ethanroom canım aynı dert bende de var :)) tv de gördüğü herşeyden istiyor Allahtan "kızım onu burda bulamayız trabzona ya da izmite gidersek alırız " diyorum o da yavrum hemen kanıyor bazen ben daha bir şey demeden "ondan ankarada var ordan alrız anne" diyor cadı :)) hadi şimdi kandırdık da ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum valla :))
hamilelik nasıl gidiyor ? ufaklığı alıştırıyor musunuz kardeşine?
canım benimkide kanıyor diyince ama görünce tutturuyor.bende üzülüyorum çoğu kez alıyorum.tv cocukları acayip etkiliyor.cikolata seker vb. seyleri markette görünce anne bak televizyonda çıkan diyor alıyım diyor alınıyor tabi.keşke birde yese bari hepsi bana kalıyor:) evde görünce ben yiyorum.benim oğlan çok iştahsızdır.zaten çokta zayıf yaşıtları arasında biraz ufak tefek kalıyor.ben çok üzülüyordum ama artık alıştım bir deri bir kemik bu duruma.birde benimki bu aralar ben 10 e kafayı taktı.aslınsa çizgi filmini hiç izlemez ama oyuncakları var yatak örtüsü ben 10 li falan.reklemları cıkınca bir elini havaya kaldırıp ben 10 diye bagırıyor falan.birde büyüyünce ne olcaksın diye soruyorum önceden doktor göz doktoru derken artık ben 10 olcam diyor birde bu aralar gece altına kaçırıyor üstünü açıyor üşüyor galiba oda zor oluyor.artık napıyım 3 gündür gece baglıyorum bazen kalkıyor bazen beze iştekardese epey alıştık aslında.ama ben kıyamadıgımdan bir dedgini iki etmiyorum.iyi degil aslında çocuk dogunca kıskanmaz umarım