2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

:nazar:Tülay, listemizin en sonuna beni de ekler misin canım? 18 Ağustos.. Bebek 24 Mayıs' ta geliyor gibi gözüküyor şimdilik..

Tülay' cım evet canım o benim aşkım..:nazar:
Konu belki yerine oturmayabilir diye alıntı yaptım, çok sevindim bugün pamuk eller klavyelerden ayrılmamış, tesadüf bu ya ben de tüm günümü annemle geçirdim.:1hug:
Bunun dışında benim en büyük şikayetim uyuklamam ve iştahsızlığım,:1no2: hiç acıkmıyorum yaa bana ne oluyor anlıyamıyorum! Meyva da olmasaymış yeryüzünde limon tek tükettiğim şey olurmuş, herhalde açlıktan ölene dek!
Sende şikayet-ler var mı?

canım hoşgeldin bu şikayetlerin bi kaç haftaya gececek inş iştahsızlık benimde vArdı gheçti 2 haftadır bişiy yiyemiyodum çok şükür şimdi süt dahil herşeyi tüketiyom:kahve:

:sm_confused:Murgiz hiç niyetim yokken sırf durumunu çok merak ettiğim ve bi'şeyler yazmışsındır diye ümit ettiğim için eve gelir gelmez masa başına oturdum. Canım iyi, birdaha tekrarlamadıysa dinlenmen yetiyor demek ki.. Bir de regl tarihlerinde bu tarz lekelenmelerin olabileceğini duymuştum. İnşallah yarın iyi haberlerle gelirsin ve hepbirlikte seviniriz..:1hug::teytey:

inş sağol canım ya zaten benim hamilelikten önce her adat olacağım zaman böyle lekelenmem oluyodu.doğru zaten ilk lekelenmem 8.haftada olmuştu bakalım dr ne diyecek niye oluyo diye ya benimde inancım bişiy olmayacak diye ama bi dr gideyim çünkü tedirgin oluyo insan....buarada alakan için sağol arkadaşım allah razı olsun

canım hoşgeldin bu şikayetlerin bi kaç haftaya gececek inş iştahsızlık benimde vArdı gheçti 2 haftadır bişiy yiyemiyodum çok şükür şimdi süt dahil herşeyi tüketiyom:kahve:

Murgiz, merhaba canım yukarıda ki mesajımda sana yazdıklarımı okudun mu?
Bu şikayetler inşallah artık geçsin çünkü nerdeyse ben kendimden geçmek üzereyim! Yemek yapmak öyle zor geliyor ki, dışarıdan getir demeye utanıyorum artık eşime..

okudum şekerim cevapta yazdım bi yukarda cevabım ..canım inanki bende aynıydım hergünde dışardan yenmiyo ya ,,bi iki hafta bende yemek yapamadım ama şükür geçti.inş seninde geçecek

Ne demek.. Öyle sanıyorum ki ben de aynı şeyi yaşasam eminim ki sen de kayıtsız kalmaz, aynı hassasiyeti gösterirdin.. Yazmaya başladığımızdan beri ben senden bu izlenimi alıyorum Murgiz' cim...
Görüşmek üzre canım iyi akşamlar...

sağol canım ağzından bal damlıyo umarım hiçbiriniz hiç bi problem yaşamazsınız allah korusun bebişlerimizi..canım tabikide benmde ilgilenirdim ama alakan beni mutlu etti onu söyleyeyim dedim

sağol canım ağzından bal damlıyo umarım hiçbiriniz hiç bi problem yaşamazsınız allah korusun bebişlerimizi..canım tabikide benmde ilgilenirdim ama alakan beni mutlu etti onu söyleyeyim dedim

yerimsenibenMurgiz, beni de tam çıkarken kontrol panelimdeki yazı sevindirdi canım.. Teşekkür ederim; ancak kalp kalbe bu kadar karşı olurmuş, aynı şeyi ben de bugün, yarın yapmayı düşünüyordum..:1hug:
a.sUmarım ortak noktamız olan bu süreci atlattıktan sonra, bebişlerimizi büyütene kadar süren kalıcı bir arkadaşlığımız olur....:1hug:
İyi geceler..a.s.

valla tülaycım doktorun hesabına göre şu anda 11+1 oldu.12. haftada 2 li test yapılıyormuş haftaya gel dedi..ama inanırmısın hep sol tarafımda hissediyorum yumurcağı..kimse inanmıyor daha erken diyolar ama annesine çektiyse o da yerinde duramayan afacan bir çocuk olcak heralde :)) yaramas bebiş..senin nasıl gidiyor bulantın felan varmı..

