Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
Aynen 12 Ocak pazardı randevuda 5+5 olacak keseyi görürüz inşallah belki kalp atışını da duyarız diye düşünüyorum geç döllenme değilse 😍 sizin randevular ne zaman?
Randevu almadın henüz ama yarın gideceğim :) benim yarın 4+4 olır sanmıyorum kese gözükceğini ama nasip
Teşekkür ederim. Ben de tebrik ederim. Henüz kesinleşmedi ama yarın nasipse 😊
😇 inşallah. 3.bebek sanırım demi maşallah
Evet aynıyız heyecandan farklı okumuşum 🥹 11 ocak
Ecet 😇

Ailelerine keseyi görmeden söylediniz mi kızlar

ben yasak diye biliyorum sperm özellikle son haftalarda doğumu başlatıyor onun haricinde de mikrop kapma sansınız olur hamilelik boyunca sperm girişine izin yok benim bildiğim bakın isterseniz
Zaten düşük tehlikesi va gördüğünde doktor uyarıyor. Hareketlerinize dikkat edin, ilişkiye girmeyin vs gibi. Eğer sorun görmezsse bişey demiyor. Yani sakıncası yok

ben yasak diye biliyorum sperm özellikle son haftalarda doğumu başlatıyor onun haricinde de mikrop kapma sansınız olur hamilelik boyunca sperm girişine izin yok benim bildiğim bakın isterseniz
Op dr Kağan Kocatepe var bu konularda çok bilgili birisi. Onun bu konu hakkında bir açıklaması var youtubede aklında soru olan izleyebilir. Korunmamanın bir sorun olmadığını belirtiyor

valla canım neden kaptım bilmiyorum ama alttan üstten 2 gün perişan oldum ciğerden değil ama yememiştim hiçbirsey de olmadı çok şükür bebişlere yediklerimiz direk geçmiyor bence hele daha şimdi hiç o yüzden korkma ben pastorize olmayan şeylerden bir çok korkarım peynir süt gibi
Marketten aldigimiz sütü isitip içebilirmyz cnm peki

Hanımlar fün geceden beri karnım ağrıyor kadın doktoruna geldim beni alacaklar bekliyorum şimdi. İnşallah hakkımda hayırlı şeyler olur.

Kızlar tekrar selaamm ilk beta 243 çıkmıştı 6 gün sonra yani dün kan verdim 4817 çıkmış yarın akşam da doktordan randevu aldım sat 6 ocak ayyy çok heyecanlı bi bekleyiş buu doktora gitmeden inanasım da gelmiyor halbuki ikinci olacak Allahın izniyle inşallah varmı benim gibi inanamayann 🌸🌸 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah 🌸🌸

Evet Almanyadayım
Yurt dışında gerçekten sağlık sektörü çok meşakkatli kuzenlerim de İngiltere’den geliyorlar çocukları rahatsızlanınca. Türkiye’de sağlık sektörü apayrı umarım daha çok bilinir kıymetleri doktorlarımızın hemşirelerimizin 🥰

Back