2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam güzel mayıs anneleri bakıyorum çoğunuzun bebeğinin cinsiyeti belli olmuş benimki 16 haftalık daha belli değil bidahaki aya kaldı benim yumurcak saklıyo

herkese merhaba
Sevgili yaseemin, burcuye ve ayperin mesajlarınız için teşekkürler
bende henüz bebişimin hareketlerini tam anlayamıyorum. Sizlere sormak istediğim bir şeyler var. Ben şu an sadece elevit kullanıyorum. Doktorum bana demir hapı vermedi. Endişelerim var sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

MURGİZZZZZZZZZZZ
canım slm çalışıyorum o yüzden fazla giremiyorum işim yoğun birazz.
canım bende genesiste zeki beye gidiyorum ve çok memnunum. 15+5 haftalığız bugün. p.tesi kont. var ve umarım cinsiyetini öğrenebiliriz. çok merak ediyorum ilk bebeğim benim. sen öğrendin mi öğrendinse kaçıncı haftada söyledi.

femina kaçıncı haftadasın?dr demir ilacını bir sorarsın.bende hissetmiyorum hala hareketlerinifisfisfis

Tülayy, şimdi gördüm canım ve senin adına da sevindim.a.s. Hayırlısı olsun inşallah,
sağlıklı, mutlu ve güzel günlerde oğluşunu kucağına almanı diliyorum..:n
azar:

canım aa ne güzel aynı dra giiyomuşuzsırnaşık şeycanım bende 16 hafta 3 günlükken öğrendim gerçi dr 12 haftada da görmüştü aöa ne olduğunu şimdi söylemeyeyim demişti tahmin olmasın diye,,,berçem benimde ilk bebeğim pazrtesi mutlaka haber ver inş allah gönlüne göre versin

Bebebe, ben de diyorum ki bu kız nerelere kayboldu..!!!!!!!:sm_confused:
jeyyarDemek yakınlarımıza gelmişsin de haberimiz yokmuş!!!!! Nasılsın canım, bebiş nasıl?

aramıza hoş geldin femina,bende sedece demir hapı kullanıyom drumda bana vitmin vermedi kafaya takma bence her dr un yaklaşımı farklı oluyo ,,benim drum kan ilacından yana vitamin kullanmaktan yana değil

Murgiz' cim sen nasılsın?Şeniz
Kısmetse birazdan test sonucunu almak için evden ayrılıcam. Ama seni de görmüşken bi' şeyler yazmadan geçemedim..a.s Na' pıyorsun?:teytey:
Kızlar ilaç konusunda da yazışmışlar şöyle gözucuyla bi baktım da. Sen demir ilacı olarak ferro-sanol kullanıyordun di mi? Ben de maltofer oral solisyon kullanıyorum.. :sm_confusedikkatimi çekti kimse bu ilaçtan kullanmıyor gibi yaa..!!

Selam Femina, aramıza hoşgeldin..a.s.
Ben de elevit kullanıyorum; ama 2-3 günde 1' e düşürdü doktorum. Demir ilacı alman gerekli diye biliyorum.. Benimki "maltofer oral solisyon"..

bende merak ediyoum seni oh oh gez tatil iyi gelir her zaman,betülcüm du bakalım senin yaramazın cinsiyeti ne olcak ben çok merak ediyorum ,,aramızda en yaramaz bebiş senin bayramdan sonrada göstermezse şaşma

Selam kayra hoşbulduk
ben doktoruma sordum demir ilacını ama gerek yok dedi, fakat internettede mutlaka kullanılması gerek diyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

bende pek uğrayamadım bu hafta nedense çok yoğun geçti yaaa,,canım allahtan başka bişiy isteseymişin oda olurmuş,,bak ayperin sana linki vermiş yapda göster oğluşunu

kayra alincim sana bişey sormuştum ama cevaplamamışın.çorluda hangi hastaneye gidiyorsun birde hangi doktora?annemler orda demiştim ya birde nerde oturuyordun çorlunun hatırladınmı sorumu?fisfisfis

sağolun kızlar....
valla benim ufaklık hep akşamları harekette...
bakalım yarın nolucak inşallah bana değilde babişine benziyordur benim tatlıyla aram hiç iyi değil....

kardelencim inş iyi haberlerle gelirsin ,,cinsiyetide inş gösterir senin bebeiş sanki senin oğlu olcak diye hissettim zaten erkek çoğunlukuyuz yaff bi sürü erkek çoçuk var bi kaç tanecik prensesimiz var

slm betül ooohhh ne güzel yaaa tatildeymişsin bizde çalışıyoz işte:çok üzgünüm:evet benim oğluşum
olacak inşallah seninkide net gösterir de rahatlarsın

tülaycım tebrikler seninde oğluşun oluyomuş allah sağlıkla doğmayıda nasip etsin,,canım inş testin sonucuda çok iyi çıkcak merak etme

aşın sağolsun kardelencim,allah başka acı vermesin

Tülayy, şimdi gördüm canım ve senin adına da sevindim.a.s. Hayırlısı olsun inşallah,
sağlıklı, mutlu ve güzel günlerde oğluşunu kucağına almanı diliyorum..:n
azar:
teşekkür ederim alin'in annesi inşallah sağlıkları yerinde
olur ve hayırlı evlat olurlar tek isteğim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…