sana katılıyorum canım anneyiz biz artık herşeyi bilmemiz gerekiyor. bizim annelerimiz nasıl herşeyi biliyorlar bizlerde herşeyi onlardan öğrendik vede hala öğreniyorsak bizim yavrularımızda bizlerden öğrenicek herşeyi bizi örnek alıcaklar:1hug:kardelencim bende yeni yeni yapıyorum işte. geçensene az koydum du ama bu defa abarttım kızz. oysa hep kayınvalidemde yiyoruz. mesela barbunya ile bamyayı bide patlıcanları ilk defa koydum.patlıcam ve biiber közlemesi koymuştum ama böyle kızartılmış olarak ilk defa koydum. dün barbunyayı yaptım bugün bamyaların başını almayı bitirirsem bamyaları yapcam inşallah. ama anne olunca herşeyi bilmek gerek diye düşünüyorum. önceden olsa tınlamazdım. ama kızıma kendi yapıtğım şeylerden yedirmek en iyiysini vermek hissi beni yiyip bitiriyor.. anne mükemmeldir.herşeyi bilir öğesi bi yaşa kadar sonra anne ve babayı sorgulamaya başlıyorlar. benim annem ve babam herşeyi bilmeyebilir, sonra annem ve babam pek birşey bilmiyorlar oluyor. tabi onlar büyüyüp biz yaşlandığımızda annemizde babamızda bazı şeyleri biliyorlar oluyor. ben kızımla beraber yenileyeceğim kendimi. ona yetmem lazım. şimdiki çocuklar çok önde gidiyorlar.. mutlaka onlara yetişemeyeceğiz ama denemek gerek
Tuğba bi evde oturan bizmiyiz baksana tüm annişler çalışıyo bizde sıkıntıdan ne yapalım sen yaprak dökümü bulmuşsun kendine :)) bende 2 gündür Ecrin tek başına uyumaya alışsın diye onunla uğraşıyorum ayağımda sallıyordum artık kendi uyusun bakalım başarabilicemmi evde kimse yokken kolay oluyo ağlasada dayanmaya çalışıyorum.
canaaaaan nerdesin rida seni göremiyormuş bi göster kendini kıııııs:))))) bide msn açsana!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?