- 18 Mart 2007
- 676
- 7
pardon berçemcim cinsiyeti öğrenmişin takvimi değiştirmeyince tam da okumamaışım anlamadım demekki ,,canım terikler allah sağlıkla doğurmayı da nasip etsin canım mayısat erkeke bolluğu var çoğumuzun oğluşu oluyo
Günaydın arkadaşlar..
Bugün bayramın ilk günü ..Eşim dünden beri hasta olduğu için ailemin yanına gitme düşüncemiz şimdilik gerçekleşemedi..senağlama
Birde üstüne Bala'da olan depremi hissetmemiz benim iyice sinirlerimi bozdu.. senağlama Allahtan o an eşim yanımdaydı ve çok sakin davrandı ve benide sakinleştirdi..Ankaradaki tüm mayıs annelerine geçmiş olsun diyorum..
merhabaaa güzel mayıs anneleri tam 22 günlük upuuuzuuuuun bir tatil yaptık ç.kale istanbul kastamonu balıkesir bissürrü şehir gezdim.ve bugün döndük.bakalım bu hafta içinde kontrole gideceğim.ve kesin öğrenicez sıpamın cinsiyetini.bu arada pek hareketlenmeye başladı benimkisi artık.hepinizinizin bayramlarını kutlarım öpüldünüüüz
selam kızlar hepinize günaydın...
inşallah bugün biriniz girerde bu şikayetimi okur...
bugün belimin sağ tarafında bir ağrı var sanki ezilmiş gibi ağrıyo kendini ciddi ciddi hissettiriyo...
acaba ne olabilirki....
sanki ben daha önceden rahim genişlemesi bebek kendine yer açıyomuş diye bir şeyler duymuştum arkadaşlardan ama...
sizdede böle şeyler oluyomu...
cvp yazarsanız sevinirim....
teşekkürler murgizcim.....a.s.
şuan biraz daha iyiyim uğraşacak şeyler bulunca anlamıyorum ağrıdığını....
yarın dra gidicez yinede bi sorarım gitmişken...
3lü testimizin sonucunu göstericez hayırlısıyla.....:dance:
bu arada dün dediğin kuru yemişleri yedim....
aman nerdende söledim eşime hemn aldı bi tabak yaptı getirdi önüme...:
ewet bunlar yenecek şikayet istemiyom diye.....:1shok::1shok:
2 adet kayısı 1 adet incir 1 avuçtan daha az kuru üzüm ve 2 adet ceviz yedim.....
ama sanırım midem kaldırmadı 3-4 saat midem bulandı.....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
allahtan çıkarmadım.....
yemeğe devam edicem hergün mutlaka......:dance:
MURGİZ
canım sana özelden mesaj attım aldın mı bi sorum vardı? gerçi becerememişte olabilirim ilk defa özel msj attım.
murgizcim suyu mutlaka tüketiyorum zaten...
bol bol içmeye çalışıyorum....
benim tatlıyla aram hiç yoktur vede çikolata vb. şeylere...
aslında diğerlerini tüketsem benim için iyi olacak ilerde kan şekerim düşebilir.. ,çayı bile şekersiz içerim ben çünkü...
vücut şeker almıyo çünkü fazla....