Herkese çok çok selamlar canlarım...Hepinizi çoook ama çook özledim...Biliyorsunuz uzun zamandır yoktum..Uzuuuunca bir tatil sonunda okulların açılması dolayısıyla evime döndüm çok şükür...Annemin yanında memleketteydim..eşim de iki hafta kadar yanımda kaldı sonrasında hafta sonları geldi...
Kızlar nasılsınız hepinizi ayrı ayrı merak ettim akrabalarıma buradan öğrendiğim birşeyi söyleyeceğimde hep burdan bahsettim..:) her zaman aklımdaydınız...Ya kızlar bebişler nasıllar umarım hepsi iyidir...Mesaj yazmayı bile özlemişim valla...Gittiğimden bu yana o kadar çok mesaj birikmiş ki okumak için fırsatım olurmu bilmiyorum ama ara ara göz gezdiricem...
Ridacım, elifcim, murgizcim, ebrucum, kardelencim, yarencim, yasemincim, tülaycım, canancım, deryacım, hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...umarım bundan sonra aksatmadan mesajların arasına katılırım..malum okullarda açıldı..Oğlum bu yıl 3. sınıfa gidiyor öğretmenimiz geçen yıl olduğu gibi ödevleri yığınla vermez inşallah çünkü bu yıl bebişimde var...Haa teyzeleri bebişim çok iyi şükürler olsun...Pazartesi ikinci karma aşısını yaptırdım çok şükür önceki gibi ateş olayı olmadı..Kilosuna baktılar 7500 gr. şimdiye kadar hep emzirdim ama artık doymuyor gibi hissediyorum..Bebişler nasıllar umarım hepsinin sağlığı yerindedir...Bu arada bebişimin doymadığını hissettiğim zamanlarda mama versem mi diye düşünüyorum ama şimdiye kadar hiç mama almadığım için bilemiyorum çeşit olarak yada marka olarak nasıl alsam diye...Neyse artık buralardayım sırası geldikçe yine yazışırız...Heyecanımı bağışlayın ne yazdığımıda takip etmeden acele yazıyorum bebişim huysuzlanmaya başladı...Hepinizi öpüyorum görüşmek üzere...:)![]()
nazecim hoşgeldin seni görmek ne güzel.biz de seni öpüyoruz..valla ben de heyecanlandım..bebişler büyüyor..çalışmaya başladık..benim oğlum anneanede..17 eylül de de bizim aşımız olacak inşallah..benim olan en son 5690 kg idi..bakalım biraz aldı gibi ama çok zayıf görünüyor yine de..
oğlunun kilosu maşallah iyimiş..
artık doymadığına kanaat getirdiysen, aptamil 2 veriyorum ben 4.aydan itibaren yazıyor üzerinde..
senin 3.sınıfa giden bir oğlun olduğunu bilmiyordum..ALLAH zihin açıklığı versin..sen de bu arada iki çocukla çok yorulmazsın inşallah..Kendine iyi bak ve bizi habersiz bırakma canım..
oğlunun kilosu maşallah iyimiş..

senin 3.sınıfa giden bir oğlun olduğunu bilmiyordum..ALLAH zihin açıklığı versin..sen de bu arada iki çocukla çok yorulmazsın inşallah..Kendine iyi bak ve bizi habersiz bırakma canım..