gülhan, tubiş ve esracım hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler valla dehşet bir durumdu..neyseki atlattık..
bu arada hoşgeldin tekrar aramıza tubiş..kızın da büyümüş maşallah..agucuklar yapıyormuş..çok sevimliler yaa..RABBİM herkese nasip etsin..muhammedin dilini seviyoruz..kızımın ha yürüdü yürüyecek hallerini, göz kırpıyor, dil çıkarıyor..dilleniyor..ohh evlat gibisi yok çok şükür biz bu konuda şanslı guruptayız..Allah olmayan ve isteyen tüm annelere nasip eder inşallah..
siz de benzer bir kaza atlatmışsınız..geçmiş olsun..RİA (RAHİM İÇİ ARAÇ) taktırmak istemiyorum..çoook korkuyorum..eşimin korunması daha kolay ama işte böyle sorunlarla karşılaşınca ödüm kopuyor..hep böyle devam etmez inşallah..
gülhancım dediğin gibi 3.çocuk tamam ama Rabbim minişlerimizi büyütmeyi nasip etsin sağlıkla..vallahi yeni çalışma planları kurarken 3.bir bebek maddi külfetinin yanında psikolojik durumumu da bozabilirdi..Alllah bizi bizden daha iyi bilir ..halimiz ona malum ama rızık ALLAHtan gelince verene boyun bükülür inancımıza göre..emanet onun..herşey onun..Yaradanın..
Esracım senin de yeğenin hayırlı olur inşallah..Rabbim sağlık, bol rızık versin ve akıbetini temiz ve hayırlı kılsın..
BEn de kilolardan muzdaribim..artık normal kıyafetler giyinmek istiyorum..yeni yeni oluyor kıyafetlerim..memleketten +3 kilo ile döndüm ve 4 kilo verdim şimdilik..Allahım kabul ettiyse 18 gün oruç tutmuştum faydası oldu..oruç sen nelere kadirsin..aralarda yediğim fazla öğünlerden kurtuldum..hem ramazan borçlarımı da ödüyorum şu kısa zamanlarda diye seviniyorum..regl bitsin yine başlayacam inşallah..kaç yıl tutamadım ramazan oruçlarımı kaza ettim..