2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar....
naber nasıl geçiyor bayramınız....a.s.
berçemcim bende geçen hafta gitmiştim yani 16+3 iken..
benim oğluş 220 gr çıktı....nerdeyse bi paket margarin....sırnaşık şeysırnaşık şey
valla mayıstakilerin hepsi erkek kız olan anne adayımız 2 tane galiba...
çoğuda boğa burcu olacak...:dance::dance:
boğa burcu erkeğinin çok iyiyönleri var..
eşimden biliyorum..
eşimde boğa burcundan çünkü....:asigim::asigim:

canım benimki biraz ufak kalmış sizinkilere göre 157 gr. ama dr. normal dedi.bende yaptırmıycam 3 lü yü. akıllı sağlıklı olsun kuzularımız.
gerçekten bu yıl erkek çok
KARDELENCİM sen ne yedinde tontiş oldu minik kuşun böyle maşallah.
kızlar günler su gibi geçsede kavuşsak meleklerimize...
yalnız benimkinin burcu ikizler olacak.30 mayıs beklenen doğum tarihi

sorma valla sırnaşık şey:roflol: yediklerim yarıyo herhalde benim oğluşa....
tosun doğuracam herhalde sırnaşık şey
ama tabi nası doğururum bilmiyorum:1shok::1shok:
benimde 22 mayıs gösteriyo ama tabi bilemeyiz ne zaman gelecek.....erken çıkmak isterse bide:roflol::roflol:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

aman kıslar erken gelmesinler zamanını beklesinler lütfen kardelen maaşaalah canım hakketten seninki tosuncuk doğacak inş,berçemcim sende dr normal dediyse merak etme canım ,önemli olan dra göre normal olması

Ankaradaki tüm mayıs annelerine geçmiş olsun diliyorum bende..
avebrucuğum deprem psikolojini bir an önce düşünceden çıkarmak lazım..bak oğluşunda etkileniyor :1no2:
inşallah biran önce aileni görmeye gidebilirsiniz..cok iyi geleceğine eminim canım:)

selam kızlar hepinize günaydın...
inşallah bugün biriniz girerde bu şikayetimi okur...
bugün belimin sağ tarafında bir ağrı var sanki ezilmiş gibi ağrıyo kendini ciddi ciddi hissettiriyo...
acaba ne olabilirki....
sanki ben daha önceden rahim genişlemesi bebek kendine yer açıyomuş diye bir şeyler duymuştum arkadaşlardan ama...
sizdede böle şeyler oluyomu...
cvp yazarsanız sevinirim....

hoşgeldin betülsüprizzzzzoh oh ne güzel gezmişiniz,inş bu hafta bebişinin cinsiyetini de kesinleşir rahatlarsın:teselli:seninde bayramın kutlu olsun

canım merak etme bu hamilelik insanın bi günü bigününe uymuyo,kardelen daha öncede yazmıştık bel ağrıları kasık ağrılarımız oluyo,benim bazen kuyruk sokumum ağrıyo ve azende bu ağrı kalçama vuruyo ,,yani normal bence korkma CANIM

teşekkürler murgizcim.....a.s.
şuan biraz daha iyiyim uğraşacak şeyler bulunca anlamıyorum ağrıdığını....
yarın dra gidicez yinede bi sorarım gitmişken...
3lü testimizin sonucunu göstericez hayırlısıyla.....:dance:
bu arada dün dediğin kuru yemişleri yedim....
aman nerdende söledim eşime hemn aldı bi tabak yaptı getirdi önüme...:roflol:
ewet bunlar yenecek şikayet istemiyom diye.....:1shok::1shok:
2 adet kayısı 1 adet incir 1 avuçtan daha az kuru üzüm ve 2 adet ceviz yedim.....
ama sanırım midem kaldırmadı 3-4 saat midem bulandı.....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
allahtan çıkarmadım.....:hooray::hooray:
yemeğe devam edicem hergün mutlaka......:dance:

MURGİZ
canım sana özelden mesaj attım aldın mı bi sorum vardı? gerçi becerememişte olabilirim ilk defa özel msj attım.

benim lokumum da 30 mayıs
ya kızlar günler geçmiyo ben şimdiden şafak sayıyorum inanın. ne olacak böyle bilmem

canım dra gitmişken sor bencede ağrıyısüprizzzzzkuruyemişlerde rahtsız ediyosa yeme derim beni rahtsız etmiyo bi zararı olduğunu da düşünmüyom abur cubur çikolta tatlı yemektense günde 1 er tane kuru kayısı kuru erik kuru incir bi avuçtan az kuru üzüm 2 tam ceviz 2 şer badem fındık fıstık yiyiorum en azından faydası var bebeğe hem tok ta tuttuyo özellikle okulda yiyom enerji veriyo ama rahatsız ediyosa yeme canım,,,bide ,içebildiğin kadar su iç gebelikte en faydalı besin su çünkü

murgizcim suyu mutlaka tüketiyorum zaten...
bol bol içmeye çalışıyorum....
benim tatlıyla aram hiç yoktur vede çikolata vb. şeylere...
aslında diğerlerini tüketsem benim için iyi olacak ilerde kan şekerim düşebilir.. ,çayı bile şekersiz içerim ben çünkü...
vücut şeker almıyo çünkü fazla....

canım bende aynı tatlı yemem zaten ça<yda içmiyom bu aralar bebiş için ama içtiğimde şekerli içerim,bende suyu çok fazla içiyorum en iyi şey su gebelikte kıslar bol bol su için

Arkadaşlar merhaba,

Eşimin ülser zannettiği rahatsızlık meğer apandisitmiş ve eşimin arefe günü apandisiti patlamış senağlama Bayramın ilk günü öğleden sonra çok ağrısı olduğu için apar topar önce bir tıp merkezine gittik..Orada teşhis kondu ve acil ameliyat gerekiyor dendi..Oradan başka bir hastaneye gittik eşim gece 10.30 da ameliyata girdi..:çok üzgünüm: Bütün bayram boyunca onun refakatçisi olarak kaldım..Çok şükür ki şimdi biraz daha iyi ama çok zor bir 5.5 gün geçirdik..Bugün akşam kayınvalidem refakatçi olarak kalıyor, bende onlarda dinlencem biraz. Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın.

Bu arada bebeğin hareketlerini artık çok rahat hissedebiliyorum..Eşim rahatsızlandığından beri sürekli hareketli ama stress olduğum zamanlarda karnım resmen sertleşiyor..Sanırım yaşadıklarımı hissediyor bebiş ve tabi hastanede olduğum dönemde düzenli beslenemediğim için hemoroid oldum :çok üzgünüm:

Neyse bugün artık biraz dinlenmek istiyorum ama aklım hala eşimde .. Bize dua edin lütfen..:çok üzgünüm:

ebrucum çok büyük geçmiş olsun canım...
en kısa zamanda sağlığına kavuşur eşin hayırlısıyla....
sende biraz daha dikkatli ol tatlım...
bol bol dinlenmene bak.....

çok üzüldüm avebrucum umarım en kısa zamanda bu sıkıntıyı tamamiyle atlatırsın,acil şifalar...

bikaç gündür benımde karnımda özellikle kasıgıma yakın bölgede sertlik var,bu normal mi bilmiyorum? Dr a ay sonu gidecektım,aramadım da telefonla...annem normal dedi ama ben merak ettim açıkçası.

bu arada hemoroid bende de var ebrucum ,günde 3 ad. kuru kayısı yedıgım zaman sorun olmuyor...kabız olmamak gerekıyor bunun için biliyosun.ilerlediği zaman beter bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…