. yani gelde çatlama... :) 1707 yılında rusyada bir kadın hamile kalmaya başlamış. o zaman tüp bebek ve sezeryan yok tabi. kadın tarihe gecmiş. ve şimdi sıkı durun. kadın tam 16 kez ikiz doğurmuş. yetmemiş 7 kere 3üz doğurmuş. o da yetmemiş 4 kez de 4üz doğurmuş manyak. toplamda 69 cocugu olmuş. ve bunlardan sadece 2si ölmüş. 67 cocugu saglıkla yaşamış. kadında en son doğumda ölmüştür herhalde :) neler oluyor valal, ve hepsini normal nasıl doğurmuş...

canım 2 tane 8 hücreli,1 tane 7 hücreli.2 tane 1.kalite,1 tanede 2. kalite olduğunu söledi özge hanım. adnan beye yüzde kaç şans dedim tutarsa %100 dedi:)))))tutmazsa %0.inşallah tutar:))))

ayy hadi bakalım , inşallah yüzde yüzdür. bana da aynı sekilde emriyo transferi yapılmıştı. hala merak ederim o 7 hücreli olan tutanlar arasındamı diye, biraz acımıştım ona :) kendine cok dikkat et ama durmadan da yatma, yavaş hareketlerle agır olmayan işlerini yap cünkü durmadan yatak insanı bunaltabiliyor. ayın 2sini ve 5ini iple cekiyorum.

yasemin ne guzel senın dondurulmusun kaldımı?ya nasıl gecıcek bılmıorum vakıt.sımdıden ne gun test alıp yapsam dıe dusunuorum yatmaktan sıkıldım.galiba bebısın tutnması bu ılk 3gunde oluyo.yarın dolanmaya baslarım ıns.bende acayıp bı sıslık var sızde oldumu kabızlık yok cok sukur ama gaz sancısı gıbı agrı gırıo arada neyse ben dayanamam 1 gıbı test yaparım heralde :kedi:

ebi dayan :) ben de dayanamamıs test yapmıştım ama ilki negatif cıkmıştı sonradan pozitife dönmeye basladı. ben test manyagı olmuştum ama buna ragmen sana sabırlı olmaya calışmanı söylüyorum. ama süphe de duyma allahın da izniyle hamilesin bence.

Arkadaslar inşallah sizinde müjdeli haberlerini ayın 2 si ve 5 inde okuruzzz.Sizin için dua ediyoruz .ınşallah Allah nasip eder hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…