Yaaaa ben yine kacirdim ebrunun yazdiklarini.Ah su saat farki.....Bizde bu aksam iftara davetliyiz..Kizlarimi susleyip pusleyecgim...Gerci gidecegimiz yerden pek haz etmiyorum,o da benden....Kocisimin ,eski karisnin en iyi arkadasi...Her gittigimde laf sokuyor.Eski karisini ovuyor ya da esimin ona ne kadar asik oldugunu anlatiyor.Ama kadin akilli benim gibi salak degil.O biz yanlizken soyleyip zehirliyor beni,tabi bende cene durur mu...Ben kim var kim yok demeden soyluyorum.Esimde surekli bana kiziyor.Kadinin soylediklerini soyleyincede ne zaman soyledi bunlari,ben duymadim diyor...Ustelik kadin kiz cocugu olsun diye 2oglan yapmis.Biizm kizlari cok seviyor ama ondan sonra kizlara acaip nazr degiyor.Goz goz degilki...Simdi neden gidiyorsun diyeceksiniz...Gitmezsem kazanmis gibi olacak.Sanki ben kiskaniyrmuusm gibi.B u sefre esime soylenecek,kari sozuyle hareket ediyor,kadinin kendine guveni yok eskiler acilinca bozum oluyor falan filan......Ne yapalim artik,ramazan yuzusuyu hurmetine gidecegiz