2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

teytey:Kızlar şimdiden hepinizin bayramınızı kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bi süreç geçirmenizi diliyorum..
[/IMG]
İyi Bayramlar..a.s.[/COLOR]
http://img184.imageshack.us/img184/3382/smil162mp9.gif[/IMG]

Tüm Mayıs Annelerinin
Kurban Bayramınızı kutlar,sağlık,mutluluk dolu,herşeyin gönlünüzce olduğu,sevdiklerinizle beraber nice bayramlar dilerim...a.s.

bende hepinizin bayramını kutluyorum arkadaşlar...:teytey::teytey:
sevdiklerinizle birlikte güzel bayram geçirmeniz dileklerimle....:içelim::içelim:

a.s.a.s.a.s.

canım hadi gözün aydın çok şükür ,yasemincim inş bu yaavrun uslu olsunda oğluşun çok yormuş seni bu bebiş seni az yora:tomato:r

Sevgili mayıs hamişleri :) her gününüzün bayram günü gibi olması dileğiyle...
sevgiler..a.s.

yaseminciğim testinin sonucunun iyi cıkmasına sevindim canım :) gözün aydın

buarada biraz uzak kaldım ,geçmişe yönelik test sonucunun iyi olduğunu öğrenen tüm hamişlerin de gözü aydın :)

kızlar,zaman ilerledikçe buna bağlı değişiklikler bende kendini göstermeye başladı,inanılmaz bir bel ağrım var,yürüdüğümde hissetttirmiyor,oturduğumda ve yattığımda cok ağrıyor,gece uyuyamıyorum...o bir kenara ,dün akşam birden mide üstündede inanılmaz bir ağrı oldu ,farklı bir ağrı araştırdım rahim büyüdüğünden diyafram kasını sıkıştırıyormuş ve normalmiş..senağlama nefesi cok sık almaya başladım..oksijen yetmiyor..
artık haftalar gidiyor:) bende gidiyorum sanırım :çok üzgünüm:

Ayperincim merak etme aynı sıkıntılar bende de var..Zaten nefes sıkıntılarım bir ay önceden başlamıştı..Sakız bile çiğneyemiyordum nefes alırken ve yemek yerken çok yoruluyordum ve hemen uykum geliyordu..Şimdi de özellikle esnerken karnıma ağrı giriyor..

Bel ağrıların için doktorunla bir görüş..Eğer çok rahatsız ediyorsa belki ilaç verebilir ..Benim de ağrıyor ama ben gece yatarken genelde sağ yada sol tarafıma yatıp bacaklarımın arasına yorgan yada yastık alıyorum..O zaman uykularım çok bölünmüyor daha rahat uyuyorum..Eşinden de rica et sana masaj yapsın o da iyi geliyor..

Bu arada ben bebişin hareketlerini daha net hissetmeye başladım..:dance: İnanılmaz bir duygu çok tuhaf..Yani hiçbir şeye benzemiyor..Doktor söylemişti zaten 18. haftadan sonra hissedersin diye.. Özellikle akşamları hissediyorum..

avebrucuğum,bel ağrısı için dr bir soracağım,bu ağrı bir garip zaten vardı ama şimdi bayağı zorluyor,gecen gün yürümek için banyo yapıp cıktım soğuk hava carptı sanırım,sırt kaslarım tutuldu :uhm: masaj için eşime söylüyorum ama..aması var..yüzükoyun yat diyor :bbo: sonrada kısa sürede kaçıyor..biraz söylenmem lazım sanırım..a.s
bebişini daha net hissetmene cook sevindim canım:dance: içinde hareket oldukça daha bir farkında oluyorsun..garip bir his..
gerçektende bebişin hareketleri 18 den sonra daha cok belirginleşiyor,içinde hareket oldukça tuhaf oluyorsun,mucizeyi hissediyorsun ,anlamlandırmaya calışıyorsun:) bu akşam hatta söyle birşey oldu,televizyonda gürültülü bir savaş sahnesinde ,içimdeki hareketi şiddetli hissettim,elimi koyup dıştan hissedebilirmiyim diye düşündüm,sonra beklemeye başladım ve ciddi bir dokunup kaçma oldu,eşime söyledim oda elini koyup beklemeye başladı,ve aynı şekilde..hissettik..iyice tuhaflaştım,heyecanlandım..darısı biran önce herkesin başına:)

mayıs anneleri hepinizizn bayramı kutlu olsun ,bi dahaki bayrama inş meleklerimizle girecez kıslar

Günaydın arkadaşlar..

Bugün bayramın ilk günü ..Eşim dünden beri hasta olduğu için ailemin yanına gitme düşüncemiz şimdilik gerçekleşemedi..senağlama

Birde üstüne Bala'da olan depremi hissetmemiz benim iyice sinirlerimi bozdu.. senağlama Allahtan o an eşim yanımdaydı ve çok sakin davrandı ve benide sakinleştirdi..Ankaradaki tüm mayıs annelerine geçmiş olsun diyorum..

arkadaşlar tüm iyi dilekelerriniz için teşekkür ederim...herkese iyi bayramlar....deprem açıkcası bizi pek korkutmadı büyük deplerler yaşadığımız için bu pek bi hafif geldi ALLAH beterinden korusun.

kızlar buarada bebeğimin cinsiyetini öğrendim erkek olacakmış
MURGİZZZZZZZZ canım Zeki Bey bana 3 lü teste gerek yok dedi sen yapmışmıydın bide 16+3 te gitmişsin sanırım sende. bebek kaç gr.dı? bende 16+3 te gittim.

berçem iyi bayramşlar canım bende 16+3 de gitmiştim sırnaşık şeybenimki 169 gramdı dr normal demişti senin kaç gram dı ,banada ikili de sorun olmadığı için üçlüyü yaptırmadı demiştiki ikili daha güvenli üçlüde yalancı test sonuçları olabiliyo gerek yok dedi hatta sen üçlüye gitcem dediğinde şaşırmıştım niye dr bana yapmadı deyincefisfisfisneyse berçem ya cinsiyeti ne oldu canım göstermedimi senin yaramaz:icecream:

pardon berçemcim cinsiyeti öğrenmişin takvimi değiştirmeyince tam da okumamaışım anlamadım demekki ,,canım terikler allah sağlıkla doğurmayı da nasip etsin canım mayısat erkeke bolluğu var çoğumuzun oğluşu oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…