herkese merhaba
Sevgili yaseemin, burcuye ve ayperin mesajlarınız için teşekkürler
bende henüz bebişimin hareketlerini tam anlayamıyorum. Sizlere sormak istediğim bir şeyler var. Ben şu an sadece elevit kullanıyorum. Doktorum bana demir hapı vermedi. Endişelerim var sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
kızlaaar merhaba !!!!!!!!!!!!
oğluşum olacakmış ne çok erkek annesi var dimiiiiiiiiiiiiii
kayracım birtek seninkimi kız şimdi yaw neyse hepimizin gözü aydın kız erkek farketmez
inşallah ALLAHIM sağlıklarıyla birlikte gönderir onları bize haftaya salı günü 3 lü tarama
sonucumu alacam ne olur dua edin bişey çıkmasın çok endişeliyim
MURGİZZZZZZZZZZZ
canım slm çalışıyorum o yüzden fazla giremiyorum işim yoğun birazz.
canım bende genesiste zeki beye gidiyorum ve çok memnunum. 15+5 haftalığız bugün. p.tesi kont. var ve umarım cinsiyetini öğrenebiliriz. çok merak ediyorum ilk bebeğim benim. sen öğrendin mi öğrendinse kaçıncı haftada söyledi.
selaaam kzılaar.tatildeyim o yüzden yokum uzun zamandır şu anda istanbuldayım.ve görümcemlerdeyiz.
tülay seninkide mi oğlan olcek hadi hayırlısı benimki şimdilik kız bakalımgene oyun oynayacak mıı?bayram sonrası bellli olcek.
herkese merhaba
bende henüz bebişimin hareketlerini tam anlayamıyorum. Sizlere sormak istediğim bir şeyler var. Ben şu an sadece elevit kullanıyorum. Doktorum bana demir hapı vermedi. Endişelerim var sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
herkese merhaba
selaaam kzılaar.tatildeyim o yüzden yokum uzun zamandır şu anda istanbuldayım.ve görümcemlerdeyiz.
tülay seninkide mi oğlan olcek hadi hayırlısı benimki şimdilik kız bakalımgene oyun oynayacak mıı?bayram sonrası bellli olcek.
selam kızlar bayagı seyler yazmışsınız ben işe basladıgımdan yazamadım eve çok yorgun geliyorum internete girmeyi düşünemiyorum Dün eve geldim cok acım yemek yok yapacak halim yoktu ve kapı caldı komsum bana yemek verdi o kadar mutlu oldum ki anlatamam cok acıklı yazdım galiba:)))ben cok yorgun hissediyorum yaa kendimi sizdede varmı? bu arada herkes takvimini oluşturmuşl lütfen biri bana anlatsın bende yapayım çünkü BENİM BİR OĞLUM OLACAK bende göstermek istiyorum yaaa!!!!!!!!!!!!! öptüm hepinizi
sağolun kızlar....
valla benim ufaklık hep akşamları harekette...
bakalım yarın nolucak inşallah bana değilde babişine benziyordur benim tatlıyla aram hiç iyi değil....
slm betül ooohhh ne güzel yaaa tatildeymişsin bizde çalışıyoz işte:çok üzgünüm:evet benim oğluşumselaaam kzılaar.tatildeyim o yüzden yokum uzun zamandır şu anda istanbuldayım.ve görümcemlerdeyiz.
kızlaaar merhaba !!!!!!!!!!!!
oğluşum olacakmış ne çok erkek annesi var dimiiiiiiiiiiiiii
kayracım birtek seninkimi kız şimdi yaw neyse hepimizin gözü aydın kız erkek farketmez
inşallah ALLAHIM sağlıklarıyla birlikte gönderir onları bize haftaya salı günü 3 lü tarama
sonucumu alacam ne olur dua edin bişey çıkmasın çok endişeliyim
hepinize günaydın kızlar..
yasemincim sorma ya anneannemi kaybettim o yüzden yoktum...
bende hareketlerini artık yavaş yavaş hissediyorum gaz hareketi gibi ama insanın karnı hiç bu kadar oynarmı resmen yamuk duruyo bazen bir oyana bir buyana
özellikle geceleri oluyo yani saat 9dan sonra....
bugün değilde yarına randevu aldım hastaneden
çağ hastanesine gidicem kısmetse...
ayrıntılı ultrasona giricem ama cinsiyeti için 20.haftadan önce öğrenemezsiniz dedier göstermez falan dediler yasemincim sen nereye gidiyodun dra
teşekkür ederim alin'in annesi inşallah sağlıkları yerindeTülayy, şimdi gördüm canım ve senin adına da sevindim.a.s. Hayırlısı olsun inşallah,
sağlıklı, mutlu ve güzel günlerde oğluşunu kucağına almanı diliyorum..:nazar: