Herkese çok çok selamlar canlarım...Hepinizi çoook ama çook özledim...Biliyorsunuz uzun zamandır yoktum..Uzuuuunca bir tatil sonunda okulların açılması dolayısıyla evime döndüm çok şükür...Annemin yanında memleketteydim..eşim de iki hafta kadar yanımda kaldı sonrasında hafta sonları geldi...
Kızlar nasılsınız hepinizi ayrı ayrı merak ettim akrabalarıma buradan öğrendiğim birşeyi söyleyeceğimde hep burdan bahsettim..:) her zaman aklımdaydınız...Ya kızlar bebişler nasıllar umarım hepsi iyidir...Mesaj yazmayı bile özlemişim valla...Gittiğimden bu yana o kadar çok mesaj birikmiş ki okumak için fırsatım olurmu bilmiyorum ama ara ara göz gezdiricem...
Ridacım, elifcim, murgizcim, ebrucum, kardelencim, yarencim, yasemincim, tülaycım, canancım, deryacım, hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...umarım bundan sonra aksatmadan mesajların arasına katılırım..malum okullarda açıldı..Oğlum bu yıl 3. sınıfa gidiyor öğretmenimiz geçen yıl olduğu gibi ödevleri yığınla vermez inşallah çünkü bu yıl bebişimde var...Haa teyzeleri bebişim çok iyi şükürler olsun...Pazartesi ikinci karma aşısını yaptırdım çok şükür önceki gibi ateş olayı olmadı..Kilosuna baktılar 7500 gr. şimdiye kadar hep emzirdim ama artık doymuyor gibi hissediyorum..Bebişler nasıllar umarım hepsinin sağlığı yerindedir...Bu arada bebişimin doymadığını hissettiğim zamanlarda mama versem mi diye düşünüyorum ama şimdiye kadar hiç mama almadığım için bilemiyorum çeşit olarak yada marka olarak nasıl alsam diye...Neyse artık buralardayım sırası geldikçe yine yazışırız...Heyecanımı bağışlayın ne yazdığımıda takip etmeden acele yazıyorum bebişim huysuzlanmaya başladı...Hepinizi öpüyorum görüşmek üzere...:)
elifcim ben hiç sevmiyorum böyle şeyleri..ramazan ramazan sinirlendim..bu kadının ne kadar cahil olduğunun bir göstergesi..aklı sıra arkadaşını överek senin moralini bozmaya çalışıyor..'dediğin kadar iyi biri olsaydı eşim boşamazdı' diyeceksin ağzına tıkayacaksın lafı..hiç konuşturmayacaksın...her geldiğimde başka mevzu yokmuş gibi eski defterleri karıştıracaksanız bir daha görüşmeyelim diyeceksin..tavrını koyacaksın..yada o her ağzını açtığında lafı ağzına tıkayacaksın..ilgilenmeyeceksin, dinlemeyeceksin, bir süre sonra kendiliğinden pes ettireceksin
canım yaa sen ne yapacağını daha iyi bilirsin, kusura bakma sinirlendim de..:çok üzgünüm:
merhaba kızlar bildiğiniz gibi pek katılamıyorum aranıza işler çok yoğum öğlen arası bile ve gidip oğlumu emziremiyorum süt iznim bile arada kaynıyor eve gitmem 4,30 buluyo bugün neyseki askideyim başkana söyledim sabahtan çıkarsak akşama gelincek bi iş var ben gitmeyim dedim sağolsun izin verdi.mahmud hasta dünde kreşe gitmemişti bugünde gitmedi evde öksürüyo boğazı kızarmış gece öksürükten midesindekilerin hepsini çıkardı yavrum antibiyotik verdim bugün öğlende eve gidersem yine vericem artık.bakıcı kadın iyi çıktı çok şükür diğer kadın kendine iş bulmuş daha doğrusu eski patronu bulmuş kadın daha hamileymiş istersen sana başlarım dedi bende uygun bi dille anlattım artık umarım ALLAH yüzümüzü kara çıkarmaz...mert bugünlerde baya bi kaka yapıyo öğlen eve gidemezsem toplam 3 kere mama alıyor galiba ondan,eve gittiğimde tok olursa(ne zaman evde olucam belli olmadığından kadın mecbur acıkınca mamasını veriyo ben ararsam gelicem diyue vermiyo) pompayla sağıyorum iyi oluyo hemen sağılıyo iyiki almışım..mahmud iyileşip kreşe gitseydi iyi olurdu baştan kaytarmaya başladı tabi ord özgürlükleri kısıtlanıyo ondan pek istemiyo gibi zorlada götütmek istemiyorum ağlaya ağlaya giderse bende üzülüyorum zaten biri bakıcıda biri kreşte çok duygusalım bu konuda.eve gittiğimde yorgunluktan bithaf düşmüş vaziyette oluyorum mert uyursa bi yarım saat uyursam kendime geliyorum oda olmuyorsa baya kötü oluyo...
Canancim bazi cocuklarda hastalik belli olmuyor ya cok hafif atlatiyor ya da tasiyici oluor farkedilmiyor,ondan sanirim...Bize de dr demisti.Okul icin dr rapaou almaya gidince.Sik sik hasta olacak hazir ol demisti..
Nazecim hosgeldin.Seni cok ozlemistik.
Mercancım öncelikle seni alkışlıyorum çünkü öyle bir durumda ben kendimi tutamazdım..Sanmıyorum yani bu büyük bir sabır tebrik ederim seni...Ama hep annemin söylediği bir söz vardır ki ağır taşı yerinden kimse oynatamaz diye bence bu tavrınla hem karşındaki kişiye fırsat vermiyorsun hemde eşinin sana daha çok saygı duymasını sağlıyorsun...Kocasiyla cekildigi butun resimleri bir album yapmis onlar bakiyoruz....Esimle ,eski esinin de yuzlerce resmi var tabi...Hepsinde sarmas dolas,opusurken falan...Niye simdi bunlari cikardi diye sinirden kopurdum ama belli edip sevindirmek istemedim...Biizmde tam tersine toplasan 10 resmimiz yoktur esimle beraber..Ya o ceker ya ben..nasil olsun ki...
Kizlar siz olsanz ne yapardiniz.Esimin bir baska kadinla gecmiisi oldugunu tabi ki bilip kabulleniyorum.Ama resmini gorunce hala sinir oluyorumklava: klava:
hoş geldin nazecim baya merak ettik seni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?