• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

yasemin ne güzel cıkmıs degerin ciddi ciddi hamilesin yuppi yuppi cok sevindim masallah sana ve degerlerine :ecrin_bebek: :nazar:

herkese iyi seneler diliyorum, arkadaşlar bende bugün regl oldum hemen başlıyorum tedavime anatolia ya gidiyorum ben drum bülent traş, sebepsiz infertiliteyim, hakkımızda hayırlı olur inşallah

turtem cahilce bi soru olacak ama teseyi biliyorum fakat dhea nedir tam olarak?pco ile ilgili birsey mi?
dhea böbrek üstü bezleriyle alakalı , yüksek olunca böbrek üstü bezlerinde calısma bozuklugu var... genelde pco hastalarının ki yüksek cıkıyor .banaada hergittigim yerde pco lusun denilmişdi en son 5 ayda 13 kilo verdim 15 gün öncede muane oldum sen pcolu hasta degilsin , bizim istedigimiz sonucların hepsi iyii ,ama halen dhean yüksek denildi bu sebepten dolayıda arastırıyoruz suan .acaba böbrek üstü bezinde kitle felanmı var , yada bende kusing sendromumu var ona bakacak endokrinoloji.çünkü asırı tüylenmem de var...
Sonuçlarım için salı günü tekrar serdar beyle görüştüm dhea yüksek buay baslarmıyız tedaviye dedim oda bizim için o önemli degil diger sonuçlaarın iyi dedi baslarız adtein 2 veya 3 günü gel dedi

dhea böbrek üstü bezleriyle alakalı , yüksek olunca böbrek üstü bezlerinde calısma bozuklugu var... genelde pco hastalarının ki yüksek cıkıyor .banaada hergittigim yerde pco lusun denilmişdi en son 5 ayda 13 kilo verdim 15 gün öncede muane oldum sen pcolu hasta degilsin , bizim istedigimiz sonucların hepsi iyii ,ama halen dhean yüksek denildi bu sebepten dolayıda arastırıyoruz suan .acaba böbrek üstü bezinde kitle felanmı var , yada bende kusing sendromumu var ona bakacak endokrinoloji.çünkü asırı tüylenmem de var...
Sonuçlarım için salı günü tekrar serdar beyle görüştüm dhea yüksek buay baslarmıyız tedaviye dedim oda bizim için o önemli degil diger sonuçlaarın iyi dedi baslarız adtein 2 veya 3 günü gel dedi

canım cok gecmiş olsun. insallah herseyin yolunda gider de bebişine kavusursun.

kızlar ayrıca hepimizin yeniyılı kutlu olsun. insallah hepimiz 2011 e bebekleimizin sesleriyle gireriz :)

ebi de hamile sonucunu almış darısı isteyen herkesin basına insallah. bu sene herkese sanslı gelir insallah. yeterki saglıklı umut dolu olalım

herkese iyi seneler leftere nasılsın .hamilelik nasıl.......

ebi hayırlı olsun cnmm çok sevindim

piskedi nerelerdesin ben bugün hastanedeydim raporum çıktı. Çarşamba sabah tekrar gidecem ignelere başlamak için ınş. hakkımızda hayırlıı olur.....

nihayet gelebildim bende.bademir bende bu gün hastanedeydim senle karşılaşmışızdır muhtemelen.cumaya gidicem bende.10 gün civarında yumurtalar toplanır sanırım 14 yumurtam var ve gelişimleri güzel umarım bi aksilik çıkmaz.sen beni msn ye eklesene piskedi_06@hotmail

merhaba kızlar
kızlar cuma günü yani 1 ocakta başladım iğneleri vurunmaya bugün 4.gün yumurtalar 9mm olmuş sizce nasıl iyimi? 300doz puregon, 2 toz 1 su menagon ve bir tane femara içiyorum günlük, sizce gelişimi nasıl? günde tahminen kaç mm büyüyor biliyormusunuz? sizce tahminen ne zaman vururum çatlatma iğnesini? bu süreci yaşamış arkadaşlar sizin yumurtalar reglin kaçıncı günü toplandı? çok soru sordum biliyorum ama bugün çok moralsizim çok gerginim pozitif devam etmem lazım ama kendimi daha şimdiden çok yorgun hisediyorum

bademir ve piskedi tekrardan merhaba bende adetin 2, günü(ayın 10 u gi) ignelere baslarım büyük ihtimalle , birbirimizi görürüz...

Back