Bugün canım çok sıkkın kendimi çok mutsuz hissediyorum kızım bütün gün uyumadı 1 hafta üzerine eve geldim heryer toz içinde temizliğimi yapamadım ve bide bugün doğum günüm ama daha kocam kutlamadı bileklava:
oooo baya şey almışsın. ben 4 kilo fasulye aldım koydum ama 2 3 kilo daha alıp koyucam. bide kırmızı biber aldımkoydum. küçük küçük kare doğrayıp koyuyorum. sonra patetes doğrayıp aynı boyutta kızartıyorum üzerine sarmısaklı yoğurt yağ yakıp döküyorum süper oluyor herkez çok beğeniyor. hoşaflık vişne erik kızılcıkta koydum. dolaptada yer kalmadıki kurbanda geliyor. nasıl sığıcaklar bilmiyorum. şimdilik annemin dolabınada sıkıştırdım bişeyler. abarttım galiba çok yaptım hoşaflıklar sırf onlar doldurdu buzluğu. ama bişeyler daha koymam lazım iyi oluyor kışın yeniyor yemek zati yazın karpuz ekmek tamamdır:))
Kizlar o kadar yorgunumu ki....Sabah erkenden mercani okula biraktim geldim.Gecen hafta anlatmistim (gerci kimse farketmedi yazdikllarimi senağlamasenağlama) dr gittim diye.Aylardir gecmeyen bir bas donmesi yuzunden Orta kulak iltihabi ve kalpte ritim bozuklugu demisti....Bugunde kalp sonogrami cektiler....Ayrica dr beyne bakmamiz lazim dedi...Onumuzdeki hafta da beyin tomografisi cekecekler..Offf offf 2cocukla dr larda surunucem.Allahtan bugun kocis acidi halime sen nasil halledeceksin dedi o da geldi..Mercani almis sagolsun.Ama benim kocam cok sabirsizdir.Bak dedim orda cokkkkkkkkkkk bekliycez.vidi vidi yapacaksan gelme,beni de sikma orda..Yazik 4saat hem cocuklari oyaladi,hem de bana soz verdi diye bisey diyemedi ama dudaklarini yedi durdu..Boyle zamnalarda onu cok seviyorum ama aksama kesin butun yaptiklarini mahvedecek bisey mutlaka yapar......
Evde ki en buyuk kavgamiz mesela cop yuzunden cikiyor..Buralardaki binlarda kapici olayi olmadigi icin ,en alt katta koskacaman cop odalari var oraya inmek gerekiyor....Orada da herkesin anlattigi kediden buyuk sican varmis.Ben korkudan inemiyorum.Hem cocuklarida alip cop atmaya mi ineyim.Herkesin kocasi atiyor,ne olur atsa..Ama hergun kavga bu yuzden.Ustelik benim hayattaki en buyuk fobim FARE ...Kayraya hamileyken az daha bebegi dusuruyordum.Biizm salak kedi disardan yakalamis getirmis,oldurup..Ben tam 12 saat bayinca avaz avaz aglayip koltugun en tepesine ciktim ,Mercan da kucagim kipirdamadan ac susuz..Ertesi 1ay boyunca esim nereye ben oraya gittim.Arbada yatip klakiyordum.KImse inanmaiyorum bu korkuma ama ruhumu teslim edecek gibi oluyorum ne yapayim....
Kisaca canancim ve ebrucum erkek degil mi hepsi bir...En iyisinden ,en kotuusne..Hepsinin artisi varsa 2 kat fazlasiyla eksiside vardir,kissadan hisse....Bosuna hastalanmiyoruz
merhaba kızlar pek gelemiyorum işler baya yoğun hiç askide durmuyoruz ya ilçe köylere gidiyoruz yada tespite felan su getirmeye çalışıyoruz.öğle arası merti emzirmeye bile gidemiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?