2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar mrb benimde en son regl tarihim 2 eylül pazartesi dr. gittik keseyi gördüm 2 hafta sonra da gidip kalp atışlarını dinlicez inşallah bana da dua edin lütfen o zaman ben haziran annesimi olucam inşallah :eek:
:nazar:İnşallah canım, herşey kalbinden geçirdiğin gibi gerçekleşir umarım.. Hayırlısı olsun.. Sevgiler...:nazar:

tülaycım ya ne güzel yakın tarihlerde anne olucaz.çin takvimine göre kız annesi olucaz baktın mı ama bana hep erkek olacak gibi geliyo bakalım
evet baktım çin takvimine farketmez yaaa
ne olsa kabulümüz benim içime daha bişey doğmuyor isim düşünüyormusun

bebebe az önce okudum inşallah barışırsınız babanla bide kendini strese
sokmamaya çalış hamileyken senle birlikte karnındakide strese giriyor o yüzden
düşünmemeye çalış

Bende kız olursa Ayşe Duru, erkek olursa Yunus Arda düşünüyorum ama bakalım artık nasip kısmet :)))

kızlar bayramdan sonra görüşürüz evde internet yok yarın tatil hoşçakalın
beni özleyin anacım byeee
hepinizin bayramını kutluyorum a.s.

a.s.Hoşgeldin Lara.. 6,5 haftalık hamilesin; yani Cuma günü daha 6. haftanın başlarında oluyorsun.. :uhm:Çok merak ettim vajinal ultasonla mı kalp atışlarını aldınız? Çünkü yaklaşık ben de aynı tarihlerde doktordaydım ve vajinal olmasını istemediğim için kalp atışlarını alamadan eve döndük.. yerimsenibenŞimdi 15' inde tekrardan kontrole gideceğiz..

evet canım önceki hafta gittiğimde henüz gebelik kesesiydi..ama son gittiğimde dr vajinal bakalım dedi...sesi öyle duyabildik...neden vajinal istemedin ki canım? ben sordum hiçbir zararı yokmuş bebişe:sm_confused:

ne güzel tülay ve bebebenin son adet tarihi aynı ilerde bundan çok muhabbet çıkar dimi haftalatr ilerledikçe

evet canım önceki hafta gittiğimde henüz gebelik kesesiydi..ama son gittiğimde dr vajinal bakalım dedi...sesi öyle duyabildik...neden vajinal istemedin ki canım? ben sordum hiçbir zararı yokmuş bebişe:sm_confused:

Sevgili Lara'cım, benim vajinal ult. istememe nedenim tamamen kişisel; :eek:yani 'bebeğe zarar verebilir' gibi bir nedenden değil. Yazdığını görünce,yerimseniben
6. haftada normal ultrasonda kalp atışlarının alınamadığını da bildiğim için herhalde diğier şekilde öğrenmiş olduğunu düşündüm ve sordum..
:nazar:Hayırlısı olsun canım, bebişini mutlu günlerde kucaklamanı diliyorum..a.s.

ne güzel tülay ve bebebenin son adet tarihi aynı ilerde bundan çok muhabbet çıkar dimi haftalatr ilerledikçe

Murgiz' cim, zaman ilerledikçe aynı güne denk gelmesek de emin ol hepimizden çok muhabbet çıkar..
Ancak Tülay ve bebebe çok güzel bir tesadüfle biraradalar, tabi herhalde onlar farklı olurlar..

478qsks9.gif

hadi geç zaman geçde bebişimi alayım gucuma..Allahım hepimize güç kuvvet ama en önemlisi sağlıklı bebişler ver..AMİN

çok teşekkür ederim hepimizin inşallah bende biraz korku var da daha önce ikiz bebeklerirmi kaybettim karnımda ölmüşler di senağlama rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah zor günler geçirdim

Zor günlerin tek bir anını bile hatırlamayacak kadar mutlu bir hamilelik geçirmeni diliyorum canım okuyunca çok üzüldüm.. Ama herşey bizler için değil mi? Umarım meleğini hayılısıyla ve bol mutluluklarla kucaklarsın..

X