herkeze merhabalar...
ridacığım ödümü patlattın:))) inme geliyordu bana senin adına:))) tamam bende 3 çoçuğa sıcak bakıyorum ama senin çoçukların üstüne 3. nünde geldiğini gözümün önüne getirince dehşete kapıldım birden ne olucak bu kadıncağızın hali diye
faceden bana yazdığın mesajı görünce bi bakayım dedim uzun zamandır girmiyorum ara verince yazması tekradan zor oluyor yazmam için vesile olmuş demekki:)))
benimde başımdan böyle bi olay geçti:))) bizde doğumdan sonra korunmayı unuttuk hamilelikte öyle bi sorun olmadığından alışmısız heralde birden aklına geldi iş işten geçtikten sonra eşim paniğe kapıldı ya hamile kalırsan ne olucak diye bende dalga geçtim amaaan boşver ha 2 ha 3 ne olucak diye:))) test yaptım 1 ay sonra negatif çıktı diyorum eşime sana kötü bi haberim var malesef hamile değilim diye dalga geçtim ne alemim ya ben paniğe kapılacağıma:))))
herkez nasıllar iyisinizdir inşallah. buğrişimi tekrar kreşe verdim arkadaşımın çalıştığı başka biyere haftanın 3 günü gidiyor çok güzel biyer serviside var çok memnunuz busefer babayla uğraşmıyorum servis bıraktığı içinde. çok zorlandım ilk zamanlar cadı çıktı kızım biraz 40 ından sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı şimdi 4. ayımız doldu çok şükür iyiyiz. dönmeler yuvarlanmalar gülücükler agu bugulara başladık. abimizlede aramız iyi şimdilik ama ufak ufak kıskanmalar başladı sanki bana karşı kesinlikle bişeyi yok ama başkası sevrken dikkati kendi üstüne çekmeye çalışıyor
sizde neler var kaçırdığım önemli gelişmeler varmı? arda bir yazmaya çalışırım müsait oldukça:))
gülhan,rida,selma,esra,kader,özlem unuttuklarım varsa k.bakmasın herkezi öpüyorum kocaman