2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayperincim sende herzaman tartılma :roflol:ben öle yapıyom dr orda tartılıyorum sadece dr az sessiz söylese kiloyu kociş duymasa diyorum ama olmuooosırnaşık şey evet ayperincim birinciliği sen alıyorsun sanırım hayırlısıııı

mugizcim kuruyemişler sana 6 kilo olarak yaramış jeyyar olsun doğumdan sonra verirsin koşuşturmaktan kontrol sonuçlarını bekliyoruzzzz:1hug:

mrb kızlar geçmiş bayramınızı kutlarım..herkes iyidir umarım..ben bayramdada çalıştım hiç dinlenmek nasip olmadı kafamçokkarıştı oğlum o kadar hareketliki 24 saat dönüyor gibi karnımda :1rolleyes: çok afacan olcak heralde...kilo konusuna gelince ben sadece 3 kilo aldım bu zamana kadar..sadece göbiş büyüdü..ne yesem bebişe yarıyormuş gününe göre tombişmiş..demekki düzenli beslensem benimki 2 ay sonra çıkacak :roflol: sığmayacak karnıma..babasıda göbekli aile boyu göbekliyiz benim doğum nisanın son mayısın ilk haftası olabilirmiş dr un dediğine göre..hepimiz için hayırlısı olsun..umarım normal doğum yapmak kısmet olur...sezeryan beni ürkütüyor :1no2:

ayyy çok ilginç yaa benim 2.gebeliğim ama çıplak karnıma hiç bakmamıştım öyle bu sefer denicem mersi canavar

:içelim:KARDELEN, test sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canım; geçmiş olsun..
:teytey:EYLÜL ECRİN, yeni cicişlerini güle güle giy.. Hani şu karın bölgesi likralı olan kotlar var ya, ben de onlardan aldım. Ayy nasıl şirin duruyor.. 36 bedenden yukarısını kabus olarak algılayan "ben" geniş pantolonum ve kaprimle nasıl da mutluyuz..!:roflol:
:1hug:MURGİZ' cim, kaç zaman oldu görüşemedik senle. Bugün kontrolün olduğunu okudum. Anlatıcağın güzel şeylerle dönmeni diliyorum..
a.s.TÜLAYY, YASEEMİN, EDA EDA, BURCUYE, KARDELEN, BEBEBE, AVEBRU, AYPERİN, MÜGE, NAZE, AZRACIM ... ve şu an adını anımsayamadığım tüm arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli?yerimseniben

Ben bi kaç gündür örgü modelleri araştırıyorum nette. Daha çok bebiş yelekleri ve patiklere gözattım. Hoşuma giden 3-5 tanesini de sizlere göstermek istedim.
Kızlar, ne hoş şeyler yapmışlar yaa.. Bu insanların yaratıcılığı tek kelimeyle süppper..
Bu arada babet tarzı patikler çok hoşuma gitti; ama nasıl yapıldığını bi türlü de anlıyamadım. Aranızda bilgisi olanlardan bu konuda yardım bekliyorum. Mayıs annelerinin çoğu "erkek" bebiş bekliyor gerçi ama yine de şu modellere bi gözatın kızlar; ben bayıllldımmm...
Şu ilk modelin tarifini yapabilecek var mı?

:teytey:Üçlü test sonuçları güzel çıktı..Tabi ondan daha güzel bir haber daha vardı kiiii....... Bebeğimin cinsiyetini öğrendimmmm....:hooray:Takvimimi doğru seçmişim...:dance:
Ben bir prenses doğuracakmışımmm...:teytey:Bir prens üstüne bir prenses olurdu dimi..Harika yaa bir oğlum bir kızım hep idealimdi...Allah herkese gönlündekini nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...:teytey

:teytey:Naze' cim inan senin adına çok sevindim. Benim de ilkim "erkek" ti ve kızım olmasını çok ama çok istemiştim. :sm_cool:O sebepten şu anki mutluluğunu anlıyabiliyorum.. Prensesini hayırlısıyla kucaklarsın inşallah canım, GÖZÜNAYYDIIINNNN...a.s.

Teşekkür ederim cnm.. Düşündükçe heyecan basıyor...Allah herkese gönlündekini versin inşallah..sırnaşık şey

Harika bir duygu dimi... Teşekkür ederim cnmm...Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..:teytey:

Hayırlısı olsun canım çok sevindim senin adına Allah gönlüne göre vermiş Bebişine sağlıkla kavuşman dileğiyle...tebrikler a.s.

kayracım çok teşekkürler bi tanem...
bizide unutmamışsın....
ben örgüyü çok severim ama pek model çıkarma yeteneğim yok...
ama o ilk sorduğun tığla yapılmış...
tırapzan yaparak yapılmış çünkü....
aslında o kadarda zor görünmüyo bence denemelisin...
merserize ipten yapmışlar onu o yüzden öle parlak duruyo.....

mayıs annelerim naılsınız ben artık %100 kız annesiyim 275 grlık kocaman bi kızım var ve atık tekmeliyoooo.gece uyandırdı sıpa beniii.
bade nazım güzel kızım zaman çabuk geçsin yaaaaa

Günün 2. cinsiyet haberi senden geldi Bebebe' cim.. Gözünaydın..
tatlicadiarzuKız bebiş bekleyen annelerin sayısı ağır; ama derinden artıyor sanki. Tümü, kız da olsa erkek de; hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah.. Sen de meleğini mutluluklarla
kucakla canım benim..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…