slm arkadaşlar..
kadercim, benim için belirsizlikler devam ediyor..bu nedenle hiç neşem kalmadı..Allah huzurumuzu bozmasın diye dualar ediyorum.eşim gazipaşaya motorla gidiyordu bi araba aldı..yakıt problemi oldu arabanın 5 gün kullandıktan sonra aldığı gibi geri verdi
hayat devam ediyor..eşim bir gün gazipaşada bir gün evde kalıyor..muhammed babasını özlüyor zaten babası geldiğinde uyuyor oluyor..sabah da çocuklar uyanmadan gidiyor..bazı zamanlar karşılaşıyorlar..ama tam evden çıkarken denk geliyor..saatlerce ağlıyor..son zamanlarda babam yine gitti yaa diye hayıflanıyor..baban gitti dediğimde inanmıyor evin içinde bir tur atıyor, babayı arıyor bulamayınca başlıyor ben küstüüüm diye ağlamaya..kıyamıyorum oğluşum çok özlüyor babasını..tabi onu özleyen sadece oğlum değil..ben de çok özlüyorum..
muharrem sebebiyle oruç tutuyorum hafta içi..eşim kahvaltı yapmadan ve beni uyandırmadan çıkıp gidiyor sessizce..çok üzülüyorum..hayatımdaki belirsizliklerin nereye kadar devam edeceğini kestirmek zor ama Allah ağzımızın tadını bozmasın..amin.
bir kariyer sitesinden iş başvurularında bulunmaya başladım..çoğundan olumsuz haberler aldım bile..
bu arada kızım dün ilk kez 3-4 adım atıp annesine geldi..10,5 aylık henüz ama maşallah abisinden hızlı gelişiyor..gülüşleri beni mutlu ediyor evlatlarımın..RABBİM HİÇ BİRİMİZİN EVLADININ ACISINI GÖSTERMESİN DOSTLARIM..TÜM ANNELERE RABBİM EVLATLARININ GÜZEL GÜNLERİNİ GÖSTERSİN AMİİİN..