Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasemin ne güzel cıkmıs degerin ciddi ciddi hamilesin yuppi yuppi cok sevindim masallah sana ve degerlerine :ecrin_bebek:
dhea böbrek üstü bezleriyle alakalı , yüksek olunca böbrek üstü bezlerinde calısma bozuklugu var... genelde pco hastalarının ki yüksek cıkıyor .banaada hergittigim yerde pco lusun denilmişdi en son 5 ayda 13 kilo verdim 15 gün öncede muane oldum sen pcolu hasta degilsin , bizim istedigimiz sonucların hepsi iyii ,ama halen dhean yüksek denildi bu sebepten dolayıda arastırıyoruz suan .acaba böbrek üstü bezinde kitle felanmı var , yada bende kusing sendromumu var ona bakacak endokrinoloji.çünkü asırı tüylenmem de var...turtem cahilce bi soru olacak ama teseyi biliyorum fakat dhea nedir tam olarak?pco ile ilgili birsey mi?
herkese iyi seneler diliyorum, arkadaşlar bende bugün regl oldum hemen başlıyorum tedavime anatolia ya gidiyorum ben drum bülent traş, sebepsiz infertiliteyim, hakkımızda hayırlı olur inşallah
yasemin seni kutluyorum.allah kucagına almayıda nasip etsin.güzel anne