Tülay' cım evet canım o benim aşkım..:nazar:
Konu belki yerine oturmayabilir diye alıntı yaptım, çok sevindim bugün pamuk eller klavyelerden ayrılmamış, tesadüf bu ya ben de tüm günümü annemle geçirdim.:1hug:
Bunun dışında benim en büyük şikayetim uyuklamam ve iştahsızlığım,:1no2: hiç acıkmıyorum yaa bana ne oluyor anlıyamıyorum! Meyva da olmasaymış yeryüzünde limon tek tükettiğim şey olurmuş, herhalde açlıktan ölene dek!
Sende şikayet-ler var mı?
BEN DİYORUM ZATEN BİR TÜRLÜ BULUŞAMADIK ŞURDA HEPİMİZ
BENİM ŞİKAYETİM GAZ SANCILARI ŞİMDİ BİDE GRİP OLDUM.İŞTAH İYİ AMA SU
İÇEMİYORUM YAA ASLINDA BOL BOL SU İÇMEMİZ LAZIM :içelim: BENDE DE UYUKLAMA VAR

:nazar:EDA EDA........................3 AĞUSTOS
:nazar:MURGİZ.........................5 AĞUSTOS
:nazar:BE BE BE......................10 AĞUSTOS
:nazar:AVEBRU........................10 AĞUSTOS
:nazar:TÜLAY.........................10 AĞUSTOS
:nazar:KAYRA ALİN..................24 AĞUSTOS

ilk benmi alcam bebişimi gucuma :asigim: ayy kızlar ne güzel sırayla patır patır bebişimiz olcak..Allahım sen bize güç kuvvet ver sağlıklı bir şekilde gelsin afacanlarımız :icecream: bende mide bulantısının m si yok :1rolleyes: herşeyi yiyip içiyorum maşallah :nazar: gece uykularımda her zamanki gibi wc ye kalkma dışında a.s karnımda çok büyümede yok ama artık pantolonlar gelmiyor :sm_confused: eşofman en güzeli ama her zamanda giyilmiyoki ya:çok üzgünüm:

canım benimki son adet tarihine göre dr ultrason sonucuna göre söylemiştir tabiki o daha doğrudur.
ya çok şükür benim bulantı falan yok sadece su içemiyorum ona üzülüyorum bilirsin su hamilelikte çok önemli
bide çocuk içerde kuruyup kalıyormuş allah korusun.kız belki gaz hareketleridir eminmisin sen hareketlerini
hissettiğinden eğer öyleyse maşallah seninkine :nazar:

Kayracım,

İnşallah en kısa zamanda sıkıntıların biter..Ben yavaş yavaş normal hayata döndüm canım..İştahsızlık, mide bulantısı, kokulara karşı aşırı hassasiyet, göğüslerimin feci şekilde acıması, lekelenme gibi şikayetlerim çok şükür geçiyor..Artık evde yemek yapmaya bile başladım :))

Bu arada edacım sende şanslı hamilelerdenmişsin..Allah nazardan saklasın canım..Sanırım kıyafetlerimiz hepimizin sorunu oldu..Bende eşofmanla dolaşıyorum evde ama sadece bir tane eşofmanımın içinde rahat edebiliyorum..Bazen keşke şöyle ılıman iklimli bir memlekette yaşasaydıkta üstümüze tiril tiril alabildiğine bol elbiseler uzun uzun gecelikler giyip gezseydik, hiç üşümeseydikte eşofman sıkıntımızda olmasaydı diye düşünüyorum :)))

valla bilmiyom hep sol kasık kısmımda oluyo doktorda hep ordan baktı ultrasonda yeri orası belli..ne bilim hemen oynasın istiyom psikolojikmi acaba :KK43: yok yok oynuyo biliyom dönmeye başlıyolarmış 3. ayda ağzını açıp kapatıyomuş hıçkırıyolarmış ve elini oynatıyomuş..ama kasları olmadığı için hissedemiyormuşsun belki ben hissediyom :)) amann ne bilim kıss

avebrucum çok tşk ederim..inşallah sende normale dönersin..benim annemde hiç hamileliği hissetmemiş bizde ırsi demekki :)) evet aynen katılıyorum ankaranın ayazı başladı yine kat kat giyiniyorum hasta olmayayım diye zaten bronşit var mazallah ayvayı yerim yani :KK43:

BENDE 14.HAFTAYA KADAR KÖTÜ GEÇİRDİM HEM ÇOK. BULANTI HALSZİLİK KUSMA V.S. ŞİMDİ 15.HAFTAMDAYIM. ALLAHA ŞÜKÜR BİTTİ ZOR GÜNLER.
3 AY KATLANICAZ ÇARESİZ. BEBİŞLERİMİZ İÇİN DEĞER.

X