slm canlarım...öncelikle ridacım geçmiş olsun canım..benimde muharrem hasta..evt annelerin hastalanması çok kötü oluyo..buralarda çok soğuk benim inatçı oğlum abisini yalnız bırakmıyo üçümüz gidiyoruz okula.
yeni gelen arkadaşım aramıza hoş geldin..katılımlarının devamını diliyorum..bebişinde hayırlı olsun evde 3 erkekle baş eden biri olarak Allah yardımcın olsun diyorum..benimkilerde 2 erkek biri aslan biri boğa ama hiç anlaşamazlar
demin alperen annemdeydi ortalık sessizdi bi geldi ses yükselmeye başladı ama yokluğuda kötü oluyo..anneme tel ettim evde bişey eksik bağırmayı özledim diye:))Allah herkesin evladını bağışlasın acısnı göstermesin burç özelliğiyle devam edeyim alperen 9 mayıs doğumlu bi boğa .en büyük özelliğini söylesem yeter zaten o kadar çok inatçıki başetmek mümkün değil...
laftan lafa geçiyorum benimkiler geldi salona biraz yazayım çıkayım...
riadcım canım Allah yardımcın olsun kimseye muhtaç etmesin ve dediğin gibi kimseyi darda bırakmasın..eşim memnun değilde olmak zorunda geçen kasada düşmüş kaburga kemikleri zedelenmiş..kışın şartlar zor..kamyon arabayada benzemiyo görüyoruz haberlerde..Allah başımızdan eksik etmesin ..sende gönlüne göre bi iş bulursun inşallah çocukları öp benim yerime
kadercim alpereninde uyku problemi var 12 den aşağı yatmıyo muharrem öyle değil küçüklüğünden beri 9 dedimmi sızar..sabah erken kalkıyolar muharremi okula bırakıp gelince öğlen uyutuyorum..1 -2 saat uyuyo..ama bana çok düşkün bazen okulda kalmam gerekiyo kimseyle durmuyo..okulun derdi bitiyo bazen gönderdiğie pişman oluyorum..şimdi yerli malı haftası..hem şiirleri var hem dansları portakal olacak sonra kot pantalonla dans edecek beni sıkan veliler arkamdan konuşan birini yakaladım ..bişey demedim ama o gün sabaha kadar takıldım durdum..çok kötü huyu var taktımı takıyorum..kadının arkasındaydım muharremin annesi dedi ben geçince sustu..pek muhabbetim yok onlarla gruplar zaten..karışmam etmem kimsenin işine ama yine buluyo neyse ben kaçtı hepinizi öptüm
selmaaaaaaaa ses ver