- 12 Eylül 2007
- 3.601
- 5
canım ya inan ki benim eşimde öyle çok istediğini bilmesem mutlu olmadı derim.dediğn gibi bahsetmiyo hiç ama benle ilgileniyo ...ama tabi isteği oldu daha niye konuşsun:smiley-cool:Günaydın arkadaşlaryerimseniben
Bende ancak gelebildim..Akşam Yaprak Dökümünü izlemek için TV'nin karşısına oturdum ama eşim geldi "reklam arası biraz maça bakabilirmiyim" dedi.."İyi bak" dedim bende..Aaa bi baktım hiç kanal değiştirmeye niyeti yok.."Sen sonra internetten izlersin diziyi" dedi..İyi dedim bende erkenden yattım..Sabaha kadar deliksiz uyumuşum..Bu arada merak ediyorum özellikle ilk kez evlat sahibi olacak arkadaşlara sormak istiyorum..Sizinde eşiniz benim eşim gibi mi acaba..Yani benim eşim benim hamile olduğumu hala idrak edemiyo..Yada sanırım kafasında canlandıramıyor..Hamilelik nasıl bir şey, hamileler ne hisseder falan..Bütün gün çalıştığı için benim neler yaşadığıma pek şahit olamadı şimdiye kadar..Çok soğukkanlı duruyor..Hiçbir heyecan belirtisi yok adamda yav..Yani yapı olarakta zaten çok fazla duygularını belli eden biri değil..Bebekten hiç bahsetmiyo..fisfisfis:uhm: Hala göbiş büyümediğinden mi acaba :dance: