mercancığım bakarım reklamında görürsem söylerim. taa ozamanmı başlamış ben yeni farkettim zannediyorum yeni başladıda çabuk ilerliyor:))) canım yaptığın şey çok zekice bu arada hocanında anlaması ço enteresan:uhm: acaba kafasında hesaplamamı yaptı o ara doğan çoçuk bitek seninkiydi heralde :))) iyiki yapmışsında yoksa biz seni mayıs annesi olarak tanıyamıcaktıktakaydirigubbakcemile3Kardelennnnnnnn su yaprak dokumunun reklamini verirken newyor saati de yaziyor bana da soylesen de izlesem....Turkiyede gormustum ilk bolumunu ,bende istiyorum izlemek ,,,,
Kizlar sizin su meyve sebze olayiniza cok ozendim...Pazar gezmeye cocuklugumdan beri bayilirim,Burada nerde?Herzaman istedigimiz herseyi buluyoruz...Ama sera ve hormonlu...Tek guzel sey nerdeyse yilin 10 ayi karpuz yiyebiliyoruz ve cok guzel oluyor.Mercana hamileyken karpuzdan baska bisey yemezdim...
Atik turkiyeye gelirsem ,kardelencim sendeyim...Bakalim deepfreze de ne varsa cikaricam
ya bide bu ara betül ve kardelennnnnn yoklar farındamısınız
Yaaaa ben yine kacirdim ebrunun yazdiklarini.Ah su saat farki.....Bizde bu aksam iftara davetliyiz..Kizlarimi susleyip pusleyecgim...Gerci gidecegimiz yerden pek haz etmiyorum,o da benden....Kocisimin ,eski karisnin en iyi arkadasi...Her gittigimde laf sokuyor.Eski karisini ovuyor ya da esimin ona ne kadar asik oldugunu anlatiyor.Ama kadin akilli benim gibi salak degil.O biz yanlizken soyleyip zehirliyor beni,tabi bende cene durur mu...Ben kim var kim yok demeden soyluyorum.Esimde surekli bana kiziyor.Kadinin soylediklerini soyleyincede ne zaman soyledi bunlari,ben duymadim diyor...Ustelik kadin kiz cocugu olsun diye 2oglan yapmis.Biizm kizlari cok seviyor ama ondan sonra kizlara acaip nazr degiyor.Goz goz degilki...Simdi neden gidiyorsun diyeceksiniz...Gitmezsem kazanmis gibi olacak.Sanki ben kiskaniyrmuusm gibi.B u sefre esime soylenecek,kari sozuyle hareket ediyor,kadinin kendine guveni yok eskiler acilinca bozum oluyor falan filan......Ne yapalim artik,ramazan yuzusuyu hurmetine gidecegiz
Evet canim ya adam boyle bir aniisni asla unutmaz herhalde sik basina gelmiyordur.Ama allah razi olsun yardim etti bana.Esimin icinde dini duygulari yogun olmasa etkili olmazdi..O aralar beni gorseydin okumadim dua kalmamisti.Bi dua var adini unttum 4444 kere okunan onu bile okudum..Tabi tek degil..Turkiyeye haber saldim,bir iism var olmasi iicn yardim edr miisniz diyeSagolsun annem,babaannem ve cok eski bir komsumuz yardim etti okumama.Allaha siginan yolda kalmiyor arkadaslar...Bende hala bunu nasil akil ettigimi dusunuyorum
Birgun esime bunu anlatmayi duusnuyorum ama ne zaman onu bilmiyorum
canancım ben de 06 eylül de öğrenmiştim..çok garip gelmişti..iş yerindeydim..elim ayağım titriyordu..eşim izinden yeni dönmüştü (biliyorsunuz askerdeydi..) eşimi arkadaşları telefona çağırırken nasıl heyecanlıydım...nasıl söyleyeceğimi bile bilmiyordum..sen söyleyince ben de o günleri anımsadım..test çubuğunu ben de saklıyorum..:))
bu arada kardelennn ve betül başka bir sitede mayıs anneleri bölümüne takılıyorlar..ben de 2 hafta önce arada bakıyordum ama alışkanlık işte burdan vazgeçemiyorum..buranın minyatürü gibi geldi bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?